2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

olcay_nesli maşallah size çok tatlı gözüküyorsunuz fit anne seni :))

bu gorunen kısmı canım bıde arka taraf varkı aman yarabbim aynaya bakılmıyo 81 kıloyum bu arada fitlik gectı bızden ama sen fıt gordugun için tesekkurler yerimseniben yerimseniben yerimseniben

Ediyorum valla Dimplecım...
Ama benim doktor şeker riski yüzünden değil, genel olarak kızıyor kiloya.
60 kilo bile olmadım yaw hala, daha napiimm :)

bu gorunen kısmı canım bıde arka taraf varkı aman yarabbim aynaya bakılmıyo 81 kıloyum bu arada fitlik gectı bızden ama sen fıt gordugun için tesekkurler yerimseniben yerimseniben yerimseniben
Maşaallah çok zarifsiniz
81 kilo nerenizde yahu :sm_confused:
Ediyorum valla Dimplecım...
Ama benim doktor şeker riski yüzünden değil, genel olarak kızıyor kiloya.
60 kilo bile olmadım yaw hala, daha napiimm :)
O kadar olacak, ne zannediyor bu kiloya kızanlar :mymeka:
Biz de elimizden geleni yapıyoruz almamak için, ama bir yere kadar engelleyebiliyoruz istemesekte geliyorlar napalım ohaoldumsmile

maşallah cnm çok tatlı ve kibar görünüyosun

hey maaşallah Çağla Şikel gbi karularsınız haaa alkisalkisalkis

bayanssulusmile
yok yok, o senin dediğin Hasret kaydirigubbakcemile3
Sağol canım...

Ayy ben bişi yapmıyorum valla, fil gibi yiyorum nasıl olsa zayıfım diye, sonra da nefes alamıyorum :kedi:

teşekkürler canım aynaya baktıgımda guluyorum kendıme resmen top yutmuş gıbıyım
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Canım maaşallah, çok tatlısınız...

hijyen ve olcay nesli kızlar çok güzel görünüyosunuz sizede göbüşünüzdekilerede kocaman maşallah...

bayanssulusmile
yok yok, o senin dediğin Hasret kaydirigubbakcemile3
Sağol canım...

Ayy ben bişi yapmıyorum valla, fil gibi yiyorum nasıl olsa zayıfım diye, sonra da nefes alamıyorum :kedi:
kaydirigubbakcemile3

Ben fil gibi yesem fil gibi olurdum, çok müsaitim çookk boshayallersmile

İşte onu bende merak ediyordum.Karnım top gibi nerde duruyor diye.En sonunda gördüm.Sağ tarafıma poposunu dayamış ayaklar yukarda baş aşağıda duruyordu ultrasondan anladığım kadarıyla.Yani yarım ay gibi dönmüş sanki içerde.Belki seninkide öyledir.Biz hatta poposunu uzun bir süre başıdır sanıp sevmiştik..... Babası popisini öptü kızının hep kaydirigubbakcemile3

Bu arada maaşallah göbüşünede bebişinede canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…