- 10 Şubat 2009
- 2.943
- 4
maşallah Emir e :) annesini dinlendirsin bu gece inşallah...
Şeyma, geçmiş olsun, umarım kusması bitmiştir Eymen in...
oh beeeeeeeeeeeeeee:)) niye giremiyorum ben siteye cildircam, naber kizlar
kızlar napıyosunuz ya benim yarına misafir var kızım da uyudu yemek falan yapıyorum
bugün tüm gün temizlik yaptım heryer çok düzenli ve bu düzeni devam ettirmeye karar verdim hçbişeyi ortada bırakmıyorum bakalım ne kadar zaman sürecek???
kızlar iyi geceler bayağı kalabalıkmışız bebeğinii uyutup nete bakanlardanım bende gündüz oğlan hiç rahat bırakmıyor giremiyorum buhar makinası aldınızmı kızlar ne marka peki kocam tutturdu alalım diye hç fikrim yok benimde neyse bende yatayım öpüyorum sizi kalbim sizinle......
kızlar napıyosunuz ya benim yarına misafir var kızım da uyudu yemek falan yapıyorum
bugün tüm gün temizlik yaptım heryer çok düzenli ve bu düzeni devam ettirmeye karar verdim hçbişeyi ortada bırakmıyorum bakalım ne kadar zaman sürecek???
kızlar geçmişe baktım biraz nidah dileklerin iiiiiiiiiçin teşekkürler büttüsss seninde işin zor gerçekten allah ikimizede eşlerimiz işleri için kolaylık versin daha yeni cvp yazıyorum ama ancak fırsat oluyor inanın eşim polis şark görevine geldik tokata . mama olayına gelince bende sizin tavsiyeniz üzere bebelacın irmikli ve armutlu muhallebilerini aldım suyla yapılanını ilk gece pek sevmedi birde ilkten yaptım 6ymk kaşığı çok oldu çay kaşığıyla koyuyorum kerem ancak onu bitiriyor ve yiyor çok şükür. burda şimdilik derdim yoğurt bir sütçü var cumadan cumaya geliyor doğal istersen oda 5 kiloluk getiriyor oda bana çok geliyor acaba baybmix ten bende alsammı ayyy çok uykum geldi iyi geceler kısmet olursa yarın görüşürüz
betussssssssssss adıyamanda msıın adıyamndayım deee ne olur..
kızlar iyi geceler bayağı kalabalıkmışız bebeğinii uyutup nete bakanlardanım bende gündüz oğlan hiç rahat bırakmıyor giremiyorum buhar makinası aldınızmı kızlar ne marka peki kocam tutturdu alalım diye hç fikrim yok benimde neyse bende yatayım öpüyorum sizi kalbim sizinle......
tebrık edr basarılarının devamını dılerım:) ya boyle mısafır fılan gelınce ınsana bı guc kuvvet gelıyo hem ıs yapıyo hem bebek bakabılıyo ama normal zamanda bı salıyozkı allaah bebege bıle bakcak halımız yok gıbı gelıyo
ilk günaydın benden olsun oğlum gece 9.30 tan beri ara ara çok kötü bir şekilde aplıyor ateşide var dün rota virüsü aşısı oldu o yaparmı acaba canım benim ya bütün keyfi kaçık
ilk günaydın benden olsun oğlum gece 9.30 tan beri ara ara çok kötü bir şekilde aplıyor ateşide var dün rota virüsü aşısı oldu o yaparmı acaba canım benim ya bütün keyfi kaçık
geçmiş olsun canımmmşeyma burnu tıkalımı canım eymenin benim oğlanda geçen haftalarda çok kusuyordu dr.a götürdüm burnu tıkalıydı burun akıntısı genzinde birikiyo onu çıkartayım derken kusuyor dedi hakikaten dikkat ettim öyle oluyordu şimdi geçti çok şükür haa hiçmi kusmuyo dersen doğduğundan beri kusujlu bizim eymen :) ama artık azaldı çok az yanağından sızıyor bazen yarın devam ederse dr.a götürürsün geçmiş olsun canıam
ben rolon kullanıyorum teri önleme bence oda bir atık çünkü ben 8x4 kullanıyorum memnunum canım kokmuyo en aındanslm kızlar,akşama kadar koştur koştur,uyudu bal kuzum benim.bu arada size bir şey soracağım kızlar,terleme önleyici kullanıyormusunuz kızlar,hamileliğimden bu döneme kadar ben kullanmadım.yanlız duş yap beş dakika sonra tekrar terle çok zor oluyor,arasıra pudra yapıyorum ben ama terleme önleyici kadar etkili değil.siz ne yapıyorsunuz bu yoğunlukta?
ben rolon kullanıyorum teri önleme bence oda bir atık çünkü ben 8x4 kullanıyorum memnunum canım kokmuyo en aından
günaydın kızlara.s.