- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
-
- Konu Sahibi hasret0587
bu hafta doğurcam kesin kararlıyımyerimseniben çalışmalara başladım bileaklinialirimsmile yarın dr.a gidicem we dicem nasıl doğurabilirm:hulya: yok ya gelirse gelir gelmezse 1 hafta daha tadını çıkarırım hamileliğin iyi böleee:) dün gece kocamda dio hiç doğurcağına inanmıyorum hep böle kalıcakmışsın gibi geliyo diyokaydirigubbakcemile3
iyi yapmışsın çanım,,gerçekten büyüyveryorlar........Canım bunu etraftan çok duyduğumuz için inan bizde pek bir şey almadık.Bir ay ya gider ya gitmez evdeki kıyafetleri birden büyüyor dedikleri için fazla şey almadık eşimle ihtiyaç olduğunda yakınımızda bir bebek mağazası var uygun şeyler satıyor ordan alırız dedik.Hayırlısı tabiii....
Oy maaşallah tam erkek duruşu.Pozlara bak :)
kızlar emirhanımın yeni fotoları......
oyyy maşşallah ebrucum çok tatlı bişey bu yaa.Allah nazarlardan saklasın
Emirhan'a kocaman bir maşallah
Eki Görüntüle 36891
Eki Görüntüle 36892
Eki Görüntüle 36893
İşte kızlar Didemim maşallah deyin teyzeleri olurmu
Tüm arkadaşlarımın bebeklrine maşallah diyorum baamadım henuz en kısa zamanda tek tek bekıcam bebeklerimize cıkıyorum ben simdi kızlar
amin canım benim.kokla benim yerime emirhanıopuyorumnanaktan)))))))) darısı başına inşallah yazgıçığım...
Tüm arkadaşlarımın bebeklrine maşallah diyorum baamadım henuz en kısa zamanda tek tek bekıcam bebeklerimize cıkıyorum ben simdi kızlar
Eki Görüntüle 36891
Eki Görüntüle 36892
Eki Görüntüle 36893
kız o ne öyle ay maşallah yanaklar varya tam ısıtrmalık olmuş bizim yerimizede kokla EMİRHANBEYİ. ne tatlı olmuş rabbim iki kuzunada uzun ömürler versin.
ebru eylülce kızlar masallah bebeklerinize ALLAH nazardan saklasınm
amin canım benim.kokla benim yerime emirhanıopuyorumnanaktan
maşşallah didem kızımızanazar değmesin inşaallah canım.
Eki Görüntüle 36891
Eki Görüntüle 36892
Eki Görüntüle 36893
ışte kızlar Didemim maşallah deyin teyzeleri olurmu