2010 Mayıs Anneleri

Valla:))) Ne güzel ama yaa ben bu KK yı çok seviyorum. Dün eşime; Benim kk'da arkadaşlarım var herşeyimi paylaşıyorum onlarla dedim:)) Kimmiş onlar dedi. Ben de hepsi hamiş benim gibi dedim:)) Çok hoşuna gitti:) Aslında çok da kızar netten arkadaşlığa filan. Bi de bana diyo ki sen bilmiyosun orda bir sürü erkek vardır diyo:)) Paranoyak kocam benim:KK70:DDD

dımples ve nurem ikinizinde evine baktım çok güzel allah ağız tadıyla yavrunuzla eşinizle oturmayı nasip etsin..:nazar:

kızlar evleriniz süper. ağız tadiyla oturmak nasip olsun inş. bebişlerle birlikteee..

Ben biraz çalışacağım kızlar:)) Akşam yola çıkıyorum 1 hafta da izinliyim. ışlerimi bitirmem lazım. Herkese şimdiden Sağlıklı, mutlu hayırlı bayramlar diliyorum... Bebişlere iyi bakın....
Dimpless teyzesi gelince kesemizi görürüz de sen de listeye yazarsın inşallah:))

Ben biraz çalışacağım kızlar:)) Akşam yola çıkıyorum 1 hafta da izinliyim. ışlerimi bitirmem lazım. Herkese şimdiden Sağlıklı, mutlu hayırlı bayramlar diliyorum... Bebişlere iyi bakın....
Dimpless teyzesi gelince kesemizi görürüz de sen de listeye yazarsın inşallah:))
sanada iyi bayramlar canımmm. ii bak kendine

dimples görmüştüm senin evini ilk koyduğunda bi daha baktım şimdi çok güzel güle güle otur, nureminkine bakim şimdi

sağol tatlım sende evinde mutlulukla otur inşallah:Saruboceq:

cnm görüşürüz bende çıkıcammm bayramda yokuz birazdan belki babamlara giderimm. herkesee bebiişleriyle eşleriyle hayırlı ve mutlu bayramlar bayram sonrası görüşürüz inşallah bebişlere herkes iyi baksın :Saruboceq:
iyi bayramlar kızlarrr görüşürüz bayram dönüşüüü

nurem senin evinede bakmışım daha önce evi görünce hatırladım kaydirigubbakcemile3
Allah mutluluğunuzu eksik etmesin yuvanızda

ayrıca bebişler gelince nolcak o bembeyaz salonlarınız bilmem
dimplesede bu lafım laelaelaelaelae

selam kızlarr...
inanamıyorum en son yazdığımdan bu yana tam 100 sayfa ilerlemiş...mafoldumben
tek tek okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir...
kendi kendime nazar etmiyim de bulantılarım neredeyse geçti diyebilirim, annem gerçekten çok iyi bakıyor bana...ama eşimi özledimakannehir
herkesin bayramı kutlu olsun...a.s.

selam kızlarr...
kendi kendime nazar etmiyim de bulantılarım neredeyse geçti diyebilirim, annem gerçekten çok iyi bakıyor bana...ama eşimi özledimakannehir
nasılsın cnm keşke benim bulantılarım da geçse ama nerde
birde bende bulantıyla beraber reflü belirdi şiddetli şekilde

Selamm kızlar herkese hayırlı cumalar sayfalar çok geçmiş dönüp bakamadım :bbo:

Benden de haberler güzel inşş

bugün sabah doktordan geldim kalp atışları başlamış bebişiminn ama net duyabilmek için biraz daha zaman lazım dedi herşey normalmiş inş. idrar yolu enfek. da çok ciddi değilmiş. vajina temizliği için jel verdi bi süre kullan dedi. ay kızlar gördüm küçücük bişeydii Allah ın mucizesi bu yaaaa artık shatzi demişti galba 2 kalbim varrzemuszemuskaydirigubbakcemile3

Rabbim her isteyene nasip etsinnnnnnnnn çok güzel bişiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

dmples ekle beni de hayatım pıt pıt atıyor diyekaydirigubbakcemile3

selam kızlarr...
canım sevindim çokkk inş. hiç kalmazzz

selam kızlarr...

Ne güzel canım inş bidaha yaşamazsın bulantı falan bende çok oluyo darısı başıma:sinifsinif:

tebrik ederim cnmmmm sağlıkla al kucağına inşallah:Saruboceq:hemen ekledim listeye:asigim:

sağol tatlımm aminn inş hepimiz sağlıkla alırıza.s.

Bayram öncesi kimse kalmamış anlaşılankaydirigubbakcemile3

bizim de mesai 4te bitiyor bugün bu tatil iyi gelcek bize inş:emir_bebek:

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün benim cok işim var azıcık evimi temizlicem inş yarına bişey kalmasın yarın mezarlık ziyaretleri falan bişey yapamam zaten evin ucu kactı toplıyım azıcık hepinizi öpüyorum bebeklerinizle birlikte a.e.o öpüyorum hepinizi

X