2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

Gülmüyorlarmı yakınların sana?Benim kardeşler görünce tuhaf tuhaf bakıp gülüyorlar...

yakın olarak sadece eşimin akrabaları goruyorlar. malesef benim ailem sadece nette ve fotolarımı görebiliyorlar ben onlardan coook uzaklardayımm senağlamasenağlama

yakın olarak sadece eşimin akrabaları goruyorlar. malesef benim ailem sadece nette ve fotolarımı görebiliyorlar ben onlardan coook uzaklardayımm senağlamasenağlama

Sağlık olsun şimdi birden kucağında bebeğini görünce çok şaşıracaklar eminim.Çünkü hamileliğini pek görmediğin insanları çocuğu kucağında görünce garipsiyor insan gözü alışamıyor bir süre.Rabbim sağlıcakla kurtarsın canım minişinide senide....

mersaayris bebeğine ve sana maşallah pek güzelsiniz

cok tesekkür ederim canım

öyle diyoruz artık bizzde napalım nasip böyleymis.evet tuhaf gelebilir simdi giitgimde görenlere :) sagolasın canım Allah hepimizi bir avazda kurtarsın insallah saglıkla kucaklarımızda görmeyi nasip etsin yavrularımızı..

Hijyenim, Zeliş maaşallah size ve o göbüşlerin içindeki bebişlere. Zeliş artık saat sayıyorsun ne güzel. Darısı başımıza.

hijyenim ve zeliş harika görünüyorsunuz.zelişcim Allah kolay doğumlar nasip etsin hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallah.darısı bizlere:Saruboceq:

işte benim alp paşam...
doğuma son 9 gün:lepi:sağlıkla gelsin minik delikanlım:Saruboceq:.

zeliş ve yaz34 sizlere ve bebeklerinize 41 kere maşallahhhhhhhhhhhh çok güzel görünüyorsunuz valla

kızlar çok teşekkür ederim eminimki siz daha cicisiniz..bu arada pınar ve yazgı canım çok tatlısınız maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…