2010 Mart Meleklerimizin Defilesi Başlıyooorr...

gülencim tatlım bebeğin hayırlı olsun inş. analı babalı büyütürsün bizleride tez zmanda rabbim kurtarsın....

ayyy maşalllaaahhh 41 kere Allah nazardan saklasın
ama evet ayyynı annesi valla çk benziooo
benimki bana hiiç benzemiyo ultrason fotolarında babasına çok benziooo birde gerçeğini görmek lazım tabiii

41 kere maşallah kızlar bebişlere sizlerden sonra sıra bzi nisan annelerine geliyo rabbim zamanında kucağımıza almayı nasip eğler inşallah

ay maşallah sedacım oğluşuna büyümüş te kameranın içine içine bakarmış yerim onu ben:)))
resmin altına kaç hafta kaç gün olduunu falan yazarsan ii olur ilerdede dönüp bakarken kolaylık olur cnm:)

maaşallah Seda bu artık kocaman delikanlı olmuş.. yerim onu ben Allahım hepsini nazardan saklasın. kem gözlerden korusun :Saruboceq:

KAYRAY'A ,EGEY'E, PELıN'E, BULUT'A, ıKLıM'E tüm bebişlerimize masallah, sübhanallah... Allah uzun ömürlü mutlu huzurlu ve en önemlisi saglıklı kılsın nazarlardan esirgesin ... çokk tatlılar yaaa... biz kalanlarada nasip etsin inşallah..

teşekkür ederiz teyzeleri darısı başınıza muhteşem bi duygu anne olmak

tüm bebekler ne kadar da güzel.. allah hepsini analı babalı büyütsün.. hepsine maşallah...

eseda cım çok tatlı kayra oğlumuz maşşallah ona.Allah nazarlardan saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…