2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

nası güzell bişey bunlar yaaaa opuyorumnanaktan
bebiklerin hepsine measallahhhh

Kızlar hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim, Gülencim ve Eylülce ile aynı gün doğum yapmışız, buradan bende onları tebrik edeyim, buyrun Bu da benim kızım İKLİM

seni çok merak ediyordum maşallah kızına böyle kız bebekleri görmek çok güzel oluyor canım ne güzel sağlıklı doğurdun bebeğini beni solladın bak onda haklı çıktın

Kızlar hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim, Gülencim ve Eylülce ile aynı gün doğum yapmışız, buradan bende onları tebrik edeyim, buyrun Bu da benim kızım İKLİM

simenaycıgım tebrik ederim.Hayırlı evlat olsun Allah nazarlardan saklasın kuzunu

canım gözün aydın çok tatlı maşallah rabbim nazarlardan korusun analı babalı büyütsün inşallah...

Sinemay ;
Allah bağışlasın İKLİM meleğimizi çok tatlı yaaaa....Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatle büyüt kızını çok kötü günler geçirdin ama buna değdi walla ....İKLİM'in var şimdi yanında ....Rabbim nazarlardan korusun

SıMENAY maşallah kızına. çok güzel...... Allah sağlıklı ve mutlu bir ömür versin.
Doğum yaptığını duyunca çok şaşopuyorumnanaktanırdım. sana ve bebeğine sağlıklar............

Masallah kuzucuna simenay cok tatlı. Allah onu sizlere bagıslasın uzun ömürler versin rabbim:Saruboceq:. darısı biz bekleyenlerin basına :))

pelin emirhan muhammed ege ve kayra hoş geldiniz bahtınız şansınız güzel olsun rabbim salih ve salihalardan eylesin sizleri maşallah

Masallah kuzucuna simenay cok tatlı. Allah onu sizlere bagıslasın uzun ömürler versin rabbim:Saruboceq:. darısı biz bekleyenlerin basına :))

tüm bebişlerimize masallah.. simenaycım tekrar tebrik ediyorum tatlım..bu fıstıklara bakmaya doyum olmuyor..

SİMENAYcım Allah bağışlasın..hayırlı ömürlü olsun iklim bebek..maşallah nasıl da güzel:)) kem gözlerden korusunnn

41 kere maşallah yaa o ne tatlı şey öyle rabbim uzun ömürler versin inşallah.

allahim masallah subanalleh ne kadar tatlilar masallah...hos geldiniz bebecikler darisi bizimkilerin basina insallah

tekrar tekrar baktim resimlerine yavrularin gozlerim doldu valla,,benim de az kaldi bebisimin gelmesine ne degisik bi his yarabbi.. sukurler olsun rabbim sana..
allah hepimizin yavrularina saglikli sihhatli uzun omurler versin insallah anali babali buyutsun rabbim

Ben geldimm
Ege bu sabah fototerapiye girdi
sarılık olduda
bu aksam taburcu olucaktik düşme olmuş sarılık lta ama sabhaa kadar tutmak isteidler hastanede fototerapide hala
bense onu öyle çok ozluyirumki uyuyamiyorum
amma çok dogurann olmuşsa degilmieylulcedemi doğurmuşsunuz
simenaydaa pirtlamiss oyy oyy oynaya fire verilmiş baiyorum :))
buarda sezeryan dikişleri çok zor ya
camaisr giyiyosunn ben hamile çamaşır giydim önce dikissiz evet rahat ancak barajın kenarındaki yapskanlqra yaoisip duruyodu
aksam başka buyk beden giydim karnıma çeksem karnım ağrıyo
dikişin üzerine bıraksam sikiyo
çamaşıra uç tane kesı attim rahatladive sürekli sırt üstü yatmaktan sırtım çıktı

Gulencimmmmmmmmmmmm canim benim ulasamiyorum sana mesaj kutun dolu mesajda atamiyorum
gozun aydin birtanem cok sevindim
ben negatif sonuc aldim test tarihimdem 5 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti ama degisecegini sanmiyorum(
CAnim benim Ege yi de opuyorum tekrar gozun aydin

frambuaz,simeny,gülençiğim,eseda,,maşallah bebişlere çoook tatlılar,yerim onları ben ya,güleniğim geçmiş olsun çanım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…