2010 Mayıs Anneleri

2010 Mayıs anneleri bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Benim gibi bulantıdan kafasını kaldıramayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah uzun sürmez.

bende mayıs annesi olacağım diye çok seviniyordum. fakat gebeliğimde bir takım sorunlar çıktı. amniyotik kesem düzensiz ve 7+5 haftalık hamileyim. bebeğin kalp atışlarıda yok henüz, rahimede yerleşmiş durumda değil. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah... nice bayramlara

bende mayıs annesi olacağım diye çok seviniyordum. fakat gebeliğimde bir takım sorunlar çıktı. amniyotik kesem düzensiz ve 7+5 haftalık hamileyim. bebeğin kalp atışlarıda yok henüz, rahimede yerleşmiş durumda değil. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah... nice bayramlara

geçmiş olsun cnm. İnşallah mübarek bayram sana ve bebişine uğurlu gelir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

kızlar bebişlerimizle birlikte ilk bayramımızı geçircez inşallah, inşaallah bir dahaki ramazan bayramında sağlıkla kucağımızda olur hepsi... :Saruboceq:
iyi bayramlar hepinize opuyorumnanaktan

aaaaaa
kimse girmemiş mi hiç topikimize herkes bayram telaşında heralde ve de gezmelerde, toplayın şekerlerinizi bakalım gelirsiniz elbet buraya... :emir_bebek:

hepinize hayırlı bayramlar mayıs annişleriii benimde son adet 17 ağustos ve daha adet olmadım acaba hamiş olabilirmiyim bilmiyorummm test için erkenmi onuda bilmiyorum ama hamişsem inşallahhh doğum 24 mayısa geliyor aranızda olmayı çok isterimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

hepinize hayırlı bayramlar mayıs annişleriii benimde son adet 17 ağustos ve daha adet olmadım acaba hamiş olabilirmiyim bilmiyorummm test için erkenmi onuda bilmiyorum ama hamişsem inşallahhh doğum 24 mayısa geliyor aranızda olmayı çok isterimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

canım benim satın 17 ağustossa günün geçmiş yani neyi bekliyosun test yapmak için merak etmiyormusun hiç çatlamıştım ben olsaydım günümün geçtiği gece uyuyamadım ben hiç sabah da soluğu eczane de almıştım
belirtin yokmu peki hiç, inş sende hamişsindir gelirsin aramıza :CüvCüv:

canım benim satın 17 ağustossa günün geçmiş yani neyi bekliyosun test yapmak için merak etmiyormusun hiç çatlamıştım ben olsaydım günümün geçtiği gece uyuyamadım ben hiç sabah da soluğu eczane de almıştım
belirtin yokmu peki hiç, inş sende hamişsindir gelirsin aramıza :CüvCüv:

hülyacımmm aslına bakarsan benim 3 yıldır olmuyo ve eğer yoksa üzülürüm sanırım korkuyorum test yapmaktan ama bekliycem hiç bi belirtim yok ne adet için ne hamilelik için :1shok: sadece memeler kafam kadarnaniknanik

hülyacımmm aslına bakarsan benim 3 yıldır olmuyo ve eğer yoksa üzülürüm sanırım korkuyorum test yapmaktan ama bekliycem hiç bi belirtim yok ne adet için ne hamilelik için :1shok: sadece memeler kafam kadarnaniknanik

hmm sanırım pratik olarak bu yeter, zira en büyük olan sütyenime bile zor sığıyorum şu anda, dahasını düşünemiyorum kafamçokkarıştı bütün içtenliğimle dua ediyorum inşallah vardır :Saruboceq:

hmm sanırım pratik olarak bu yeter, zira en büyük olan sütyenime bile zor sığıyorum şu anda, dahasını düşünemiyorum kafamçokkarıştı bütün içtenliğimle dua ediyorum inşallah vardır :Saruboceq:

inşallah vardırrrr :Saruboceq: saolasın canım yaaaa mujukaaaaaaopuyorumnanaktan belki yarın yaparım test :1rolleyes:

canım benim doğum günün kutlu olsun..bebeğinle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum...a.s.

günaydın hamişşler, ben temizlik yapıyorum

canım doğum günün kutlu olsun, Allah eşinle çocuğunla sağlıklı mutlu hzurlu bir hayat yaşatsın, nice yıllara... alkisalkisalkis

canım dogumgunun kutlu olsun.emınım esın cok guzel bı suprız yapar.bebegınızle bırlıkte kutlarsınız.ben dogumgunumde kucagıma almıs olcam ınsallah.1 temmuz benımkı

cnm nice mutlu yıllaraaaaaaaaa:asigim:

tşk ler kızlarrr..a.s.

hepinize hayırlı bayramlar canlarımmmmmm
a.s.a.s.

kızlar ben 2009 mayıs annesiyim..hepinize iyi bayramlar seneye kucağınızda bebişlerinizle bayram gecirmeniz dileğiyle....

yok kızlar olmadı bugün öğleden sonra adetim geldi hayırlısı olsun inşallahhh meleklerinizi sağlıcakla alırsınız kucağınızaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

merhabalar herkese iyi bayramlar arkadaşlar hulya cım nerdesin ben cumartesi günü idrar testi yaptım negatif çıktı maalesef tabi hala hasta olmadım en son adetim 12 ağustos tu gerçi adet düzenim olmadığı için adet olmamaya pek takılmıyorum ama bu ay yumurtlamıştım ve bugün yumurtlayalı 19 gün oluyor tekrar mı test yapsam acaba o kadar çok şey varki ne bilim idrarr da çıkmayanlar kanda çıkanlar hatta bazen ilk kanda çıkmayanlar ilerleyen günlerde çıkanlar ne bileyim ne yapsam bilemiyorum

X