2010 Mayıs Anneleri

doktordan geldim kızlar hiç bi sorun yok gelişimi normalmiş ama kalp atışını duyamadık alttan duyabiliriz ama gerek yok dedi 3 ekimde bi daha gel dedi

herkesin bünyesi farklı olduğu gibi hamileliğide birbirine benzemiyor canım işte. hep derler ya anne nasıl hamilelik geçirdiyse kızı da onu yaşar diye, benim annem iki çocuğunda da şiddetli bulantı yaşamış gel gör ki bende yokk. bende de uyku bol miktarda var başka bir şikayetim yok. akşam 9 da gözkapaklarım düşmeye başlıyor..:1closedeyes:

eğer annemize çekiceksek yandık, ben annemin ilk çocuğuyum ve 9 ay boyunca hiçbirşey yedirmemişim kadıncağıza, serum vermişler hep, benimde ilk hamileliğim korktum valla, pıtırcığım anneannesinin intikamını almaz inşallah :bbo: kafamçokkarıştı

herkese merhabalar bende bugün doktordaydım KESEMİZİ GÖRDÜK :lepi: muhteşem bi duygu
iki hafta sonra tekrar çağıdı doktor kalp atışlarını dinlicez inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:

doktordan geldim kızlar hiç bi sorun yok gelişimi normalmiş ama kalp atışını duyamadık alttan duyabiliriz ama gerek yok dedi 3 ekimde bi daha gel dedi

hayırlı olsun kızlar, Allah sağlıkla tamamına erdirsin, çok sevindim adınıza :içelim:

kızlar ben o kadar çok uyuyorumki anlatamam dün 4 saat uyudum bir de akşam11 de yattım...bugünde 4 saat uyudum,,,bu bebiş beni çok uyutuyor yaww

tubacım gözün aydın canım darısı kalp atışlarına inşallah...opuyorumnanaktan

2007073117320564064.jpg

kızlar bunun fiyatı 120 tl

park yatakmış..
bu arada nihayet resim ekleyebildim dımples teşekkürler....
bende beğendim ama önce sepet almak istiyorum.

doktorum bu yılın kız senesi olduğunu söyledi çoğu bebek kız oluyomuş benim içime de hep kız doğuyo ama eşim erkek istiyo :KK43:

kızlar beni de ekleyin diycem ama daha çok erken herhalde. adet günümde gebelik testinde çıktı.ertesi gün kan tahlilinde değerim 67 çıktı.yani düşük.çok tedirginim.yarın dr a gidecem.umarım her şey yolunda gider de mayısın son haftasında bebeğimizi kucağımıza alırız...

kızlar beni de ekleyin diycem ama daha çok erken herhalde. adet günümde gebelik testinde çıktı.ertesi gün kan tahlilinde değerim 67 çıktı.yani düşük.çok tedirginim.yarın dr a gidecem.umarım her şey yolunda gider de mayısın son haftasında bebeğimizi kucağımıza alırız...

canım inşallah sende katılırsın aramıza :Saruboceq:

X