2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

öyle kızlar hepiniz sağolun ne üzülecem ya hiç de üzülmüyorum 6 sene bekledim ben o bebekleri

canım valla görünce önce çok şaşırdım nedne öyle olmuş diye ama baktım selinius buuuu ve orda iki tane yumurcak var :lepi: :lepi: :lepi: canım benim hep vücut çatlasa da ne olur bal taneleri can taneleri gelecek oooohhh sefan olsun şekerim asıl bebeişleri kucağında görenler çatlasın :):):)::) bende ikizleirm olsun çok istemişimdir hep :):):):): )

oy oy selinciiiiiim iki tane sıpa o göüştemi duruyolar yerim onların totoşunu, 1 ay sonra nasıl olacaksın acaba koca göbiş seniiii, çatlaklarında taza taze kırmızı kırmızı yakışmışlar:smiley-cool: olsun cnm altlardan çatlamışsın benimde tam oralar kaşınıyo işte:1no2: napalım çatlicağı warsa engel olamyız mayokini takılırım artık çatlarsa:KK66:))) çok güzeller allah kucağına almayıda nasip etsin zamanında tabi:Saruboceq:

sakın kaşıma hasret ben kaşıdım bilmiyorumkismile

selinus vala cnm yemişim çatlağını dediğin gibi içindekileri düşününce göbekteki çatlaklar vız gelri insana,Rabbim sağlık ile kucağınıza lmayı nasip etsin kızçenizi ve oğluşunuzu inşallah(amin amin amin)

öyle valla zaten estetik cerrahla çalışıyorum çok kötü olursa yatarım masaya hergün yaptığımız ameliyat :lepi:

canım valla görünce önce çok şaşırdım nedne öyle olmuş diye ama baktım selinius buuuu ve orda iki tane yumurcak var :lepi: :lepi: :lepi: canım benim hep vücut çatlasa da ne olur bal taneleri can taneleri gelecek oooohhh sefan olsun şekerim asıl bebeişleri kucağında görenler çatlasın :):):)::) bende ikizleirm olsun çok istemişimdir hep :):):):): )

ben hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde annem dedi ki bizim ailede hiç çatlayan olmadı ben de dedim ki amaaan sağlıkla doğsunlar da baştan aşağı çatliyim kaydirigubbakcemile3 dediğim gibi de oldu galiba olumunekankayizsmile

herkesin gobusleri ne kadar kocaman oldu dimi? masallah hepimize. superiz kizlar hepimiz :)))))
o zaman bende buldum bilgisayarda bi foto onu ekleyim.
30+2 deki halim

Eklentiler

• $29.12.09.jpg
    $29.12.09.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 34
herkesin gobusleri ne kadar kocaman oldu dimi? masallah hepimize. superiz kizlar hepimiz :)))))
30+2 deki halim

maşallah canım...ne güzel görünüyor:)

ey maşşşallah cnm n güsel göbüş o öyle ben o göbüşün içindeki bıdığı yerim vallaopuyorumnanaktan

sağol teyzesi...o tatlı bıdık için her şey....:)

30+2 deki halim

maşallah kız senin kibar göbeğine...doğumdan hemen sopnra eski haline dönersin sen...hhiç fazlalık yok maşallah

seliniuscum maşaallah yavrularına, çatlakları takma dicem takmıyorsun zaten, süper :lepi:

snow, fty sizlere de maşaallah, fty ne kadar zarif görünüyorsun, kıskandım galiba ohaoldumsmile

işte bu da benim son halim boshayallersmile;

29haftalk.jpg

29haftalk3.jpg

seliniuscum maşaallah yavrularına, çatlakları takma dicem takmıyorsun zaten, süper :lepi:

snow, fty sizlere de maşaallah, fty ne kadar zarif görünüyorsun, kıskandım galiba ohaoldumsmile

işte bu da benim son halim boshayallersmile;

29haftalk.jpg

29haftalk3.jpg

MAŞALLAH ANNEM NERDE SAKLIYORSUN MELEĞİNİ SEN :nazar::nazar::nazar:

X