2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

kıslarr hepiniz çok güzelsiniz
mutlucum çok tatlı olmuşun bebişlerinize de maşallahhhh:nazar:

teşekkürler canım evet ama o büyüdükce bende şişiyorum 10 kilo almışım....ayrıca söylemeden geçemiycem sen çok fit görünüyosun formunu korumuşsun maşallah....
Teşekkürler zelişçim evet biz de şişiyoruz tabii :KK43:( ama ben de 9 kg aldım
Hemen hemen aynıyız yani :))
Fit görünmeme de çok sevindim ayrıca, çok mersi ya moral oldu olumunekankayizsmile

maşallah şekercimm minik kuzunada sanada:nazar:

zeliş maşallah bebeğine ve sana :nazar:
teşekkürler canlarım sizde çok tatlısınız sizlerede kocaman maşallah...

Teşekkürler zelişçim evet biz de şişiyoruz tabii :KK43:( ama ben de 9 kg aldım
Hemen hemen aynıyız yani :))
Fit görünmeme de çok sevindim ayrıca, çok mersi ya moral oldu olumunekankayizsmile

canım evet hemen hemen aynıyız ama ben zaten hamile kaldığımda kiloluydum 70 kiloyla hamile kaldım boyda kısa olunca kilolar haliyle kendini gösteriyo ama olsun doğunca 3 tane erkeğin peşine dolanınca eskisinden zayıf olucama eminim...

canım evet hemen hemen aynıyız ama ben zaten hamile kaldığımda kiloluydum 70 kiloyla hamile kaldım boyda kısa olunca kilolar haliyle kendini gösteriyo ama olsun doğunca 3 tane erkeğin peşine dolanınca eskisinden zayıf olucama eminim...
bence de aklinialirimsmile

herkesin gobusleri ne kadar kocaman oldu dimi? masallah hepimize. superiz kizlar hepimiz :)))))
o zaman bende buldum bilgisayarda bi foto onu ekleyim.
30+2 deki halim

seliniuscum maşaallah yavrularına, çatlakları takma dicem takmıyorsun zaten, süper :lepi:

snow, fty sizlere de maşaallah, fty ne kadar zarif görünüyorsun, kıskandım galiba ohaoldumsmile

işte bu da benim son halim boshayallersmile;

29haftalk.jpg

29haftalk3.jpg

Alın size kocamaaann bi göbek..

sw5n60.jpg

son dakka göbüşleri burda gelll geeeeellll fırından yei çıktızemuszemus 31+4

buda benim göbişim

kızlar hepinizin göbüşlere bebişlere maşallah
benimde artık 34mü 35mi bilmiyorum cumartesi soracağım doktruma bakın nasıl büyümüşmü bizim oğlan

Kızlar maşallah göbüşlerinize ve kuzularınıza, hepinizde çok şekersiniz..

Fty
Dimple
Edebiyatcı
Hasret
Zeliş
Kussebfilal
Mutlu
Snow
Maşallah kızlar...Kocaman olmuş göbüşler...Nazar değmesin alkisalkisalkis :nazar:

X