2010 Mayıs Anneleri

ay ne bileyim kızlar kimi git diyo kimi gitme.kan tahlilin sonucunu söyleyen hemşire arkadaşım 10 gün sonra gel dedi.ben kan tahlilini çarşamba vermiştim.bugün versem olurmuş aslında ama geçti ve araya tatil girdi
yarın gideceğim dr un ultrasonu çok çok iyi.hem belki ilaç iğne filan verir ya da özel bi laboratuvara gidip tekrar kan tahlili veririm.bilmiyorum.yerimden hiç kalkmadan yatıyorum.
hayırlısı.bu bebeği 2 sene bekledim.aslında bebek olma ihtimali bize umut veriyor.eşimin değerlerini yükseldiği anlamına geliyor ki bu bile bizim için büyük bi şey :)

birde şu baby tickerını halledebilirsek tam olcak nostokcum

tatlım o çok zor işte kızların yönlenirmesini okuyup uyguladım ama olmadı ama hala uğraşıyorum bunuda öğrencem desteklerinizle inşallah...alkisalkisalkis

a.s. benide aranıza alırmısınız kızlar :)) Allah nasip ederse mayıs annesi olucam bende,heb güzel haberlerimizi paylaşırız burada. Gerçi bayram haftası giriyor ama elimden geldiğince takip edicem. Bu 2. gebeliğim olucak geçen yıl acı bi tecrübem olmuştu :çok üzgünüm:senağlama Bu sefer Rabbim sağ- salim kucamıza almayı nasip eder..:CüvCüv:
dualaranızla inşallah....

hooooşgeldin sefalar getirdin, inşallah dediğin gibi sağlıkla alırsın kucağına yavrucuğunu :CüvCüv: dimplesin işi gerçi ama ben soriym yaş sat ve kilonu sölersen dimplesçiğim ekler senide listemize hihoyyyt

hiii napyon kısım sen indir o laptopu kucağından radyasyon die bişe duymadın mı sen hiç bakiiim hı :tomato: :mymeka:

hee bu arada turşu yiyosan kız olcak öle demiş büyüklerimiz

bekliyip görcez, görene kadar da böle şeylerle oyalancaz artık napalım :CüvCüv:
demek öle dedi doktorun olsun ben masaya koyuyom valla leptom masaüstü oldu sırnaşık şey
bu arada atalarımızın bi lafını daha söliyim "ye acıyı, doğur hacıyı" yaanii, acı çekerse canın erkek oluyomuş duymuşmuydunuz kızlar

canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar ben gebelik testi aldım yarın yapacağım dün adet oldum olacam diyordum kasıklarım öle ağrıyordu yani bugünde belim ağrıyor ve hep öğlen saatlerinde sarı akıntım oluyor sonrasında hep bi ıslaklık var ama öğlenki gibi sarı akıntı değil ama hep öğlen saatinde oluyor 3 gündür buna dikkat ettim ne diyorsunuz bende mayıs anneleri arasına girmişmiyimdir yumurtlamamın üzerinden bugün 15 gün geçti idrar testi aldım ama iyisinden aldım sonuç verir mi sizce hemen yarın bişi söyleyin ((

peperisaa gelmişşşşkaydirigubbakcemile

kızlar gülmeyin ama biraz önce kısır yaptım kendime bi yedim bi yedim gülersiniz halime ekşi yedik bakalım kızmıkaydirigubbakcemile2
ben kızım olmasını çok istiyorum ya...:asigim:

ha ha ha haaaaaaa kaydirigubbakcemile3
bu atalarımızda çok kafiyeli şeyler uydurmuşlar canım
ama demekki sizin atalarınızla bizim ki çok farklıymış, e biri tatlı biri acı laelaelaelaelae

canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan

rabbim bebeğini de senide el muheymin adı hürmetine korusun canım dua et ve bu rabbimizin bu ismini tesbih et benim sana acizane tavsiyem akıl vermek gibi düşünme olur mu dua et bol bol sonuçta bize bu deneyimleri aşatan o alan da o veren de el muheymin koruyan gözeten anlamında isim dir esmaül hüsnadan yani biliyorsundur belki

canım bende hep ekşi ve tuzlu yiyorum.canım hiç tatlı istemiyor.. eşimde o tür şeyler yerken gördüğünde ' ye ekşiyi al ayşe'yi ' diyor :roflol: :roflol:

hoooş geldin zemuszemus

canım inşallah görürsün 2 çizgiyide valla ben olsam meraktan 2 tane alırdım test
(ki be 3 tane aldıydım) birini şimdi olmazsa birini de sabah yapardım

kızlar gülmeyin ama biraz önce kısır yaptım kendime bi yedim bi yedim gülersiniz halime ekşi yedik bakalım kızmıkaydirigubbakcemile2
ben kızım olmasını çok istiyorum ya...:asigim:

atalarımızın teorrisine göre kız oluyo sanırsam, bide çin takvimine bakmak lazım kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler ve iyi bayramlarrrropuyorumnanaktan
tatlı rüyalar iyi bayramlar

canım bende hep ekşi ve tuzlu yiyorum.canım hiç tatlı istemiyor.. eşimde o tür şeyler yerken gördüğünde ' ye ekşiyi al ayşe'yi ' diyor :roflol: :roflol:

hmm sizin atalarda farklıymış demekki naniknanik

tatlım ben bebiş için tam 23 ay uğraştım ne tedaviler bu ay tüp bebeğe geçecektik herşey uygun olsaydı ama bebişim süpriz yapıp kendi geldi....
neden anlattım her ay bu testleri yapardım 2 tane alıyordum birini aldığım an diğerini sabah aç karnına...
adetin olcağı gün bile çıkabilir fakat erken döllenme olduysa erken yumurtladıysan tabiki doktor kontrolü olmayınca bilmen mümkün değil..
bu testler bu ilk günlerde tam sonuç vermeyebilir güvenme derim en doğrusu kan testi onu öneririm...
hatta acı bir öykü anlatayım sana klomen kullandığım ay adetim 8 gün geçti idrar testi yaptım çift çizgi gözlerime inanamadım diğer testide yaptım yine çift çizgi sevinçten havalara uçtum sonra kan testi yaptırdım sonuç negatif ve ben yıkılmıştım...
tavsiyyem kan testi tatlım.....:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…