hoooş geldin zemuszemus
canım inşallah görürsün 2 çizgiyide valla ben olsam meraktan 2 tane alırdım test
(ki be 3 tane aldıydım) birini şimdi olmazsa birini de sabah yapardım
atalarımızın teorrisine göre kız oluyo sanırsam, bide çin takvimine bakmak lazım kaydirigubbakcemile3
tatlım ben bebiş için tam 23 ay uğraştım ne tedaviler bu ay tüp bebeğe geçecektik herşey uygun olsaydı ama bebişim süpriz yapıp kendi geldi....
neden anlattım her ay bu testleri yapardım 2 tane alıyordum birini aldığım an diğerini sabah aç karnına...
adetin olcağı gün bile çıkabilir fakat erken döllenme olduysa erken yumurtladıysan tabiki doktor kontrolü olmayınca bilmen mümkün değil..
bu testler bu ilk günlerde tam sonuç vermeyebilir güvenme derim en doğrusu kan testi onu öneririm...
hatta acı bir öykü anlatayım sana klomen kullandığım ay adetim 8 gün geçti idrar testi yaptım çift çizgi gözlerime inanamadım diğer testide yaptım yine çift çizgi sevinçten havalara uçtum sonra kan testi yaptırdım sonuç negatif ve ben yıkılmıştım...
tavsiyyem kan testi tatlım.....:teselli:
ay eşim çağırıyo çıkmalıyım kızlar yarın görüşürüz...
canım evde bir tane test daha var ama dandik ya nasıl söylesem gittigidiyordan ovülasyon testi aldım fiyatı uygundu yanındada 4 tane test hediyesi vardı 3 ünü 1 hafta önce filan akşamları yaptım bişi çıkmadı kağıt çubuk gibi testler olur ya öyle o yüzden ben iyisini aldım belimde hissedilir derecede ağrı var ama çok böyle sancı gibi değil bugün kasıklarım ağrıyordu ara ara ama panolon da sıkıyordu belimi ondan dı heralde şimdi kasıklarımda ağrı yok dün dedim ya adet oldum olucam gibi şimdi o yok allahım ban ayardım etsin inşallah vardır 3 sene oldu ya :çok üzgünüm:
ay eşim çağırıyo çıkmalıyım kızlar yarın görüşürüz...
canım rabbin yüzünü güldürsün inş. dua ediyorum sana
cnm çoookkk tebrik ederimmmmm:asigim:
canım seninle bi gün var aramızda, bi gün büyüksünüz bizden kaydirigubbakcemile2 ilk defa bu sabah bulantım oldu benimde ay yarın daha çok olmasın sakın akannehir
yataktan kalkarken tuzlu bişeyler yemek iyi geliyo diyolar, ben aç kalınca bulanıyo midem,
Allah yardımcın olsun
sorma canım benim daha yataktan kalkmama bile fırsat vermiyo gözümü açtığım anada başlıyo bulantı. o kadar şiddetili oluyoki bazen ağzına bişey atıp çineyemiyosun bile canım inşallah senin o kadar olmaz :Saruboceq:
amin canım sağolasın, sende kurtulursun inş biran önce
hehe sağol tatlım ama gerek kalmadı 5 haftalıkmış hemen tahmin ettim son satını:hulya: