- 2 Kasım 2008
- 135
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi edebiyatci222
İşte onu bende merak ediyordum.Karnım top gibi nerde duruyor diye.En sonunda gördüm.Sağ tarafıma poposunu dayamış ayaklar yukarda baş aşağıda duruyordu ultrasondan anladığım kadarıyla.Yani yarım ay gibi dönmüş sanki içerde.Belki seninkide öyledir.Biz hatta poposunu uzun bir süre başıdır sanıp sevmiştik..... Babası popisini öptü kızının hep kaydirigubbakcemile3
Bu arada maaşallah göbüşünede bebişinede canım....
bayanssulusmile
yok yok, o senin dediğin Hasret kaydirigubbakcemile3
Sağol canım...
Ayy ben bişi yapmıyorum valla, fil gibi yiyorum nasıl olsa zayıfım diye, sonra da nefes alamıyorum :kedi:
Canım maaşallah, çok tatlısınız...
hijyen ve olcay nesli kızlar çok güzel görünüyosunuz sizede göbüşünüzdekilerede kocaman maşallah...
Olcay nesli maşallah bebeşine çok güzel çıkmışsınız bide
gerçekten top koymuşsun gibi çok kibar ve şeker maaşallah
aman aman hepinizin göbiklere maşşallaahallah saglıkla kucağımıza almayı nasıp etsın inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hep aklımda resım koymak en sonunda fırsatım oldu buda benım top gibi sivri göbik bu bebek içerde bu şekilde ne alemde çok merak edıyorum dogrusu :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:]
Kıskançlıktan çatlayan üye smili :dilcikar:Taze göbüş geldi haaanııımmm bayanssulusmile
Taze göbüş geldi haaanııımmm bayanssulusmile
hijyenim yerim ben o göbüşün içindeki erkekimi lann nası büyümüş o öyle
frambuazz cok kıbarr gobusunnn
33 artı 6 da cektım bunu yanı dunn
76 kıloyum 22 kg aldım
frambuazz cok kıbarr gobusunnn
33 artı 6 da cektım bunu yanı dunn
76 kıloyum 22 kg aldım
OLCAY-NESLİ,HİJYENİM,GÜLENCİM VE LAVİNİAEBRU hepinize maşallah.Kızlar ya sizin tartılar bozuk ya benim tartı.Siz 72 lerden 82 lerden bahsediyosunuz maşallah hiç göstermiyosunuz.Ben 9 kilo aldım yani 69 kiloyum ay sizin iki katı gözüküyorum benim ikinci bebek oluncamı ne bukadar genişim anlamadım valla.
HİJYENİM, OLCAY_NESLİ, FRAMBUAZ VE GÜLENCİM, Maşallah göbüşlere ve içindekilere
butun gobuslere ve bebislere kocamaan bi MASALLAH..
OLCAY-NESLİ,HİJYENİM,GÜLENCİM VE LAVİNİAEBRU hepinize maşallah.Kızlar ya sizin tartılar bozuk ya benim tartı.Siz 72 lerden 82 lerden bahsediyosunuz maşallah hiç göstermiyosunuz.Ben 9 kilo aldım yani 69 kiloyum ay sizin iki katı gözüküyorum benim ikinci bebek oluncamı ne bukadar genişim anlamadım valla.