2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

seliniuscum maşaallah yavrularına, çatlakları takma dicem takmıyorsun zaten, süper :lepi:

snow, fty sizlere de maşaallah, fty ne kadar zarif görünüyorsun, kıskandım galiba ohaoldumsmile

işte bu da benim son halim boshayallersmile;

29haftalk.jpg

29haftalk3.jpg

maşallah göbegine cılem
fazla kılo almadın gibi yemek yemiyon mu yoksa

teşekkürler ebrucum hem sen banamı diyon sana daha çok yakışmış hiçte 2o küsür kilo almışa benzemiyorsun...

hamilelikten önce zayıftım boyda var ama yinede çok irileştim çanım....
neyse ne yapalım veririz artık doğumdan sonra..bebişller kuvvetli ve sağlıklı olsunda değilmi?

Maşaallah zerafete bakk boshayallersmile

Maşallah kızlar ne güzel göbekler ve bebekler süper yaa ......

canım süper görünüyorsun maşşalah sana peline de kocaman bir öpücük ..... oda anensi gibi çok zarfi bir bayan oalcak :)::)):)))))

Frambuaz ikinizede maşallah :nazar: çok hoş görünüyorsunuz aklinialirimsmile

:nazar::nazar::nazar: annesinin presesi yatıyor orada maşallah şekerim çok tatlısınızkaydirigubbakcemile5

furambuaz ikinizde çok zarifsiniz...çok güzel bir hamil oldun sen haaa.yakıştı...

Hepinize çok teşekkür ediyoruz kızımla..
Selkie çok yakıştı diyosun ya.. Hiç doğurmasam da orda mı kalsa ki?? :lepi:

33. hafta.. NST'ye gitmeden size görünelim dedik.
Pelin ve ben..

yok yok bu 33 haftalık Pelin olamaz yaa ayy yawrum şuna bak sen maşallah yaaa nereye beslendiniz siz yawwww:CüvCüv:

Canım aslında kocamanız da galiba kameranın açsından öyle çıkmışız.. Hülya Avşar'ın ışık ters geldi lafı gibi oldu ama!!.. laelaelaelaelae

frambuaz çok tatlısınız hayatım maşşallah nazar değmesin size:nazar:ne güzel fazlanda yok belli.hiç var falan deme yani.

X