2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

Utanıyorum vallahi koymaya ama görün benim son günlerimi de :)) ışte mart annelerinin en şişkosu...
2nuni9j.jpg
4k747k.jpg

Son düzenleme:
Maşallah Canancım, ne utanacan ki, içinde bir melek taşıyorsun, onu dünyaya getirmek meşakkatli bir iş, tabiki şişecez de, fil gibi de olacaz, bende çok zayıftım mesela, hamile kalınca herşey karında toplandı, nohut yutmuş solucan gibiyim :)))

ne güzel büyütmüşsün bebeğini..maşallah canım ..
bu arada kilo en cok hamilelere yakışıyoorr cok tatlı görünüyorsunn canan(izninle adınla hitap ediyorum:))

Maşallah edebiyatçı ,oğluşunu ve seni allah nazardan saklasın...Göbeğide boşver doğumdan sonra burada bir de Mart anneleri zayıflıyor diye bir topik açarız ve hep birlikte zayıflarız...

Canancım çok güzel olmuş valla göbeğin, hiç de dediğin gibi değil...
Sana da oğluna da maaşallah, Allah nazardan saklasın ikinizi de...

dayanamdım gözünüz göbek görsün diye ekleyeyim dedim:
Elvin 34+3:
3824.jpg

içine su serpebildim mi canan :lepi:

Son düzenleme:
canan göbüşle orantılı ilerliosun maşallahın war ya kızlar bnde koymak istiyoruuuuummm

Sen koyma, kıskanırım sonra. :)

dayanamdım gözünüz göbek görsün diye ekleyeyim dedim:
Elvin 34+3:
içine su serpebildim mi canan :lepi:

Yok vallahi serpilmedi, bu mu dediğin göbek, benimkinin yarısı kadar bu be... Acaba benim içimde bi yerlerde bi bebek daha mı var? İkiz falan doğurmasam bari.Maaşallah bebeğine arkadaşım

Sen koyma, kıskanırım sonra. :)

Yok vallahi serpilmedi, bu mu dediğin göbek, benimkinin yarısı kadar bu be... Acaba benim içimde bi yerlerde bi bebek daha mı var? İkiz falan doğurmasam bari.Maaşallah bebeğine arkadaşım

benimki daha küçük ama 2 hafatya kadar ebnimki de böyle olur... millet hücumbot geçiyormuş gibi bakıyor bana.

X