2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

kızlar emirhanımın yeni fotoları......

Eklentiler

• $16022010171.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $19022010175.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $19022010179.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 45
Maaşalah, çok güzel bir bebek ve ben gördükçe sabırsızlanıyorum... :)

canım sağol,daısı başına,,az kaldı zaten az sabır!

kızlar bu arada ben bebiş için aldığım 0-3 ay tulumlar falan üstüne olmadı...yeni ciciler almak durumunda kaldım...sizde dikkat edin...fazla bişey almayın bebiş gelince alırsınız...

41 kere maşallah küçük tosabaaaaam benimmmm
kız nasıl olmadı tulumlar anam o kadar şişkomu bedenide bi boydanda koy bi ara bi bakalım nasıl bi tosuncuk doğurdun öyleeeee..

41 kere maşallah küçük tosabaaaaam benimmmm
kız nasıl olmadı tulumlar anam o kadar şişkomu bedenide bi boydanda koy bi ara bi bakalım nasıl bi tosuncuk doğurdun öyleeeee..

yok kız bezinide takınca alttan çıtçıtlanmadılar..sıktı...3-6 ay için olanlardan aldım bir kaç tulum,onlarda yıkanınca çekip küçüldü,biraz büyük gelselerde ötekilerden daha rahat en azından içinde...
tamam uyansın boydanda çeker koyarım bir ara..öyşe çok iri değil ama tulumların araları ufak geldi işte...

Ben de dün baktım da daha çok 3-6 ay almışım. Çok kilololu olmaz benimki ama. Diğer aylardaki bayanların 0-3 çok almayın dediklerini hatırlıyorum. ıyi yapmışım o zaman. :)

mutlu o doktoruna 1 tahminlerine 2:))) o 3600dediyse ya 3 doğar yada 4.5 geç onusengözlerimebaksanab
ebru kaldı yani aldıkların öylece neyse artık 3.ye giydirirsinnaniknanik

çok tatlı annesi maşallah
canm sağol,darısı başına...
mutlu o doktoruna 1 tahminlerine 2:))) o 3600dediyse ya 3 doğar yada 4.5 geç onusengözlerimebaksanab
ebru kaldı yani aldıkların öylece neyse artık 3.ye giydirirsinnaniknanik

ya kaldı öyle sorma,,verdiğim paraya yazık oldu.....

bu aada az önce bebişimin göbeği düştü...:lepi:

SELKıE ne güzel olmuş senin oğlann maşallahh
pofuduk tam yemelik:)) göbeğiniz de düşmüş ..hayırlı olsun:) nereye gömücen:)

selkie maşallah mavi çok yakışmış
benimkiside 3600 gibi doğarmış

çanım saüğol,,aşallah senin bebişede.... çok bekletti yalnız bizi... yerim onu ben...

SELKİE ne güzel olmuş senin oğlann maşallahh
pofuduk tam yemelik:)) göbeğiniz de düşmüş ..hayırlı olsun:) nereye gömücen:)
çanım çok sağol,valla göbeği koyduk bir kenara ,,üyüğününki kur anın arasında bunuda oraya koyarım herhalde...

41 kere maşallahhhhhhhhhhcanım benim

çanımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

unutmadık kız...unuturmuyuz hiiiçççç,ama görçeksin bak ufaklık gelsin sende fırsat bulamayaçaksın..zatn ilk günler gelen giden eksilmiyor...ben şimdihem e işi yapıyorum hem yazıyorum,,ufaklıkta uyuyor,,o uyanıkken fırsat kalmıyor bişey yapmaya...
doğuruyonmu kız bu hafta...

bu hafta doğurcam kesin kararlıyımyerimseniben çalışmalara başladım bileaklinialirimsmile yarın dr.a gidicem we dicem nasıl doğurabilirm:hulya: yok ya gelirse gelir gelmezse 1 hafta daha tadını çıkarırım hamileliğin iyi böleee:) dün gece kocamda dio hiç doğurcağına inanmıyorum hep böle kalıcakmışsın gibi geliyo diyokaydirigubbakcemile3

Canım bunu etraftan çok duyduğumuz için inan bizde pek bir şey almadık.Bir ay ya gider ya gitmez evdeki kıyafetleri birden büyüyor dedikleri için fazla şey almadık eşimle ihtiyaç olduğunda yakınımızda bir bebek mağazası var uygun şeyler satıyor ordan alırız dedik.Hayırlısı tabiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…