2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

32+4 göbüşüm ve Doruk kuzum :asigim:

Önemli not: Bu foto kocanın bilgisayarından cebren ve hile ile araklanmıştır :kedi:
Evimiz her zaman böyle dağınık değildir, ben totomu kalrımadağım için bu hale gelmiştir, idare edin :)
:))
Ooo maşaallah bosnacım, baya büyümüş kuzun ya :nazar:
Hiçte küçük görünmüyor a.s

FTY'cim,
SELKıE'cim,
DIMPLE'cım,
YAĞMUR'cum

Çok teşekkür ederim, hepimize ve bebişlere maaşallah diyelim :)

ZELıŞ ve BOSNA nazar değmesin. ikiniz de süpper görünüyosunuz.. :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Bu arada megryann arkadaşım dün seni gördüm rüyamda ya hayrolsun boshayallersmile

Hani hep koycam deyip deyipte koymadığın göbeğin var ya işte onu rüyamda gördüm ben sonunda :roflol:

Ay sen çok fenasın...

Kız koymadımmı daha önce aşkolsun.Şimdilerde temizlikti evdi derken fırsat bulamadımki tekrar son halimi koymaya.Ama koyarım söz.Zaten senin diline düşmektense kaydirigubbakcemile3

Önemli not: Bu foto kocanın bilgisayarından cebren ve hile ile araklanmıştır :kedi:
Evimiz her zaman böyle dağınık değildir, ben totomu kalrımadağım için bu hale gelmiştir, idare edin :)

Bosnacım senin boy bayağı uzunmuş maaşallah....

maşallahh canımcım ne kadar tatlısınız:nazar:
kızlar Rabbim kucağımızda görmeyide nasip etsin inşallahhh

oyy Bosna bacım maaşallah ikinize de... sen demek ki benim kitaplığı görsen çığlık atarsın :kedi:

maşallah maşallahhhhhhhhhh çok güzel yaaa nazar değmesin:nazar:

canımcım masallah her ikinizede çok tatlısınız....:nazar::nazar::nazar:zemuszemuszemuszemusdelikafaduldenhihoyyyt

Maşallah Doruk bebeğe ve annesine... :nazar:

ZELİŞ ve BOSNA nazar değmesin. ikiniz de süpper görünüyosunuz.. :ecrin_bebek:

MUTLU, ZELİŞ VE BOSNA Maşallah göbüşlere ve bebiklere :nazar:

Bosnacım senin boy bayağı uzunmuş maaşallah....

Bosnacım maşallah..:nazar:

maşallahh canımcım ne kadar tatlısınız:nazar:
kızlar Rabbim kucağımızda görmeyide nasip etsin inşallahhh

oyy Bosna bacım maaşallah ikinize de... sen demek ki benim kitaplığı görsen çığlık atarsın :kedi:

maşallah maşallahhhhhhhhhh çok güzel yaaa nazar değmesin:nazar:

canımcım masallah her ikinizede çok tatlısınız....:nazar::nazar::nazar:zemuszemuszemuszemusdelikafaduldenhihoyyyt

Canlarım hepinize çook teşekkür ederiz oğlumla opuyorumnanaktan
Hamile kalmadan önce, karnımın bu hale geleceğini hayal bile edemediğim zamanlar olmuştu, o kadar umutsuzdum...
Allah'ıma şükürler olsun ki, bugünleri görmemize izin verdi.
Bundan sonra da hepimiz için hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin, göbüşlerimizden sonra bebişlerimizin fotoğraflarını koymayı nasip etsin inşallah...

Hasretcim sağol canım...

Megcim benim boyum uzun sayılmaz, kitaplığın boyu kısa...
1,67 falandır boyumvar benim.

pofuduk ana geldi :))

bs100200320152552.jpg

bs100200320152528.jpg

canım maşşallah doruğa ve sana çok tatlısınızz...:asigim::nazar:

X