2010 Mayıs Anneleri

idyl vebüşra aramıza hoşgeldiniz..tebrik ederim...
kızlar bu arada bütün cesaretimi toplayıp doktordan randevu aldım..yarın sabah 9 buçukta randevum var..umarım herşey yolundadır...ve umarım hep beraber çok güzel bi hamilelik geçiririz...
hadi bakalım inş minik mercimeği görürsün cnm

umutluyuz

sende benim gibi aspirin kullanıyorsun
bende kan pıhtılaşmasından dolayı 3 düşük yasadım
bu 4.hamileliğim ilk defa keseyi gördük diğerlerinde görememiştim
ben coraspinle birlkte göbekten iğne vuruyorum her akşam

idyl vebüşra aramıza hoşgeldiniz..tebrik ederim...
kızlar bu arada bütün cesaretimi toplayıp doktordan randevu aldım..yarın sabah 9 buçukta randevum var..umarım herşey yolundadır...ve umarım hep beraber çok güzel bi hamilelik geçiririz...

Teşekkürler canım. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Bende yarın öğleden sonra gidip göreceğim bebeğimi inşallah...Çok heyecanlıyım alkisalkisalkis

kızlar listenin son hali budur...lütfen en son kim güncellediyse onun ki üzerinden devam edin..Ezgicim ben berayınkini değiştirmiştim ama sen benimkinden değil yine berayın listesinden düzeltmişsin...halbuki ben tarih sırasına göre de sıralamıştım..o yüzden liasteyi son kez ben tekrar güncelliyorum..lütfen bu liste üzerinden gidelim tatlı hamişlerimizzza.s.

EZGİ:.................11 temmuz...............kese görüldü :nazar:

BERAY_:...........28 temmuz................kese görüldü:nazar:

(folik asit,coraspin.progesteron.fragmin.benexol)

UMUTLUYUZ:............28 temmuz............

EFLATUN 24:...........28 temmuz..........

GURBET_ELDE:................29 temmuz.............

FIRSTDAY:.........30 temmuz................kese görüldü :nazar:
(folik asit, demir, b12)

DİMPLES:............31 temmuz................kese görüldü:nazar:

(folik asit)..............

TIFF:...................3 ağustos......................

PSİKOLUM:........................6 ağustos

BİRPERİ:.............

NURCAN3368:.........................

ÖZLEM0606:..................

BLUEANGELN:.....................

Maşallahhh mayıs annelerineeee :nazar:

bu nasıl bişey anlamadım ben:KK43: benim satım 31 temmuz kesem 1 eylülde gözüktü

bluanzngel canım istersen bir önceki sayfada berayın en son güncellediği listeye ekleme yapabilirsin...

yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza...sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz inşallahhhhh

bluanzngel canım istersen bir önceki sayfada berayın en son güncellediği listeye ekleme yapabilirsin...

yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza...sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz inşallahhhhh

h.bulduk canım. Amin hepimizinkine inşallah....

umutluyuz

sende benim gibi aspirin kullanıyorsun
bende kan pıhtılaşmasından dolayı 3 düşük yasadım
bu 4.hamileliğim ilk defa keseyi gördük diğerlerinde görememiştim
ben coraspinle birlkte göbekten iğne vuruyorum her akşam

evet canım ben de her akşam vuruluyorum senin iğnen kaçlık ben innohep 0,45 ml kullanıyorum

fragmin 5000 ünite 0.2 ml
ne kadarlıksın daha önceki düşüklerin kaç haftalıkken düşüyordu

canım ben şu anda 5haftalığım,ilk düşüğüm bebeğimin kalp atışını gördükten sonra oldu yani 9 haftalıkken kaybettim,2.si de 6 haftalıktı...umarım bu sefer kaybetmem bebeğimi,bu arada bana faktör5 ve protein s testleri yapıldı faktör5 de birşey çıkmamıştı protein s değerim yüksek çıktı ...demirim ise hep düşük değerlerle...bana mthfr 677 testi de yapılmadı canım

kızlar yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım dua edin ne olur kesecik görünsün ya biraz korkuyorum ben:Saruboceq:

canım neden korkuyorsun...ben de dün gittim inanılmaz heyecanlı ve gergindim..ama bebişimi görünce hepsi uçtu gitti :nazar:

canım neden korkuyorsun...ben de dün gittim inanılmaz heyecanlı ve gergindim..ama bebişimi görünce hepsi uçtu gitti :nazar:

canım liste olayını ilk başta anlamamıştım haklısın son düzenlemeden alıntı yapmam gerekti kusura bakma ok

ve nedense bilmiyorum hamileliktenmi değil mi
sırtlarım ve boşluklarım ağrıyor

selam kızlar aramıza katılan mayıs annelerimizi kutluyorum. rabbim sağlıkla bebişlerimizi almamızı nasip etsin:nazar:

geçen cmrtesi günü doktorumun verdiği rubella, toxoplasma,aids,hepatit B,C,idrar kültürü, tam kan sayımı vs vs olan bir sürü testi yaptırdım ve bugün sonuçlarını aldım herşey olması gerektii gibi çok sağlıklıymış:nazar:şükür:Saruboceq: bu cmrtesi kalp atışlarını duymaya gidiyoruz çok heyecanlıyımmm:Saruboceq:
hadi bakalım gözün aydın bana da o testlerin aynısını verdi dr salı günü
ultrasonda tekrar bakktı kesemiz büyümüş kalp atısı var gibi tık tık atıyor gibi
ama pazartesi daha net olur dedi inş tüm hamile adayları o minik mercimeklerimizin kalp atışlarını duymak nasip olur
ama ben daha yaptıramadım

testler ben acıbademe gidiyorum 1.250 tl tuttuCADIARZU feci pahalı. bende orda yaptırmadım özel sağlık sigortam var ama tam 1 ay sonra karşılamaya başlıcakkaydirigubbakcemile3 araştırdım sskdan 260 tlye yaptırabildim

ahh ahhh okadar heyecanlıyımki beraycım en iyi sen anlarsın zatenopuyorumnanaktan
heyecan yok herşey allahın izniyle güzel olucak inş.
allah bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri de nasip edicek inş.
ben de nedense çok rahatım bu rahatlığıma da çok şaşırıyor ve kızıyorum açıkcası
ama neden böyle oldum anlamış değilim......

X