2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

sağ ol canım bebiş bir aydan fazladır dönük ama karnım hep yukarda bu işi bende anlayamadım bilmiyorumkismile

Çok ilginç senin karın aşağı düşmemiş daha.Benim kızda nerdeyse 1 aydan fazladır başı aşağıda ve gitgide karnım aşağı düşüyor.Her gören doğumun çok yakın diyor..Seninki gibi durmuyor ayaklar yukarda hep deliyor kaburgalarımı.Başıylada aşağı ittiriyor acıyor kasıklarım.Doktorun normal doğummu diyor peki?

Evet şu anda normal gidiyor her şey diyor benim karnım gerçekten yukarda bunu farkedebiliyorum ama nedenini bilmiyorum belki doğuma kadar yavaş yavaş iner benimde bilmiyorumkismile

Evet şu anda normal gidiyor her şey diyor benim karnım gerçekten yukarda bunu farkedebiliyorum ama nedenini bilmiyorum belki doğuma kadar yavaş yavaş iner benimde bilmiyorumkismile

Belki yapı nedeniylede görünüşte gözükmüyor olabilir.Uzun boylusun bayağı maaşallah bu nedenle öyle duruyordur.Neyse az kaldı hepimiz için hayırlısı olsun....

hijyenim maşallah kocaman olmuş bizim erkek..
ya kızlar ben bizim topice giremiorum buralara her yere giriyom ama oraya giremiorum yardım ediiiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…