2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

Doğru değilmi?Artık 29.haftadan gün almaya başladık.Ben alttaki cetvele bakarak söylüyorum ya hep.Ondan böyle oluyor sanırım.7.ayın içindeyiz yani değilmi?

canım senin 7 bitip 8. ayından gün almış oldun ama bebek 7 aylık oldu bitirdiği ay söylenir bebeklerde :ecrin_bebek:

Doğru değilmi?Artık 29.haftadan gün almaya başladık.Ben alttaki cetvele bakarak söylüyorum ya hep.Ondan böyle oluyor sanırım.7.ayın içindeyiz yani değilmi?

hadi bakımmm kız<umm az kaldııı doguma
dün gbiii sankii demiiiii sayıyoduk 1 2 diyee bak bitiyoo:CüvCüv:
hazır olllllkaydirigubbakcemile3

bilyoom canım benim.......
ama yoolamısınnnn:jeyyar::jeyyar:

canım senin 7 bitip 8. ayından gün almış oldun ama bebek 7 aylık oldu bitirdiği ay söylenir bebeklerde :ecrin_bebek:

Evet aslında senin hesabın doğru ama söylerken bitirdiğimiz ayı söylüyoruz genelde girdiğimiz ayı değil.Yıllardır böyle alışmışız sanırım.Yaşımızıda öyle söylüyoruz...

hadi bakımmm kız<umm az kaldııı doguma
dün gbiii sankii demiiiii sayıyoduk 1 2 diyee bak bitiyoo:CüvCüv:
hazır olllllkaydirigubbakcemile3

Evet canım çok çabuk geçer derlerdi de inanmazdım.Hakikaten çok hızlı geçiyormuş hamilelik.Nasıl geldi geçti anlamadım hala....

Canım yok neresi fazla?Aksine senin bel ve basen kısmın genişlemiş gibi geldi bana.Göbişin küçük bence... Aşağıda durmasının nedenide doktorunun söylediği gibi bebeğin pozisyonundan dolayıdır.Bence gayet iyisin bir şeyin yok....

sağol canım ya...ama bel ve basen aynı hala bende hatta hamile pantolonlarım hala düşüyor aşağı göbeğim olmasa ne olurdu bilmem sırnaşık şey ben zaten kiloluydum vücudum da çok önemli bir değişikllik yok karnım dışında...o da biraz büyük :CüvCüv: aslında belli olmuyor nasıl olacağı belki daha büyümez diyorum en azından fazla büyümez...kimininki zamanla büyüyor kimininki neredeyse hiç büyümüyor kimiside ablamınki gibi birden bir büyüyor öyle kalıyor (6.ayın sonunda kocaman olmuştu korkmuştuk ne olacak bu böyle diye ama sonra hiç büyümemişti mesela:)...bakalım ne olacağız bu işin sonunda kafamçokkarıştı

hasret maaşallah göbüşüne ve bebişine de .................. Ben o yerdeki tüylü terliklere takıldım... Ne hoşmuş yahu doğumdan sonra kırmızılı tüylü bendemi alsamki acaba? Kocişime tıkkıdı tıkkıdı işve yapsam .... :)

Ha tamam öyleyse canım.Ben sonradan çıktı sandım basenlerini.Bazen genetiktir bu tür şeyler çok takılmamak gerkiyor.Ben 6,5-7 ay olana kadar çok çıkmadı karnım ama son 20 günde birden top gibi oldu.Öğrendimki ablalarımda öyleymiş.Birden çıkarmış.Yoksa bende korkacaktım ne bu diye?Bebişlerin boyları uzadıkça kilo aldıkça haliyle karnımızda büyüyecek.Yoksa nereye sığdıracağız yavrularımızı?Biraz daha büyüyecek karnımız canım kaçış yok.Ama neyseki az zaman kaldı.Tombiş karınlarla 2 ay daha gezeceğiz nasipse.Sonra inş. doğumdan sonra yavaş yavaş veririz Allahın izniyle....Zaten doğum sonrası burda en büyük telaşımız kilo verme olacak gibi geliyor.....Hadi hayırlısı sağlıcakla doğsunlarda dünyanın sonu değil kilolar karınlar.... :Saruboceq: Rabbim yardım eder inş. bebeklerimizde bizde sağlıklı bir şekilde hayatımıza devam ederiz ...

göbüşüne de bebeişinede maşallah canım bence çok iyi görünüyosunn

6 aralık 27+1 göbüş bizden olsun

işte buuu kocaman göbüşşşş maşallahh kız ne yatırıyon içerde tombiş bişey geliyo vallaaa he he kaydirigubbakcemile3 nazar değmesin tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…