2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

frambuaz dimple ve yazcım canım üçünüzde harika görünüyosunuz sadece göbeğiniz var başka bir gr fazlalığınız yok maşallah...

Tşk. yazcım size de maşaallah, tam formdasınız :lepi: :nazar:

dimple ve yaz ikinizde çok hoşsunuz maşallah bebelere :nazar:

Maaşallah mart anneleri gayet fit görünüyorlar.Son ay birden şişmezsek tabii :)
Maaşallah kuzusuna ve annesine ...........:nazar:

Yaz cim senin gobuste cok tatli masallah Alp e ve annesine.

frambuaz dimple ve yazcım canım üçünüzde harika görünüyosunuz sadece göbeğiniz var başka bir gr fazlalığınız yok maşallah...

çok teşekkürler canlarımopuyorumnanaktan.eklemeyenlerde eklesin görelim bizde göbişlerinizi.ahh ah nerde fit olmak formda kalmak 12 kilo almış halim bu benim.ama öyle görünüyorsam ne mutlu banahihoyyyt.yarasın bebişime neyapayım veririz artık boshayallersmile boshayallersmile

işte biz :))

bs100140214172945.jpg

farambuaz, yaz, diple, hijyenim maşallah kızlar göbüşlerede bebeklerede,
ALLAH nazarlardan korusun..:nazar:

merhaba.allah kolaylık versin.benim de büyük oğlumun ismi DORUK .sağlıcakla bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum.benim küçük bebeğimde 4 aylık.onunla vakit geçiriyorum.

selkie eftel sağolun canlar a.s.

suleay sağ ol canım Allah sanada kolaylık versin bizde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
...

Hijyenim masallah bebisine ve sana. diyosun ki simdiden kendimi bebikin sut bankasi olarak alistiriyorum. :))))

Bu arada megryann arkadaşım dün seni gördüm rüyamda ya hayrolsun boshayallersmile

Hani hep koycam deyip deyipte koymadığın göbeğin var ya işte onu rüyamda gördüm ben sonunda :roflol:

Sağ olasın Seyyalciğim ben sadece göbek olarak değil her açıdan fazla büyüdüm bi de ödem oluyorum ki sorma :eek:klava:

X