2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

33. hafta.. NST'ye gitmeden size görünelim dedik.
Pelin ve ben..

giyim001.jpg
[/URL][/IMG]

Canım göbeğinin şekli duruşu ve büyüklüğü benimkine benziyor aynı.Senin bebişin başıdamı indi aşağıya?Çünkü bu haliyle inmiş doğum pozisyonuna dedi doktor bana.Bu arada maaşallah göbüşüne.
Nst ye 33.haftadan sonra bir şey olmasada alıyormu doktor?
Birde belindeki kavisi gördüm ben bu şekil yüzünden sanırım çok sırt ve bel ağrısı çekiyorum.Sende de oluyormu?

maaşallah kızlar ya ne kadar zarifsiniz :nazar: bir tek ben mors balıklarına benziyorum...

Canım göbeğinin şekli duruşu ve büyüklüğü benimkine benziyor aynı.Senin bebişin başıdamı indi aşağıya?Çünkü bu haliyle inmiş doğum pozisyonuna dedi doktor bana.Bu arada maaşallah göbüşüne.
Nst ye 33.haftadan sonra bir şey olmasada alıyormu doktor?
Birde belindeki kavisi gördüm ben bu şekil yüzünden sanırım çok sırt ve bel ağrısı çekiyorum.Sende de oluyormu?

Aşağıya inmiş falan demedi doktor ama bilmiyorum inmiş de olabilir. Benimki hep böyle görünüyodu sanki... :uhm:
Ben 32. haftada girdim ilk. Bundan sonra her hafta gelmen gerek dedi.Daha son haftalarda 3günde bir gidicekmişim.. Hiç hastaneden çıkmıycam galiba.. Topikte 2 haftada bir gidildiğini söylüyolardı.. Biraz hastane politikasına göre değişiyo belki de..
Ben bi de öğretmenim canım.. Sınıflarda oturabileceğim bi sandalye bile yok. Bi taburenin tepesinde pinekliyorum.. Öğrencilerim dikkat etmiş.. Elim hep belimdeymiş!!! ... Sırtım çok ağrıyo. geçenlerde belim de acayip tutulmuştu..
Bilmiyorum valla her yerim ağrıyo artık.. Büyük anneannem benden daha dinç.. kafamçokkarıştı

33. hafta.. NST'ye gitmeden size görünelim dedik.
Pelin ve ben..

giyim001.jpg
[/URL][/IMG]

maşallah canım ikinize de:nazar: cok seker görünüyorsunuz..opuyorumnanaktan

maaşallah kızlar ya ne kadar zarifsiniz :nazar: bir tek ben mors balıklarına benziyorum...

ne diyeyim sanadelikafaduldenallah iyiliğini versin:)) eminim sen de cok tatlısındır canım hiç öyle düşünme:))

Aşağıya inmiş falan demedi doktor ama bilmiyorum inmiş de olabilir. Benimki hep böyle görünüyodu sanki... :uhm:
Ben 32. haftada girdim ilk. Bundan sonra her hafta gelmen gerek dedi.Daha son haftalarda 3günde bir gidicekmişim.. Hiç hastaneden çıkmıycam galiba.. Topikte 2 haftada bir gidildiğini söylüyolardı.. Biraz hastane politikasına göre değişiyo belki de..
Ben bi de öğretmenim canım.. Sınıflarda oturabileceğim bi sandalye bile yok. Bi taburenin tepesinde pinekliyorum.. Öğrencilerim dikkat etmiş.. Elim hep belimdeymiş!!! ... Sırtım çok ağrıyo. geçenlerde belim de acayip tutulmuştu..
Bilmiyorum valla her yerim ağrıyo artık.. Büyük anneannem benden daha dinç.. kafamçokkarıştı

Ben doktor elindeki ultrasonu aşağıda tutunca sormuştum başı aşağıdamı diye.'Artık insin annesi'dedi.O zaman öğrendim aşağıda olduğunu doğum pozisyonuna girmeye başlıyorlarmış artık.Eğer şeyinde baskı hissediyor sık tuvalete gidiyorsan ve kasılmaların başladıysa seninkide aşağıya inme çalışmaları yapıyordur.Neyse az kaldı sırt ve bel ağrılarımız doğumdan sonra olmaz inş.

dimplecim valla süper görünüyosun yann durmasan kimse anlamaz hamiş olduğunu
maşallahh kuzucuğuna da :nazar:
ben kocaman oldum şiştim çok çirkinimmmmafoldumben

ay yerim onu ben maaşallah annesine de miniğine de :nazar:
sizi görünce ben 50 haftadır hamileymişim gibi hissettim kızlar doğumlardan sonra da koyalım resimleri merak ederim ben
Teşekkürler selincim :1hug:, sen o kuzulardan 2 tane taşıyorsun ama hiç kolay değil
Doğumdan sonra da koyarız resimlerimizi inş., bakalım nasıl olacaklar bilmiyorumkismile
Dimplecım maşallah kuzunla sana... Nazar değmesin. :nazar:
Amin inş cümlemize değmesin frambuazcım olumunekankayizsmile
dimple maşallah :nazar: bebişine de göbüşüne de.
:1hug: a.s.
Dimplecim maaşallah göbüşünede bebişinede.........
Şeniz
Dimple masallah canim. hala cok fitsin :)))
Çok mersi tatlımm :sm_cool:
dimplecim valla süper görünüyosun yann durmasan kimse anlamaz hamiş olduğunu
maşallahh kuzucuğuna da :nazar:
ben kocaman oldum şiştim çok çirkinimmmmafoldumben
Çok teşekkürler kujucum :asigim:
Ben de öyle hissediyorum ama merak etme öyle değilsin, bize öyle geliyor sadece
Sen ne zaman koyacaksın resmini, koy da görelim zerafetini sengözlerimebaksanab

işte bizim oğluşumla bugünkü halimiz.haftasonu kocişim çekecek ozaman yine eklerim.
31+0 haftalık alp ve annesi.bu arada minik oğlumunun sizlere selamı var:emir_bebek:

Son düzenleme:
işte bizim oğluşumla bugünkü halimiz.haftasonu kocişim çekecek ozaman yine eklerim.
31+0 haftalık alp ve annesi.bu arada minik oğlumunun sizlere selamı var:emir_bebek:

Maaşallah mart anneleri gayet fit görünüyorlar.Son ay birden şişmezsek tabii :)
Maaşallah kuzusuna ve annesine ...........:nazar:

X