Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende mayıs annesi olacağım diye çok seviniyordum. fakat gebeliğimde bir takım sorunlar çıktı. amniyotik kesem düzensiz ve 7+5 haftalık hamileyim. bebeğin kalp atışlarıda yok henüz, rahimede yerleşmiş durumda değil. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah... nice bayramlara
hepinize hayırlı bayramlar mayıs annişleriii benimde son adet 17 ağustos ve daha adet olmadım acaba hamiş olabilirmiyim bilmiyorummm test için erkenmi onuda bilmiyorum ama hamişsem inşallahhh doğum 24 mayısa geliyor aranızda olmayı çok isterimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
canım benim satın 17 ağustossa günün geçmiş yani neyi bekliyosun test yapmak için merak etmiyormusun hiç çatlamıştım ben olsaydım günümün geçtiği gece uyuyamadım ben hiç sabah da soluğu eczane de almıştım
belirtin yokmu peki hiç, inş sende hamişsindir gelirsin aramıza :CüvCüv:
hülyacımmm aslına bakarsan benim 3 yıldır olmuyo ve eğer yoksa üzülürüm sanırım korkuyorum test yapmaktan ama bekliycem hiç bi belirtim yok ne adet için ne hamilelik için :1shok: sadece memeler kafam kadarnaniknanik
hmm sanırım pratik olarak bu yeter, zira en büyük olan sütyenime bile zor sığıyorum şu anda, dahasını düşünemiyorum kafamçokkarıştı bütün içtenliğimle dua ediyorum inşallah vardır :Saruboceq:
canım benim doğum günün kutlu olsun..bebeğinle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum...a.s.
günaydın hamişşler, ben temizlik yapıyorum
canım doğum günün kutlu olsun, Allah eşinle çocuğunla sağlıklı mutlu hzurlu bir hayat yaşatsın, nice yıllara... alkisalkisalkis
canım dogumgunun kutlu olsun.emınım esın cok guzel bı suprız yapar.bebegınızle bırlıkte kutlarsınız.ben dogumgunumde kucagıma almıs olcam ınsallah.1 temmuz benımkı
cnm nice mutlu yıllaraaaaaaaaa:asigim:
kızlar ben 2009 mayıs annesiyim..hepinize iyi bayramlar seneye kucağınızda bebişlerinizle bayram gecirmeniz dileğiyle....
yok kızlar olmadı bugün öğleden sonra adetim geldi hayırlısı olsun inşallahhh meleklerinizi sağlıcakla alırsınız kucağınızaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2