kızlar deminden beri ocak annelerininin topiğini okuyorum öldüm gülmekten yaaa kaydirigubbakcemile3
kayın validelerini anlatmışlar ama şaştım kaldımm. kayınvalidesiyle anlaşamayan varmı kızlar yada bebiş old. öğrendiğinde ne tepki verdiler
ne kadarlık evlisin canım sen ben daha 5 aylık evliyim bir sorunum yok olmazda inş.Ben de sevmem benimkini.Bi problem, laf söyleme falan yok öyle okuduklarım gibi ama sevmiyorum.Zaten mesafeyi koruyorum.Hamileliğimi öğrendiklerinde sevindiler ama hakkını yemem.2 aydır yazlıktalar.Görmüyorum.Pek bi güzel geçti bu 2 ay zemuszemus
gözün aydın canım darısı başıma :lepi:dimples bizimde kalbimiz pıt pıt atıyor benide ekleyebilirsin listeye :)
Amin canım:)) Benim oturma odam kahverengi:)) Hem bebişime feda olsun yaaa:))nurem senin evinede bakmışım daha önce evi görünce hatırladım kaydirigubbakcemile3
Allah mutluluğunuzu eksik etmesin yuvanızda
ayrıca bebişler gelince nolcak o bembeyaz salonlarınız bilmem
dimplesede bu lafım laelaelaelaelae
Canım sıkma canını. Demek ki hayırlısı buymuş...:CüvCüv:Kızlar ya canım çok sıkıldı.Biz bi ev bakmıştık almak için.2gün önce eşim adama para vermişti.Bugün de sözleşmeyi imzalamaya ve kalan parayı vermeye gitti.Adam başkasına sattım demiş.Ölür müsün öldürür müsün.
dimples bizimde kalbimiz pıt pıt atıyor benide ekleyebilirsin listeye :)
çok garip sanki hamilelik yaşamıyorsun hastasın gibi:sinifsinif: geçmiş olsun cnm hemencik geçsin bulantıların
evet canım yaa çok tuhaf.ilk hamilelik belirtim uyuyamamak !!! progestan ilk günlrerde uyuttu ama şimdi oda kar etmiyor. en erken gece 3te dalıyorum sabah 10 gibi uyanıyorum. gece zaten habire tuvalete kalkıyorum.. bebeiş bana hiç acımıyor :1no2: