2010 Mayıs Anneleri

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

bayram süper geçti. benim mide bulantılarım yok ama iştahsızlık var tabiki. birde kabızlık başladı bende akannehir onun dışında bende aş eriyorum ekşi acı ve tuzlu şeylere. bebeğimi çok özledimmmmm uzun süredir görmedimm

ya demek herkesşn ki farklı hakkaten bende tam tersi aşırı iştahlıyım ve afedersin günde 2 hatta bnazen 3 defa tuvalete çıkıyorum.:sinifsinif:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

bayram süper geçti. benim mide bulantılarım yok ama iştahsızlık var tabiki. birde kabızlık başladı bende akannehir onun dışında bende aş eriyorum ekşi acı ve tuzlu şeylere. bebeğimi çok özledimmmmm uzun süredir görmedimm

ekşi aşermeye başladım ben de aynenkaydirigubbakcemile3

bebiş haberini bayramda mı söylicektin sen akrabalara dimples? öle kalmış aklımdaCADIARZU

Biz de 7. haftaya başladık.Hafiften bulantılarım oluyor.Önümüzdeki hafta için dr randevusu alıcam.Burda iyi bi dr var ama kimi duysam sezeryan.Dr da sezeryana yönlendiriyomuş zaten.Ona hiç başlamayıp başka dr mı gitsem yoksa ona mı gitsem karar veremiyorum.9. ayda beni korkutup da boş yere sezeryan yapmasını istemiyorum.Burada ünlü bi dr ama arkadaşım gidiyor, 9. ayda.gününü bekliyo kız.Uğraştırma beni gel alalım diyomuş. Napsam bilemedim

benim canım hiç tatlı istemiyo canımda çekmiyo...
bi deyim var bilirsiniz belki
"ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı"

Biz de 7. haftaya başladık.Hafiften bulantılarım oluyor.Önümüzdeki hafta için dr randevusu alıcam.Burda iyi bi dr var ama kimi duysam sezeryan.Dr da sezeryana yönlendiriyomuş zaten.Ona hiç başlamayıp başka dr mı gitsem yoksa ona mı gitsem karar veremiyorum.9. ayda beni korkutup da boş yere sezeryan yapmasını istemiyorum.Burada ünlü bi dr ama arkadaşım gidiyor, 9. ayda.gününü bekliyo kız.Uğraştırma beni gel alalım diyomuş. Napsam bilemedim

eğer dr iyiyse bi git görün eğer şimdiden sezeryan derse bi daha gitmezsin.bazıları sırf para için sezeryana yönlendiriyolar.
ben dr gittiğimde eşim tutturdu biz normal doğum istiyoruz bi engeli var mı diye.
dr da o henüz belli olmaz hatta son anda belli olur şimdiden bişey diyemeyiz demişti.doğrusuda bu bence:ecrin_bebek:

Şule maşallah büyütmüşsün sen bebişi :emir_bebek:
Mutluyum bana dr 7. haftada da duyulabilir ama garanti olsun 8. haftada gel kalp atışını duymaya dedi

Şule maşallah büyütmüşsün sen bebişi :emir_bebek:
Mutluyum bana dr 7. haftada da duyulabilir ama garanti olsun 8. haftada gel kalp atışını duymaya dedi

ay bi an sanki doğurmuşumda büyütmüşüm gibi geldi sağol ya beni şimdiden moda soktunkaydirigubbakcemile3

sana niye 7.hafta dedi ben 6+5 de duydum hemde nasıl duyuluyo valla:1rolleyes:

X