gözün aydın canım darısı başıma :lepi:
birde şu baby tickerını halledebilirsek tam olcak nostokcum
a.s. benide aranıza alırmısınız kızlar :)) Allah nasip ederse mayıs annesi olucam bende,heb güzel haberlerimizi paylaşırız burada. Gerçi bayram haftası giriyor ama elimden geldiğince takip edicem. Bu 2. gebeliğim olucak geçen yıl acı bi tecrübem olmuştu :çok üzgünüm:senağlama Bu sefer Rabbim sağ- salim kucamıza almayı nasip eder..:CüvCüv:
dualaranızla inşallah....
napim bacımm eşim tv seyredio uzanmış bende laptop kucağımda oturuom:lepi: bayram temizliği yaptım cnm gerçi bize kimse gelmez en küçük olduğumuz için:hulya: kız huulyaa ben az önce acaip turşu yedim yaaa tuzlu tuzlu halada istiyorumm:1ninca:
a.s. benide aranıza alırmısınız kızlar :)) Allah nasip ederse mayıs annesi olucam bende,heb güzel haberlerimizi paylaşırız burada. Gerçi bayram haftası giriyor ama elimden geldiğince takip edicem. Bu 2. gebeliğim olucak geçen yıl acı bi tecrübem olmuştu :çok üzgünüm:senağlama Bu sefer Rabbim sağ- salim kucamıza almayı nasip eder..:CüvCüv:
dualaranızla inşallah....
peperisaa gelmişşşşkaydirigubbakcemile
canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan
ben geldimmmm..
slm arkadaşlar ben gebelik testi aldım yarın yapacağım dün adet oldum olacam diyordum kasıklarım öle ağrıyordu yani bugünde belim ağrıyor ve hep öğlen saatlerinde sarı akıntım oluyor sonrasında hep bi ıslaklık var ama öğlenki gibi sarı akıntı değil ama hep öğlen saatinde oluyor 3 gündür buna dikkat ettim ne diyorsunuz bende mayıs anneleri arasına girmişmiyimdir yumurtlamamın üzerinden bugün 15 gün geçti idrar testi aldım ama iyisinden aldım sonuç verir mi sizce hemen yarın bişi söyleyin((
kızlar gülmeyin ama biraz önce kısır yaptım kendime bi yedim bi yedim gülersiniz halime ekşi yedik bakalım kızmıkaydirigubbakcemile2
ben kızım olmasını çok istiyorum ya...:asigim:
tatlı rüyalar iyi bayramlarkızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler ve iyi bayramlarrrropuyorumnanaktan
canım bende hep ekşi ve tuzlu yiyorum.canım hiç tatlı istemiyor.. eşimde o tür şeyler yerken gördüğünde ' ye ekşiyi al ayşe'yi ' diyor :roflol: :roflol:
slm arkadaşlar ben gebelik testi aldım yarın yapacağım dün adet oldum olacam diyordum kasıklarım öle ağrıyordu yani bugünde belim ağrıyor ve hep öğlen saatlerinde sarı akıntım oluyor sonrasında hep bi ıslaklık var ama öğlenki gibi sarı akıntı değil ama hep öğlen saatinde oluyor 3 gündür buna dikkat ettim ne diyorsunuz bende mayıs anneleri arasına girmişmiyimdir yumurtlamamın üzerinden bugün 15 gün geçti idrar testi aldım ama iyisinden aldım sonuç verir mi sizce hemen yarın bişi söyleyin((