- 15 Mayıs 2009
- 3.401
- 0
-
- Konu Sahibi edebiyatci222
Canım senin göbüş de çok şekerdi. Haksızlık etme kendine.. hihoyyyt
Kıskançlıktan çatlayan üye smili :dilcikar:
Teşekkürler...masallah canim cok kibar bir gobusun varmis :))
Kızım sana çok teşekkür etti teyzesi.. :ecrin_bebek:
he yaa dünyaya gelen büyüyor bizde büyüyoruz oğlumla :)) sağol şekerciğim a.s.
tü tü tü maşallah
Canım sen de kibar görünüyosun.. Bi de 22 kilo aldım diyosun.. Gayet formda çıkmışın bence. :asigim:frambuazz cok kıbarr gobusunnn
33 artı 6 da cektım bunu yanı dunn
76 kıloyum 22 kg aldım
gülencim ve frambuaz maşşallah ikinizede ve bebişlerinizede.çok hoşsunuz.
HİJYENİM, OLCAY_NESLİ, FRAMBUAZ VE GÜLENCİM, Maşallah göbüşlere ve içindekilere
Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar çok incesiniz.. :asigim: a.s.butun gobuslere ve bebislere kocamaan bi MASALLAH..
Canım merakla bekliyoruz.. Ben hamileliğin yakışmadığı bi bayan olacağını sanmıyorum dünya üzerinde.. vereliniortakben göbüş resmi koymaya çekiniyorum haha :roflol:
Bebeğin duruş şekline göre göbüşler farklı görünebiliyomuş canım.. Fotolarını görüyoruz sen de gayet hoşsun..olcay_nesli
frambuaz
gülencim
valla üçünüzde çok güzel görünüyorsunuz nerde bu kilolar yaaa
ben 8mi 9 mu ne kilo aldım fil gibi duruyorum
maşallahhhhhh diyorum hepinize ve bebişleree
Zaman azaldıkça her gün fotoğraf çekmek istiyorum. Bu hallerimi çok özlicem çünkü..
35. haftadayız..
kız yerim snei bu ne güzlelikkkkkk ..... bak gör bu halerini çalığp şu hamile sitelerinde kulanacakalr en güzel hamile örneği diye :)))))))))
Zaman azaldıkça her gün fotoğraf çekmek istiyorum. Bu hallerimi çok özlicem çünkü..
35. haftadayız..
kızım ne gıçıksın yaa...arkadan bakan eminim anlamıyordur hamile olduğunu..insan biraz başka yerlerdende kilo alır..kıskanıyorum haaa....lülülülülülüZaman azaldıkça her gün fotoğraf çekmek istiyorum. Bu hallerimi çok özlicem çünkü..
35. haftadayız..
Teşekkürler canım :1hug:Canım senin göbüş de çok şekerdi. Haksızlık etme kendine.. hihoyyyt
Maşaallah, maşaallah, maşaallah :1shok: akannehirZaman azaldıkça her gün fotoğraf çekmek istiyorum. Bu hallerimi çok özlicem çünkü..
35. haftadayız..
benımkıde ayaklar yukarda kafa sol tarafıma dayanmış tepınıp duruyodu henuz asagıda ve sagda bısey yok ters benım bebeş aslında yer genıs yayıl bı guzel ama yok ılla sıkıştıracak kendını ohaoldumsmile unutmadan teşekkürler canım yerimseniben
Taze göbüş geldi haaanııımmm bayanssulusmile
[/URL][/IMG]
frambuazz cok kıbarr gobusunnn
33 artı 6 da cektım bunu yanı dunn
76 kıloyum 22 kg aldım
35. haftadayız..
maaşallah canım ya ne güzel olmuşsunben de hiç çektirmiyorum aslında hata ediyorum galiba
kızım ne gıçıksın yaa...arkadan bakan eminim anlamıyordur hamile olduğunu..insan biraz başka yerlerdende kilo alır..kıskanıyorum haaa....lülülülülülü
Frambuaz o ne kibar bir göbek öyle, maşallah arkadaşım
41 kere maaşallah frambuazda bebek nerde? :roflol:
Teşekkürler canım :1hug:
Maşaallah, maşaallah, maşaallah :1shok: akannehir
Maaşallah canım
Kızımla hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz..ay aman aman ne guzel cikmissiniz siz oyle bakim :)))
Kızımla hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz..
Siz de paylaşın ama göbüşlerinizi..
Doğumdan sonra miniklerimizin bizi tekmelediği bu günlerimizi çok özlicez..