2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

Utanıyorum vallahi koymaya ama görün benim son günlerimi de :)) İşte mart annelerinin en şişkosu...

dayanamdım gözünüz göbek görsün diye ekleyeyim dedim:
Elvin 34+3:

içine su serpebildim mi canan :lepi:

35+2 göbüşümdü..
tazelerini sonraaaa

kıslar süpersinizzzhihoyyyt valla çok özliycez bu halimizi gibi geliyor bana herbiriniz ayrı güzelsiniz kimseler şişko değill:lepi:

kıslar süpersinizzzhihoyyyt valla çok özliycez bu halimizi gibi geliyor bana herbiriniz ayrı güzelsiniz kimseler şişko değill:lepi:

şişko olmak hiç bu kadar güzel olmamıştıhihoyyyt

sağol canım...

kızlar bu benim 35 haftalık halim çok şişko oldum

olsun tatlım bunlar dünyanın en güzel şişkoları...

şişkooo cerennnn
tembel cereeeeeenn ohh keyif senin çek pijamaları dolaş ewdee:içelim:

hadi ordan.. sen dötünü başını kapat nan... tabii ense yapacam evde.. yoksa sen sipariş mi alıyosun lülülülülülü

Cerencim, Hasretcim, maaşallah göbüşlerinize, bebişlerinize...
sağol canım çok teşekkürler...

cerenora ve hasret süpersiniz kızlar maşallah bebiklere :asigim:

teşekkürler kızlar..

maşallah arkadaşlar ben de göbeğim büyük diye üzülüyordum ama sizinkiler de aynı gibi sempatiksalakcinni hasret yalnız özel bir maşallah diyorum çatlak yok sanırım hiç...ben de çatlamıyorum diye seviniyordum son ayımda çatır çatır çatladım....

ewet cnm çatlağım hiç olmadı:lepi: kaliteli bi krem kullandım we etkisini gördüm bizim bütün aile çatlak çatlak bi ben böle oldumzemuszemus şimdi bi kremde toplayıcı sıkılaştırıcı alıyorum vichy nin onuda doğumdan sonra kullanıcambayanssulusmile
hadi ordan.. sen dötünü başını kapat nan... tabii ense yapacam evde.. yoksa sen sipariş mi alıyosun lülülülülülü
..

laelaelaelaelaedötümle uğraşma ham yapanlar kerwanına senide katarımnaniknanik

yap keyfini yap sen doğumdan 2,3 ay sonra hepiniz işlerinize dönerken bnde size nispet yapcam kızımla bol bol gezip resim koycam topice hehehehehehe:roflol:

ben doğumdan 6 ay sonra işe döncem yewwwwwrum... yaz tatili geliyor ve ben öğretmenim farkında mısın? ama söz su siparişlerini sana verecem ya da İstanbul'a gelip soda alcam :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…