2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

bu hafta doğurcam kesin kararlıyımyerimseniben çalışmalara başladım bileaklinialirimsmile yarın dr.a gidicem we dicem nasıl doğurabilirm:hulya: yok ya gelirse gelir gelmezse 1 hafta daha tadını çıkarırım hamileliğin iyi böleee:) dün gece kocamda dio hiç doğurcağına inanmıyorum hep böle kalıcakmışsın gibi geliyo diyokaydirigubbakcemile3

hadi bakalım hayırlısı,,benede tadnı çıar sonra uykusuz geeler başlayaçak çünkü! :KK66:
Canım bunu etraftan çok duyduğumuz için inan bizde pek bir şey almadık.Bir ay ya gider ya gitmez evdeki kıyafetleri birden büyüyor dedikleri için fazla şey almadık eşimle ihtiyaç olduğunda yakınımızda bir bebek mağazası var uygun şeyler satıyor ordan alırız dedik.Hayırlısı tabiii....
iyi yapmışsın çanım,,gerçekten büyüyveryorlar........
Oy maaşallah tam erkek duruşu.Pozlara bak :):nazar:

:KK66:))))))))

$19022010720.jpg

$19022010719.jpg

$19022010722.jpg

İşte kızlar Didemim maşallah deyin teyzeleri olurmu
Tüm arkadaşlarımın bebeklrine maşallah diyorum baamadım henuz en kısa zamanda tek tek bekıcam bebeklerimize cıkıyorum ben simdi kızlar

Maşallah Didem Bebeğe bahtı güzel olsun inşallah
teyzelerinin yerine koklayın onu
:nazar: opuyorumnanaktan

:KK66:)))))))) darısı başına inşallah yazgıçığım...
amin canım benim.kokla benim yerime emirhanıopuyorumnanaktan
Tüm arkadaşlarımın bebeklrine maşallah diyorum baamadım henuz en kısa zamanda tek tek bekıcam bebeklerimize cıkıyorum ben simdi kızlar

maşşallah didem kızımıza:nazar:nazar değmesin inşaallah canım.

Eki Görüntüle 36891

Eki Görüntüle 36892

Eki Görüntüle 36893

ay kuzuma maşallah!..çok güzel ya..Allah bağışlasın..güzel bir ömrü olsun inşallah!

:nazar:kız o ne öyle ay maşallah yanaklar varya tam ısıtrmalık olmuş bizim yerimizede kokla EMİRHANBEYİ. ne tatlı olmuş rabbim iki kuzunada uzun ömürler versin.:nazar:

:KK66:)))))))küçük tosbikim o benim...:KK66:)) darısı başına inşallah çanım...
ebru eylülce kızlar masallah bebeklerinize ALLAH nazardan saklasınm:nazar::nazar:

çanım sağol,opuyorumnanaktan
amin canım benim.kokla benim yerime emirhanıopuyorumnanaktan

maşşallah didem kızımıza:nazar:nazar değmesin inşaallah canım.

uyansın koklarım..şimdi uyuyor ..

oy o didemin burnunu yerim bennnnne tatlı bi kız öyle annesine bnezior sanki bizim mart bebişleri hep enneci olacak galiba.. maşallah kızına zarifcim..

eylülce canım kocaman maşallahhh:nazar: nazar değmesin pek tatlı sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim kuzucuğuna

X