2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Valla içime öyle doğuyo birde zaten 4 hafta sonra bakalım kimlerin tahminleri doğru halası sari ayakkabı almış boncuklu ama onu giyemeyecek biliyorum ama kızım olmasınıda çok istiyorum

yaa niye benim yazdıkalrıma cvp vermiyosunuzdelikafadulden
merve sana diyorum doktor bişey söyledimi 2 li testte hangi ultrasano gireceğini falan
nida sanada küstüm o kadar yazdım sabah kustum çok kötüyüm dedim c.tesi 2 li teste gidicem dedim
niye teselli etmiyosun benimafoldumben

Canımmmmmmmmmm net yavaşladı ya vala farketmemişim sayfalar arası kaybodum zatenkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun tatlım 2li test zamanı geliyomu yaa önden gidiyosunuz siz vala bizim öle bişi yok henuz. bulantı için hap ya da benim formulümle kraker yemiyomusunsüprizzzzz

hadi barışalımalkisalkisalkis

benimde içime erkek doğuyor bende hep erkek çoçuk görüyorum rüyamda bakalım kimin kalbi doğru tahmin edecek . Kızzzzzzlllaaar ben size söylemeyi unuttum benim göbek çizgim belii olmaya başladı dün farkettim çok şaşırdım kadın doğumda çalışan arkadaşa söyledim dediki erkek bebeklerinde böyle çabuk belli olur dedi hadi inşallah.

Valla içime öyle doğuyo birde zaten 4 hafta sonra bakalım kimlerin tahminleri doğru halası sari ayakkabı almış boncuklu ama onu giyemeyecek biliyorum ama kızım olmasınıda çok istiyorum

Allah Allah çok ilginç ya hislerin okadar kuvvetlimi ne biliyon belki kız olur giyer

Canımmmmmmmmmm net yavaşladı ya vala farketmemişim sayfalar arası kaybodum zatenkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun tatlım 2li test zamanı geliyomu yaa önden gidiyosunuz siz vala bizim öle bişi yok henuz. bulantı için hap ya da benim formulümle kraker yemiyomusunsüprizzzzz

hadi barışalımalkisalkisalkis

tamam madem barışalımkaydirigubbakcemile5
canım ben artık kraker yiyemiyorum ya o daha beter yapıyo beni tiksindim heralde
aslında doktor bana geçen hafta bugun 10+5 demişti demekki bugun 11+5 oluyorum ben:lepi:

ben senin bebeğini görünce erkek olucağını düşündüm yanş öyle geçti içimden
ya bana herkes senin kızın olucak diyo hatta topiktekiler bile
ama bana erkek gibi geliyo rüyalarımda hep erkek bebeği görüyorum
bide çin takviminde erkek çıkıyo bide biri görümceme fal bakmış
hamile biri gözüküyo arkasında da asker var bunun oğlu olucak hemde çok kısmetli doğacak demiş
tabi Allah bilir ama açıkcası bende oğlum olsun istiyorum bide kendimi oğlum olucak gibi alıştırdım ne bileyim Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize:Saruboceq:
benimde fallarımda da erkek çıkıyo
kayınvalidem tuz testi yaptı ondada erkek çıktı bakalım artık yakında belli olur zemuszemus
allah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsinde kız erkek fark etmez:asigim:

benimde içime erkek doğuyor bende hep erkek çoçuk görüyorum rüyamda bakalım kimin kalbi doğru tahmin edecek . Kızzzzzzlllaaar ben size söylemeyi unuttum benim göbek çizgim belii olmaya başladı dün farkettim çok şaşırdım kadın doğumda çalışan arkadaşa söyledim dediki erkek bebeklerinde böyle çabuk belli olur dedi hadi inşallah.

ya nasıl bişey bu göbek çizgisi yukardan aşağı böyle kahverengimsi bişeymi bende farkettim sanki ama emin olamadım bide ne işe yarıyoki burda duymuştum bende bi konuşmada geçmişti

benimde fallarımda da erkek çıkıyo
kayınvalidem tuz testi yaptı ondada erkek çıktı bakalım artık yakında belli olur zemuszemus
allah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsinde kız erkek fark etmez:asigim:

tabi canım hayırlısı hepimiz için sağlıklı hayırlı olsunda :Saruboceq:

Merhaba kızlar benim bebişler ikizmiş geçen hafta kalp atışlarınıda gördüm :nazar::nazar:

bu çizgi karnımız büyümeye başladıkça oluşuyo doğum belli bir süre sonra kayboluyor hormonal bir şey olabilir ama erken başladı benimki diye düşünüyorum.

Bende kızım olmasını çok istiyorum hayırlısı tabi öncelikle ınşallah biri kız olur

merve tuz teasti nasıl oluyo ya yüzük ve bıçak makas testini biliyorumda tuzu ilk kez duydum nasıl oluyo anlatsana bende bi yapayım

selam annişlerrrrrrrrrr ne güsel kaynatmışsınız valla bende geldim yettim galiiiiiiiiiiiii!! zemuszemus kızlar bulantıları gece olan var mı aranızda, bi rivayete göre gece bulantıları da erkek bebeğe dalaletmiş. benim bebik geceleri hiç huzur vermio bana, sabahları dipçik gibiyim. babasına çekcek sanırım, zombi olcek gece kuşum benimmmm..:emir_bebek:

Doudou hayırlı olsun canım ne güzel Allah bağışlasınn..

ben işlere dönüyorum kızlar 1de çıkcam toparliyim azcık:hulya:

merve tuz teasti nasıl oluyo ya yüzük ve bıçak makas testini biliyorumda tuzu ilk kez duydum nasıl oluyo anlatsana bende bi yapayım

birisi sen fark etmeden başına biraz tuz atıcak sonra seni sürekli takip edecek eğer ilk çenene dokunursan kız , burnuna dokunursan erkek olurmuş. bende kayınvalidemden öğrendim :lepi:

X