- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
-
- Konu Sahibi edebiyatci222
Utanıyorum vallahi koymaya ama görün benim son günlerimi de :)) İşte mart annelerinin en şişkosu...
dayanamdım gözünüz göbek görsün diye ekleyeyim dedim:
Elvin 34+3:
içine su serpebildim mi canan :lepi:
kıslar süpersinizzzhihoyyyt valla çok özliycez bu halimizi gibi geliyor bana herbiriniz ayrı güzelsiniz kimseler şişko değill:lepi:
kızlar bu benim 35 haftalık halim çok şişko oldum
kıslar süpersinizzzhihoyyyt valla çok özliycez bu halimizi gibi geliyor bana herbiriniz ayrı güzelsiniz kimseler şişko değill:lepi:
kızlar bu benim 35 haftalık halim çok şişko oldum
şişkooo cerennnn
tembel cereeeeeenn ohh keyif senin çek pijamaları dolaş ewdee:içelim:
sağol canım çok teşekkürler...Cerencim, Hasretcim, maaşallah göbüşlerinize, bebişlerinize...
cerenora ve hasret süpersiniz kızlar maşallah bebiklere:asigim:
ewet cnm çatlağım hiç olmadı:lepi: kaliteli bi krem kullandım we etkisini gördüm bizim bütün aile çatlak çatlak bi ben böle oldumzemuszemus şimdi bi kremde toplayıcı sıkılaştırıcı alıyorum vichy nin onuda doğumdan sonra kullanıcambayanssulusmilemaşallah arkadaşlar ben de göbeğim büyük diye üzülüyordum ama sizinkiler de aynı gibi sempatiksalakcinni hasret yalnız özel bir maşallah diyorum çatlak yok sanırım hiç...ben de çatlamıyorum diye seviniyordum son ayımda çatır çatır çatladım....
hadi ordan.. sen dötünü başını kapat nan... tabii ense yapacam evde.. yoksa sen sipariş mi alıyosun lülülülülülü
..
ewet cnm çatlağım hiç olmadı:lepi: kaliteli bi krem kullandım we etkisini gördüm bizim bütün aile çatlak çatlak bi ben böle oldumzemuszemus şimdi bi kremde toplayıcı sıkılaştırıcı alıyorum vichy nin onuda doğumdan sonra kullanıcambayanssulusmile
laelaelaelaelaedötümle uğraşma ham yapanlar kerwanına senide katarımnaniknanik
yap keyfini yap sen doğumdan 2,3 ay sonra hepiniz işlerinize dönerken bnde size nispet yapcam kızımla bol bol gezip resim koycam topice hehehehehehe:roflol:
ev hali boshayallersmile
ev hali boshayallersmile
çok hoş görünüyorsun canım maşallah
maaşallah canım göbüke de bebişe de...
kuzucum 35 haftalıkken
fit bir anne daha maşallah kuzucuğa ve sana
ev hali boshayallersmile
kuzucum 35 haftalıkken