Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dün öyküşümle oyun oynuyoduk farklı ilk defa oynadığımız bir oyun öncedene diyodu ama bilmeden çıkarıyo diyodum oyuncağı uzatıp çekiyodum gülüyodu sonrada annnn neee dedi sanki ver oyncağımı der gibi kayınvalidemde destekleyince çok mutlu oldum babaannesi çpok ilgili kızlar eşim bakıyodu ama bunalıyodu bu kadar ilgili değildi saolsun onun katkısıda çok babaannesinin yani
sen sık sık söyle canım anne diyeeee benimki maallah önceden beri diyou ama su ara daha belirgin şükür bizim babamızın öyle bir sorunu yok ama baba derse ben soun yapardım hahahahtuğba maşallah öykü 'ye ne tatlıdır . benim oğluşta ağlarken mızmızken sanki anne diyor ama daha net değil bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz.eğer önce anne derse babası çok büyük hayal kırıklığı yaşıcak gibi görünüyor. böylede bir derdimiz var bizim.
valla hep söylüyorum bu yüzden babası biraz bozuluyor birazda baba desene diyor.kıskanıyor bizi :)sen sık sık söyle canım anne diyeeee benimki maallah önceden beri diyou ama su ara daha belirgin şükür bizim babamızın öyle bir sorunu yok ama baba derse ben soun yapardım hahahah
günaydın canım.valla uyku konusunda konuşmak bile istemiyorum artık çünkü dün gece 1 de yattım ve gecede kaç defa kalktım hatırlamıyorum kafam kazan gibi. sempatiksalakcinnigunaydın kızlaar benım kız yıne kotu bı geceden sonra yıne huysuz gun gectıkce kotulesıyo bunun uykuları sonumuz hayrola artık. bızde aglarken anne dıyoruz ama gulerken yok tabı. ama b harfı bıle hıc cıkmadı agzından baba demıcek hıc hahaha
bizimde kız öyle canım ben evdeyken güzel uyurdu düzenliydi yani şimdi babananesi bakıyo 10 dakka diyo hemen klkıyomuş neyse uyuması gece uyur diyorum akşam üstü yarım saat uyuyo gece 1 de yattı düşün ölüyorum yorgunluktan uykum var çok ev yeni alışamadı dedim ama ne bilim sıçrıyolardır belkide yineegunaydın kızlaar benım kız yıne kotu bı geceden sonra yıne huysuz gun gectıkce kotulesıyo bunun uykuları sonumuz hayrola artık. bızde aglarken anne dıyoruz ama gulerken yok tabı. ama b harfı bıle hıc cıkmadı agzından baba demıcek hıc hahaha
kızlar dün öyküşümle oyun oynuyoduk farklı ilk defa oynadığımız bir oyun öncedene diyodu ama bilmeden çıkarıyo diyodum oyuncağı uzatıp çekiyodum gülüyodu sonrada annnn neee dedi sanki ver oyncağımı der gibi kayınvalidemde destekleyince çok mutlu oldum babaannesi çpok ilgili kızlar eşim bakıyodu ama bunalıyodu bu kadar ilgili değildi saolsun onun katkısıda çok babaannesinin yani
bizimde kız öyle canım ben evdeyken güzel uyurdu düzenliydi yani şimdi babananesi bakıyo 10 dakka diyo hemen klkıyomuş neyse uyuması gece uyur diyorum akşam üstü yarım saat uyuyo gece 1 de yattı düşün ölüyorum yorgunluktan uykum var çok ev yeni alışamadı dedim ama ne bilim sıçrıyolardır belkide yinee
merhaba kızlar ısler cok yogundu ancak fırsat bulabıldım yazmaya
şeyma ve müge gecmiş olsun bebıslere
ya benım oglanda ıyıce sapıttı uykuları emir e benzedi iyice dakka bası kalkıyo salıncakta uyumasına ragmen emmeden uyumuyo bende harap oluyorum 2 aylıkken fılan 5-6 saat delıksı uyudugu oluyodu noluyo bu cocuga anlamadım düzelsin bir an önce
kızlar ya ben meyve suyunu veya püresini emir uyurken hazırlıyorum sabahları kaç dk da tüketilmesi gerekir taze taze hemen veremiyorumm
kızlar ya ben meyve suyunu veya püresini emir uyurken hazırlıyorum sabahları kaç dk da tüketilmesi gerekir taze taze hemen veremiyorumm