2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

benımkıde ayaklar yukarda kafa sol tarafıma dayanmış tepınıp duruyodu henuz asagıda ve sagda bısey yok ters benım bebeş aslında yer genıs yayıl bı guzel ama yok ılla sıkıştıracak kendını ohaoldumsmile unutmadan teşekkürler canım yerimseniben

hijyen ve olcay nesli kızlar çok güzel görünüyosunuz sizede göbüşünüzdekilerede kocaman maşallah...

Olcay nesli maşallah bebeşine çok güzel çıkmışsınız bide

gerçekten top koymuşsun gibi çok kibar ve şeker maaşallah

çok teşekkürler arkadaslar bızı tatlı gordunuz moral oldu :smiley-cool: :smiley-cool:

canım çok tatlı görünüyorsunuz maşşallah kızına ve sana.81 kilo gibi görünmüyorsun hiç dert etme.

hijyenim yerim ben o göbüşün içindeki erkekimi lann nası büyümüş o öyle

nesli maşllah sanada yumurta göbek olmuşsun süperbayanssulusmile üstündekinin beyazı da bnde war çok sewiorum

frambuazz cok kıbarr gobusunnn

33 artı 6 da cektım bunu yanı dunn

76 kıloyum 22 kg aldım

OLCAY-NESLı,HıJYENıM,GÜLENCıM VE LAVıNıAEBRU hepinize maşallah.Kızlar ya sizin tartılar bozuk ya benim tartı.Siz 72 lerden 82 lerden bahsediyosunuz maşallah hiç göstermiyosunuz.Ben 9 kilo aldım yani 69 kiloyum ay sizin iki katı gözüküyorum benim ikinci bebek oluncamı ne bukadar genişim anlamadım valla.

sağ ol canım bunu bende duymuştum ikinci bebede daha çok büyürmüş göbüş bilmiyorumkismile

HİJYENİM, OLCAY_NESLİ, FRAMBUAZ VE GÜLENCİM, Maşallah göbüşlere ve içindekilere

teşekkürler canım opuyorumnanaktan

butun gobuslere ve bebislere kocamaan bi MASALLAH..

a.s.

bizim 2.ler olduğu için tabi bu kadar geniş olmamızda etkisi var...2.lerde göbek bile erken çıkıyor....

benim de tam tersi oldu.ilk bebeğimde daha erken çıktı göbüşüm ve daha çok şişmiştim.gerçi bunda ben de biraz dikkat etmeye çalışıyorum bunda göbüşüm daha küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…