- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 40
aaaa ne zaman bakmıtınnn hehehekaydirigubbakcemile5 sağol cnm
nuremmm çok güzelmiş evin cnmmmm ağız tadıyla oturun inşallah
dımples ve nurem ikinizinde evine baktım çok güzel allah ağız tadıyla yavrunuzla eşinizle oturmayı nasip etsin..
sanada iyi bayramlar canımmm. ii bak kendineBen biraz çalışacağım kızlar:)) Akşam yola çıkıyorum 1 hafta da izinliyim. ışlerimi bitirmem lazım. Herkese şimdiden Sağlıklı, mutlu hayırlı bayramlar diliyorum... Bebişlere iyi bakın....
Dimpless teyzesi gelince kesemizi görürüz de sen de listeye yazarsın inşallah:))
iyi bayramlar kızlarrr görüşürüz bayram dönüşüüüsağol tatlım sende evinde mutlulukla otur inşallah:Saruboceq:
cnm görüşürüz bende çıkıcammm bayramda yokuz birazdan belki babamlara giderimm. herkesee bebiişleriyle eşleriyle hayırlı ve mutlu bayramlar bayram sonrası görüşürüz inşallah bebişlere herkes iyi baksın :Saruboceq:
nasılsın cnm keşke benim bulantılarım da geçse ama nerdeselam kızlarr...
inanamıyorum en son yazdığımdan bu yana tam 100 sayfa ilerlemiş...mafoldumben
tek tek okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir...
kendi kendime nazar etmiyim de bulantılarım neredeyse geçti diyebilirim, annem gerçekten çok iyi bakıyor bana...ama eşimi özledimakannehir
herkesin bayramı kutlu olsun...a.s.
canım sevindim çokkk inş. hiç kalmazzzselam kızlarr...
kendi kendime nazar etmiyim de bulantılarım neredeyse geçti diyebilirim, annem gerçekten çok iyi bakıyor bana...ama eşimi özledimakannehir
selam kızlarr...
tebrik ederim cnmmmm sağlıkla al kucağına inşallah:Saruboceq:hemen ekledim listeye:asigim: