- 2 Kasım 2008
- 135
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi edebiyatci222
olcay_nesli maşallah size çok tatlı gözüküyorsunuz fit anne seni :))
çok güzel ya ne kibar göbüşler bunlar böyle opuyorumnanaktan
Öyle tabii.. Veririz inş. ya kaydirigubbakcemile5
2-3 alırsak süper bence bişey değil boshayallersmile
Acaba daha ne kadar alınır çok merak ediyorum bunu?
Ben de bayılıyorumm :asigim:
Senin kiloyla bir derdin yok zaten bosnacım, çok iyi kilon
Şekerine dikkat et yeter
Ediyorum valla Dimplecım...
Ama benim doktor şeker riski yüzünden değil, genel olarak kızıyor kiloya.
60 kilo bile olmadım yaw hala, daha napiimm :)
Maşaallah çok zarifsinizbu gorunen kısmı canım bıde arka taraf varkı aman yarabbim aynaya bakılmıyo 81 kıloyum bu arada fitlik gectı bızden ama sen fıt gordugun için tesekkurler yerimseniben yerimseniben yerimseniben
O kadar olacak, ne zannediyor bu kiloya kızanlar :mymeka:Ediyorum valla Dimplecım...
Ama benim doktor şeker riski yüzünden değil, genel olarak kızıyor kiloya.
60 kilo bile olmadım yaw hala, daha napiimm :)
Maşaallah çok zarifsiniz
81 kilo nerenizde yahu :sm_confused:
ayy çok teşekkürler her dr a gıttıgımde tartıya cıkmmayım dıye yalvarıyorum ama korkunun ecele faydası yok 81 çıktım demek 81 gıbı durmuyo ay çok sevındırık oldum bı anda kemıklerım agır belkı dıye tesellı verıyorum kendıme :roflol: :roflol: :roflol:
aman aman hepinizin göbiklere maşşallaahallah saglıkla kucağımıza almayı nasıp etsın inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hep aklımda resım koymak en sonunda fırsatım oldu buda benım top gibi sivri göbik bu bebek içerde bu şekilde ne alemde çok merak edıyorum dogrusu :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
maşallah cnm çok tatlı ve kibar görünüyosun
hey maaşallah Çağla Şikel gbi karularsınız haaa alkisalkisalkis
Maşaallah çok zarifsiniz
81 kilo nerenizde yahu :sm_confused:
O kadar olacak, ne zannediyor bu kiloya kızanlar :mymeka:
Biz de elimizden geleni yapıyoruz almamak için, ama bir yere kadar engelleyebiliyoruz istemesekte geliyorlar napalım ohaoldumsmile
teşekkürler canım aynaya baktıgımda guluyorum kendıme resmen top yutmuş gıbıyım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
yok yok, o senin dediğin Hasret kaydirigubbakcemile3
Sağol canım...
Ayy ben bişi yapmıyorum valla, fil gibi yiyorum nasıl olsa zayıfım diye, sonra da nefes alamıyorum :kedi:
hijyen ve olcay nesli kızlar çok güzel görünüyosunuz sizede göbüşünüzdekilerede kocaman maşallah...
Hasretcim sağol canım...
Megcim benim boyum uzun sayılmaz, kitaplığın boyu kısa...
1,67 falandır boyumvar benim.
pofuduk ana geldi :))
aman aman hepinizin göbiklere maşşallaahallah saglıkla kucağımıza almayı nasıp etsın inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hep aklımda resım koymak en sonunda fırsatım oldu buda benım top gibi sivri göbik bu bebek içerde bu şekilde ne alemde çok merak edıyorum dogrusu :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
Maaşallah canım gayet hoşsunuz............
gerçekten top koymuşsun gibi çok kibar ve şeker maaşallah