2010 Mayıs Anneleri

relax canım seninki daha yeni benimde senin gibiyken yoktu bişeyim ama 7 haftaya girdiğimden beri bulantı ve halsizlik + deli gibi uyku hiç eksik olmadı bir günüm bir günümü tutmuyor. bakalım bayramı nasıl geçiricez.

selam kızlarr arefe günü nerelerdesinizz??

midesini bulanan arkadaşlarr nolcak bizim halimiz:gitme:

2 saatte bir acıkıyorum acıkmamla beraber bulantı başlıyo..akannehir

3.aya kadar sürüyormuş galba bu haller

bir de kızlar bugün benim doğum günüm:kedi:

eşim ortalarda yok bakalım ne yapcak. anneyken ilk doğum günümkaydirigubbakcemile3

kızlar ben 7+2 oldum ve şu ana kadar hiç ilaç kullanmadım..kesin vitaminsiz kaldım diye düşünüorum..
aslında folik asit kullanmam gerekmezmiydi...şimdi zamanı geçti bile..dünden beri bacağıma kramp giriyor..kalsiyum eksikliğinden galiba..hiç süt içemiyorum..doktora ayın 28inde gidicem..tahlil yapıp ona göre verecek ilaç..bence geç oldu ama..inşallah vücudumdan bişeyler eksilmez..

canım benim doğum günün kutlu olsun..bebeğinle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum...a.s.

günaydın hamişşler, ben temizlik yapıyorum

canım doğum günün kutlu olsun, Allah eşinle çocuğunla sağlıklı mutlu hzurlu bir hayat yaşatsın, nice yıllara... alkisalkisalkis

yani doktorun vermedimi folik asit? hamileliğin aylar öncesinden başlamak gerekiyormuş, bebeğin omirilik gelişimi için, kalsiyum eksikliği çok fena dişleri etkiliyor, eskiler derya bir bebek bir diş götürürmüş diye, süt içemiyorsanda yoğurt peynir felan yesen, çökelek çok iyiymiş diye duydum

hım o zaman normal yanı.neyse zaten hafıf gecsın ıstıyorum aslaında ama daha keseyı bıle gormedıgım ıcın kaygılandım sanırım.neyse haftaya falan deısıklık olur belkı

canım dogumgunun kutlu olsun.emınım esın cok guzel bı suprız yapar.bebegınızle bırlıkte kutlarsınız.ben dogumgunumde kucagıma almıs olcam ınsallah.1 temmuz benımkı

canım keske daha once gıtseydın.ama ılac yerıne gecen yıyecekler var.folık asıt ıceren seyler ye.ınternette boyle bılgıler cok canım.kendıne bı beslenme programı hazırlayabılırsın

Tüm taze mayıs annelerinin Ramazan Bayramlarını kutlar, iyi bayramlar dilerim arkadaşlarım. :1hug:a.s.:enbuyukkk::CüvCüv:

merhabalar 2010 mayıs anneleri:ecrin_bebek
bayramınızı kutlar bebişlerinizle birlikte nica sağlıklı bayramlar geçirmenizi dilerim

dimples hayır canım hiç içmedim folik asit..dediğim gibi bundan sonra başlasam da bişey ifade etmiycek okuduklarıma göre..artık ramazan da bitti...çok iyi beslenmeye gayret edicem..inşallah fazla kilo almadan tabi..

güzel anneler hepinizin bayramını kutluyorum rahat huzurlu bulantısız şeker gibi bir bayram geçirmenizi dilerim

kızlar listeye eklenmek için kesemin görünmesi mi gerek? inşallah görünür kesem.nurem le bütün her şey aynı hatta kilo bile :)
ama benim değer düşük evde yatıyorum.tatil girdiği için tahlil de yaptıramıyorum :) bugün tekrar test aldım 2. çizgi iyice koyulaşmıştı.

mayıs anneleri hepinizin ramazan batramınızı kutluyorum seneye inşallah bebişlerle bayrama gireriz...

ıyi akşamlar kızlar nasılsınız
Bir kaç gündürlü net yoktu onun için giremedim topiğe
Ama sayfalar çok ilerlediği içinde okuyamadım valla
Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.
Ben çok iyi deilim hiç bir şey yiyemiyorum
Dün hastaneye gidip serum takdırdık ama
Ne halsiziliğim geçti nede miğde bulantılarım

Buarada Hepinizin ramazan bayramı şimdiden kutluyorum

büşracımm geçmiş olsun diliyorum cnm umarım kısa sürede geçer bulantıların:sinifsinif:

Çok saol canım umarım geçer yoksa bu gidişle bebekde hiç besleneyecek diye korkuyorum.
Sen nasılsın canım senin miğde bulantıların başlamadımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…