2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

Bu da doğumdan önceki son fotoğrafım.. Pazartesiden itibaren ayrılıyoruz kızımla.. mafoldumben

[/URL][/IMG]

frambuaz bebiş aşağıya inmiş :asigim:

hem doğmalarını istiyoruz hem ayrılacağız diye üzülüyoruz değil mi ?

Sağlıkla kavuşursun inşallah meleğine...

Bu da doğumdan önceki son fotoğrafım.. Pazartesiden itibaren ayrılıyoruz kızımla.. mafoldumben

[/URL][/IMG]

ay canım benim maaşallah...
hamilelik böyle bir psikopatlık işte. hem yeter artık doğsun diyoruz hem ayrılacağız diye üzülüyoruz. Allahım sağlıkla kavuştursun sizi. bundan sonra kızının kokusuyla uyuyacaksın ne güzel..

frambuaz bebiş aşağıya inmiş :asigim:

hem doğmalarını istiyoruz hem ayrılacağız diye üzülüyoruz değil mi ?

Sağlıkla kavuşursun inşallah meleğine...

canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah dualarımız senle

ne güzel canım kavuşacaksın meleğine inşallah sağ salim sağlıkla gelsin kuzularımız
Ağlattınız beni...:a015:
İnşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir..

frambuazcım maşallah canım o güzele asıl şimdi kavuşacaksın tatlı meleğine Allah hiçbirimizi ayırmasın kuzularından

Frambuazcım, topiğe giremedim birkaç gündür ama anladığım kadarıyla kavuşma pazartesi günüymüş..
Bir yanda kavuşma mutluluğu, bir yanda ayrılma burukluğu, gerçekten çok enteresan bir duygu bu hamilelik :)
Allah sağlıkla, hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin, tek ayrılığınız bu olsun inşallah :)

[/URL][/IMG]

Yaa benim karnım son bir aydır bu vaziyette.Yani başı aşağıda minişimin.Neden 37+6 da bebişini alacaklar anlamadım ama?Seni görünce korktum şimdi benimdemi 37 de falan alacaklar.Ne gibi bir belirti olduki o tarihte almaya karar verdiler?
Bu arada maaşallah sana ve minişine....

teşekkürler arkadaşlar.bosnacım sana da bebişine de maşallah

kızlar maşallahh sizede kuzularada az kaldı yakında onların fotolarını koyacağız inşallahhhhihoyyyt

maşallah canım bebişe de göbüşe de

bosnacım büyütmüşsün göbüşü:)
sana da oğluna da maşallah

maaşallah kzılar göbüklere
inşallah yakında bebişler el sallayacak bize

bosnacığım inceciksin maşallah sana da bebeğine de

Canlarım çok teşekkür ederim.
Hepimize maaşallah...
Kuzularımızla tek vücut olduğumuz son ve çok özel günler bunlar artık, bol bol fotoğraflayalım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…