2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah öyküşee ve babaanneye:KK66: ne güzeldir onların ağzından anne sözcüğünü duymakk bizimki ağlarken diyo sanki ama bilinçsizce gibii

kızlar dün öyküşümle oyun oynuyoduk farklı ilk defa oynadığımız bir oyun öncedene diyodu ama bilmeden çıkarıyo diyodum oyuncağı uzatıp çekiyodum gülüyodu sonrada annnn neee dedi sanki ver oyncağımı der gibi kayınvalidemde destekleyince çok mutlu oldum babaannesi çpok ilgili kızlar eşim bakıyodu ama bunalıyodu bu kadar ilgili değildi saolsun onun katkısıda çok babaannesinin yani

canım senin adına çok sevindim,devamı gelir inşaallah.

tuğba maşallah öykü 'ye ne tatlıdır . benim oğluşta ağlarken mızmızken sanki anne diyor ama daha net değil bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz.eğer önce anne derse babası çok büyük hayal kırıklığı yaşıcak gibi görünüyor.:KK1: böylede bir derdimiz var bizim.

tuğba maşallah öykü 'ye ne tatlıdır . benim oğluşta ağlarken mızmızken sanki anne diyor ama daha net değil bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz.eğer önce anne derse babası çok büyük hayal kırıklığı yaşıcak gibi görünüyor.:KK1: böylede bir derdimiz var bizim.
sen sık sık söyle canım anne diyeeee benimki maallah önceden beri diyou ama su ara daha belirgin şükür bizim babamızın öyle bir sorunu yok ama baba derse ben soun yapardım hahahah

gunaydın kızlaar benım kız yıne kotu bı geceden sonra yıne huysuz gun gectıkce kotulesıyo bunun uykuları sonumuz hayrola artık. bızde aglarken anne dıyoruz ama gulerken yok tabı. ama b harfı bıle hıc cıkmadı agzından baba demıcek hıc hahaha

dr.u aradım sordum rotarix kesinlikle aşı yapmaz dedi bugün takibe al ateşini düşmezse yarın getir.kış geldi ya tmm yandık artık yaz ne güzeldi ya.
benim oğlanada sürekli ba ba ba ba heceliyorum aylardır öğrendi artık oda söylüyor sevinsin garip (kocam) :) nasılsa biliyorum büyünce bana düşkün olacak :KK70:

sen sık sık söyle canım anne diyeeee benimki maallah önceden beri diyou ama su ara daha belirgin şükür bizim babamızın öyle bir sorunu yok ama baba derse ben soun yapardım hahahah
valla hep söylüyorum bu yüzden babası biraz bozuluyor birazda baba desene diyor.kıskanıyor bizi :)
gunaydın kızlaar benım kız yıne kotu bı geceden sonra yıne huysuz gun gectıkce kotulesıyo bunun uykuları sonumuz hayrola artık. bızde aglarken anne dıyoruz ama gulerken yok tabı. ama b harfı bıle hıc cıkmadı agzından baba demıcek hıc hahaha
günaydın canım.valla uyku konusunda konuşmak bile istemiyorum artık çünkü dün gece 1 de yattım ve gecede kaç defa kalktım hatırlamıyorum kafam kazan gibi. sempatiksalakcinni

bizimde kız öyle canım ben evdeyken güzel uyurdu düzenliydi yani şimdi babananesi bakıyo 10 dakka diyo hemen klkıyomuş neyse uyuması gece uyur diyorum akşam üstü yarım saat uyuyo gece 1 de yattı düşün ölüyorum yorgunluktan uykum var çok ev yeni alışamadı dedim ama ne bilim sıçrıyolardır belkide yinee

müge geçmiş olsun.inşallah ateşi çıkmaz.çok dikkat etmemiz gerekiyor artık .

kızlar dün öyküşümle oyun oynuyoduk farklı ilk defa oynadığımız bir oyun öncedene diyodu ama bilmeden çıkarıyo diyodum oyuncağı uzatıp çekiyodum gülüyodu sonrada annnn neee dedi sanki ver oyncağımı der gibi kayınvalidemde destekleyince çok mutlu oldum babaannesi çpok ilgili kızlar eşim bakıyodu ama bunalıyodu bu kadar ilgili değildi saolsun onun katkısıda çok babaannesinin yani

bizimde kız öyle canım ben evdeyken güzel uyurdu düzenliydi yani şimdi babananesi bakıyo 10 dakka diyo hemen klkıyomuş neyse uyuması gece uyur diyorum akşam üstü yarım saat uyuyo gece 1 de yattı düşün ölüyorum yorgunluktan uykum var çok ev yeni alışamadı dedim ama ne bilim sıçrıyolardır belkide yinee

Ah benim miniğim anne mi demiş.Yerim onu.Benim kızımın da çenesi çok düşük.Söyleniyo sürekli ama ilk kelimemiz henüz gelmedi.Anne desin noluuuuuur :nazar: Tubişim belki kokunu arıyodur bi bluzunu koysun diyodum kiiiii annemi aradım napıyo kuzum diye ben evdeyken 1 1,5 saat uyuyodu.10 15 dk uyuyup uyanıyomuş şimdi.Allah Allah niye yapıyolar yaa

Son düzenleme:
merhaba kızlar ısler cok yogundu ancak fırsat bulabıldım yazmaya
şeyma ve müge gecmiş olsun bebıslere
ya benım oglanda ıyıce sapıttı uykuları emir e benzedi iyice dakka bası kalkıyo salıncakta uyumasına ragmen emmeden uyumuyo bende harap oluyorum 2 aylıkken fılan 5-6 saat delıksı uyudugu oluyodu noluyo bu cocuga anlamadım düzelsin bir an önce

selam kızlar...

ya benim oğlan gece süper , gündüz sıçrıyor :))) akşam 10 da uyudu sabah 6 ya kadar tık çıkarmadı kuzum maşallah.. ama gündüz 1 dakika bile yalnız kalmaya tahammülü yok, kucakta olsun evi gezsin o zaman ondan iyisi yok, annem istifa edecek valla kadını hiç rahat bırakmıyormuş bütün gün :))) darısı gece uyumayanların başına inşallah...

merhaba kızlar ısler cok yogundu ancak fırsat bulabıldım yazmaya
şeyma ve müge gecmiş olsun bebıslere
ya benım oglanda ıyıce sapıttı uykuları emir e benzedi iyice dakka bası kalkıyo salıncakta uyumasına ragmen emmeden uyumuyo bende harap oluyorum 2 aylıkken fılan 5-6 saat delıksı uyudugu oluyodu noluyo bu cocuga anlamadım düzelsin bir an önce

Benimki ilk 3 ay gece uykusundan 12- 12.30da kalkıyodu.Birlikte horul horul uyuduk koca yaz.Annemlersen bu çocuğa napıyosun diyodu ama vallahi bişi yapmıyodum.13.15lik bi rekorumuz da var :lepi: Ama sonra nazar değirdiler söyleye söyleye artık erken kalkıyo alsanaalsanasmile

benim sıpa sizinkilere de mi bulaştırdı nedir huysuzluğunu:)) biran önce düzelsinler inşş
sarpa maşallahh:)

kızlar ya ben meyve suyunu veya püresini emir uyurken hazırlıyorum sabahları kaç dk da tüketilmesi gerekir taze taze hemen veremiyorumm

Son düzenleme:
kızlar ya ben meyve suyunu veya püresini emir uyurken hazırlıyorum sabahları kaç dk da tüketilmesi gerekir taze taze hemen veremiyorumm

Bilmiyorum ama beklemesi iyi değil diyolar ya ben tepsiye rendeyi süzgeçi koyup kcağıma alıyodum.Kuzum koltukta yatarken yanına oturup hazırlıyodum.Ahhhhhhh bazen yeter bütün gün bunalıyorum çocukla yalnız kalmaktan diyodum ama şuan kesinlikle düşüncem çocuktan sonra annenin çalışmaması gerektiği:2: Kuzum hep bişeylerden eksik kalıcak

X