merhabalar herkese iyi bayramlar arkadaşlar hulya cım nerdesin ben cumartesi günü idrar testi yaptım negatif çıktı maalesef tabi hala hasta olmadım en son adetim 12 ağustos tu gerçi adet düzenim olmadığı için adet olmamaya pek takılmıyorum ama bu ay yumurtlamıştım ve bugün yumurtlayalı 19 gün oluyor tekrar mı test yapsam acaba o kadar çok şey varki ne bilim idrarr da çıkmayanlar kanda çıkanlar hatta bazen ilk kanda çıkmayanlar ilerleyen günlerde çıkanlar ne bileyim ne yapsam bilemiyorum
yaş 29,kilo 64,son sat 5 ağustos ,muhtemel doğum tarihi 12 mayıs inşallah bir sorun çıkmaz da....arefe günü dr.a gittik kese göründü..haftaya cumartesi tekrar gidicez bakjalım o zaman da kalp atışını görürürz inşallah...herkesin bayramını kutluyorum..
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ?? yaş 26, kilo 62, son sat 26 temmuz, muhtemel doğum tarihi 2 mayıs 8+2 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim keseyide kalp atışınıda gördük. allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Meraba arkadaşlar....Hepinizim bayramını kutluyorumm...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza listeyi ben yapıyorum en kısa sürede koyucam sizlerideopuyorumnanaktan
cnm kalp atışı duyuldu mu?opuyorumnanaktan
cnm inşallah kalp atışlarını da duyarsın
beni de alın listeye yaaa
yukarıdan kopya çektim bunlar gerekli bilgiler sanırım :)))))
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin :CüvCüv:
hoşbuldum canım sağolasın inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi ben Irmak bu arada memmun oldum opuyorumnanaktan
teşekkür ederim bende memnun oldum ırmakçığım bende hülya, nickimde yazıyo zaten :)
ela ecrin kızım olursa koymayı düşündüğüm isim :kedi: ırmak nicki kullanılıyormuş
gerçi çok erken uğrursuzluk getirir derler ama
yok canım batıl inanç onlar, bende hamile olmadan önce bi sürü isim düşünürdüm şimdi tık yok hiç bişe beğenmiyorum :bbo:
şimdilik çin takvimine bakabiliyorum sadece, oraya göre kızım olcak benim hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3
çin takvimine güven olmaz bence herşeyleri gibi oda çürüktür kaydirigubbakcemile3
neeeeee 7 aymı kalmıııış, gerçi erken gelmezse bu velet 7,5 ayımız var daha
bide bu aralar çok şaşırıyorum, değişik isim arıyo herkes, sırf ilginç olsun die o kadar enterasan isimler koyan var ki, bi kere sorsam bi daha hayatta hatırlamam laelaelaelaelae