2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah Emir e :) annesini dinlendirsin bu gece inşallah...

Şeyma, geçmiş olsun, umarım kusması bitmiştir Eymen in...

enson yiyip uyudu..inş. yarın devam etmez saol canım..

oh beeeeeeeeeeeeeee:)) niye giremiyorum ben siteye cildircam, naber kizlar

iyiyiz yelde sen nasılsın..bende uzun süredir firefox tan girebiliyorum...sistematıyo diğer türlü

kızlar napıyosunuz ya benim yarına misafir var kızım da uyudu yemek falan yapıyorum
bugün tüm gün temizlik yaptım heryer çok düzenli ve bu düzeni devam ettirmeye karar verdim hçbişeyi ortada bırakmıyorum bakalım ne kadar zaman sürecek???

bende süreli aynı şeye niyetleniyorum ama olmuyo umarım sen başarırsınkaydirigubbakcemile5

kızlar iyi geceler bayağı kalabalıkmışız bebeğinii uyutup nete bakanlardanım bende gündüz oğlan hiç rahat bırakmıyor giremiyorum buhar makinası aldınızmı kızlar ne marka peki kocam tutturdu alalım diye hç fikrim yok benimde neyse bende yatayım öpüyorum sizi kalbim sizinle......

kızlar iyi geceler bayağı kalabalıkmışız bebeğinii uyutup nete bakanlardanım bende gündüz oğlan hiç rahat bırakmıyor giremiyorum buhar makinası aldınızmı kızlar ne marka peki kocam tutturdu alalım diye hç fikrim yok benimde neyse bende yatayım öpüyorum sizi kalbim sizinle......

biz almıştık indirime girmişti markası mehtap memnunuz valla bi köşede sessiz sedasız duruyo:))

kızlar geçmişe baktım biraz nidah dileklerin iiiiiiiiiçin teşekkürler büttüsss seninde işin zor gerçekten allah ikimizede eşlerimiz işleri için kolaylık versin daha yeni cvp yazıyorum ama ancak fırsat oluyor inanın eşim polis şark görevine geldik tokata . mama olayına gelince bende sizin tavsiyeniz üzere bebelacın irmikli ve armutlu muhallebilerini aldım suyla yapılanını ilk gece pek sevmedi birde ilkten yaptım 6ymk kaşığı çok oldu çay kaşığıyla koyuyorum kerem ancak onu bitiriyor ve yiyor çok şükür. burda şimdilik derdim yoğurt bir sütçü var cumadan cumaya geliyor doğal istersen oda 5 kiloluk getiriyor oda bana çok geliyor acaba baybmix ten bende alsammı ayyy çok uykum geldi iyi geceler kısmet olursa yarın görüşürüz

kızlar napıyosunuz ya benim yarına misafir var kızım da uyudu yemek falan yapıyorum
bugün tüm gün temizlik yaptım heryer çok düzenli ve bu düzeni devam ettirmeye karar verdim hçbişeyi ortada bırakmıyorum bakalım ne kadar zaman sürecek???

tebrık edr basarılarının devamını dılerım:) ya boyle mısafır fılan gelınce ınsana bı guc kuvvet gelıyo hem ıs yapıyo hem bebek bakabılıyo ama normal zamanda bı salıyozkı allaah bebege bıle bakcak halımız yok gıbı gelıyo

kızlar geçmişe baktım biraz nidah dileklerin iiiiiiiiiçin teşekkürler büttüsss seninde işin zor gerçekten allah ikimizede eşlerimiz işleri için kolaylık versin daha yeni cvp yazıyorum ama ancak fırsat oluyor inanın eşim polis şark görevine geldik tokata . mama olayına gelince bende sizin tavsiyeniz üzere bebelacın irmikli ve armutlu muhallebilerini aldım suyla yapılanını ilk gece pek sevmedi birde ilkten yaptım 6ymk kaşığı çok oldu çay kaşığıyla koyuyorum kerem ancak onu bitiriyor ve yiyor çok şükür. burda şimdilik derdim yoğurt bir sütçü var cumadan cumaya geliyor doğal istersen oda 5 kiloluk getiriyor oda bana çok geliyor acaba baybmix ten bende alsammı ayyy çok uykum geldi iyi geceler kısmet olursa yarın görüşürüz

ıyı geceler bence yogurdu pastorıze sutten yada mamadan yap bıze doktor ınek sutunden yapmayın demıstı mamadan olunca bıraz daha vıtamınlı oluyo sanırım ben mamadan yapıyorum bıldıgın yogurt tadında oluyo

bız aldık buhar makınası arcelıgın.ıse yarıyo sanırım

ilk günaydın benden olsun oğlum gece 9.30 tan beri ara ara çok kötü bir şekilde aplıyor ateşide var dün rota virüsü aşısı oldu o yaparmı acaba canım benim ya bütün keyfi kaçık

tebrık edr basarılarının devamını dılerım:) ya boyle mısafır fılan gelınce ınsana bı guc kuvvet gelıyo hem ıs yapıyo hem bebek bakabılıyo ama normal zamanda bı salıyozkı allaah bebege bıle bakcak halımız yok gıbı gelıyo

evet aynen öyle bi de aklıma annem geliyo daha neler neler yapabiliyo aslında insan diyorum inşallah böyle devam eder

biz de seninle herkese uzağız ama birbirimize yakınız :))

ilk günaydın benden olsun oğlum gece 9.30 tan beri ara ara çok kötü bir şekilde aplıyor ateşide var dün rota virüsü aşısı oldu o yaparmı acaba canım benim ya bütün keyfi kaçık

geçmiş olsun canım ama rota ateş yapmıyo diye biliyorum yani bizde hiç olmamıştı

GÜNAYDIN KIZLAAAAR

Rota aşısı bizde de ateş yapmadı.Bi dr sor istersen.Nekadara yaptırdınız?Bizim dr 150ye yapıyodu.Eczaneden 130a aldım Rotarix'i.Ağızdan damla olduğu için de eczanede yaptılar hemen.2 dozluk bizimki.Kimisi 3 dozlukmuş

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar ama sevgili emirim yaptı yapacağını yine. önce saat başı sonra 2 saatte bir ,ya uykusunda bile kıpır kıpır deli oğlum benimmmmmmmm en son 6da kaldırdım kocamı verdim çocuğu 8e kadar uyudum ,2 saat deliksiz uyumak bile güzelmiş. azdı iyice ya büyüsün artık tek isteğim bu.

müge rota bizde de ateş ypmadı geçmiş olsun tatlım.

ve günaydın güzellerr..

şeyma burnu tıkalımı canım eymenin benim oğlanda geçen haftalarda çok kusuyordu dr.a götürdüm burnu tıkalıydı burun akıntısı genzinde birikiyo onu çıkartayım derken kusuyor dedi hakikaten dikkat ettim öyle oluyordu şimdi geçti çok şükür haa hiçmi kusmuyo dersen doğduğundan beri kusujlu bizim eymen :) ama artık azaldı çok az yanağından sızıyor bazen yarın devam ederse dr.a götürürsün geçmiş olsun canıam
geçmiş olsun canımmm
slm kızlar,akşama kadar koştur koştur,uyudu bal kuzum benim.bu arada size bir şey soracağım kızlar,terleme önleyici kullanıyormusunuz kızlar,hamileliğimden bu döneme kadar ben kullanmadım.yanlız duş yap beş dakika sonra tekrar terle çok zor oluyor,arasıra pudra yapıyorum ben ama terleme önleyici kadar etkili değil.siz ne yapıyorsunuz bu yoğunlukta?
ben rolon kullanıyorum teri önleme bence oda bir atık çünkü ben 8x4 kullanıyorum memnunum canım kokmuyo en aından
günaydın kızlara.s.

saolun kızlar rotarix bizim aşıda bu 2. dozuydu ne bileyim gündüz bi şeyi yoktu şimdi sanki bi tarafına bişey batırmışsın gibi çığlık çığlığa ağlıyo ateşide 37.4 arıycam biraz sonra dr.unu

kızlar dün öyküşümle oyun oynuyoduk farklı ilk defa oynadığımız bir oyun öncedene diyodu ama bilmeden çıkarıyo diyodum oyuncağı uzatıp çekiyodum gülüyodu sonrada annnn neee dedi sanki ver oyncağımı der gibi kayınvalidemde destekleyince çok mutlu oldum babaannesi çpok ilgili kızlar eşim bakıyodu ama bunalıyodu bu kadar ilgili değildi saolsun onun katkısıda çok babaannesinin yani

ben rolon kullanıyorum teri önleme bence oda bir atık çünkü ben 8x4 kullanıyorum memnunum canım kokmuyo en aından
günaydın kızlara.s.

canım, ben kokusu nedeniyle söylememiştim,emziriyorum ya,göğüs ve koltuk altına doğru yayılan süt bezleri,dolayısıyla süte karışma ihtimali,yinede cevap için teşekkür ederim.

X