- 7 Haziran 2007
- 215
- 6
- 44
slm kızlar,akşama kadar koştur koştur,uyudu bal kuzum benim.bu arada size bir şey soracağım kızlar,terleme önleyici kullanıyormusunuz kızlar,hamileliğimden bu döneme kadar ben kullanmadım.yanlız duş yap beş dakika sonra tekrar terle çok zor oluyor,arasıra pudra yapıyorum ben ama terleme önleyici kadar etkili değil.siz ne yapıyorsunuz bu yoğunlukta?
hiç bu saatt gece uykusuna geçmezdi emir uyudu kaldııııı altını değiştirmeyi unuttum işin kötü tarafı kaç saattir aynı bezle duruyo:))) offffff ne şans var bende de ha ilkkez erken yattı ama değiştirmeliyimmmmmmmm((
canım çok yavaş bir şekilde değiştirebilirsin,benimki uyumaya devam ediyor,eğer ışığı filan yakmassam.hiç bu saatt gece uykusuna geçmezdi emir uyudu kaldııııı altını değiştirmeyi unuttum işin kötü tarafı kaç saattir aynı bezle duruyo:))) offffff ne şans var bende de ha ilkkez erken yattı ama değiştirmeliyimmmmmmmm((
başardımmmmmmmmmm
uyanmadı Allah a şükür sallarken değiştirdim.
uzun uyusun Allah ım nolur bütün bebişlere uyku ver:)
hiç bu saatt gece uykusuna geçmezdi emir uyudu kaldııııı altını değiştirmeyi unuttum işin kötü tarafı kaç saattir aynı bezle duruyo:))) offffff ne şans var bende de ha ilkkez erken yattı ama değiştirmeliyimmmmmmmm((
başardımmmmmmmmmm
uyanmadı Allah a şükür sallarken değiştirdim.
uzun uyusun Allah ım nolur bütün bebişlere uyku ver:)