2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

Benim göbeğin de çok ufak olduğu söylenemez hani...
Artık tartıdaki rakamları takip bile edemiyorum!!!!
Buyrun bakalım 30. hafta...

giyim001.jpg
[/URL][/IMG]

kız masallah bayıldım resme ama en cokta resimdeki bir ayrıntıya.. kokoş anne hala giyiyonmu o yerdeki ötrişli topuklu terlikleri helal olsun sanadelikafaduldendelikafadulden

ahahahah kız öldürdün beni ewt giyiyorum kokoş terliklerimi ama kocam yokken o kızıyo düşücem die:))))

giyim001.jpg
[/URL][/IMG]

senin tartı bozuk ozaman hangi rakamları takip edemiyorsun canımcım maşallah yaa ben böyle olsam hiç dert etmem
hem senin güzel fiziğine hemde göbüşüne maşallah canımm:nazar::nazar:

frambuazcıım senin bu 30 haftalık kibar göbeğinden sonra ben kendi göbeğimi koyamam herhalde asla buraya... :)))))))) maşallah.....

hasret canım sanada maşallah... yakışmış göbekler....

çok tatlısın frambuazcım maşşallah benim göbeğimde seninki gibi.bende bir ara koyayım bariii son halimiopuyorumnanaktan
taze taze göbüş sizlere 29+5

yavrum sanada maşşallah ve tabiii içindekinedeopuyorumnanaktan

giyim001.jpg
[/URL][/IMG]

canım çok güzelsinnnnn çok beğendim gerçekten göbeğini ve fiizğini ... sen hastaneye gittiğinde de diğer hamileler kıskanarak bakıyordur. maşşlah sanaaa :nazar::nazar::nazar::nazar:

frambuazcım çok tatlısın:CüvCüv:
Teşekkür ederim canım sen de öylesin..
Ay şu mutfağın genişliğe ferahlığa bak ne güzel :)
Göbeğim göbeğim!???? opuyorumnanaktan
senii ham
ileler ne giiydinizde takip ediyorum bikliyosun
hep sööylüüyorum hayalimdekii göbüş..çok kibarrrrr:nazar:
Beni iyice havalara soktun canım ya çok teşekkürler.. Darısı sana olsun inşallah.
senin tartı bozuk ozaman hangi rakamları takip edemiyorsun canımcım maşallah yaa ben böyle olsam hiç dert etmem
hem senin güzel fiziğine hemde göbüşüne maşallah canımm:nazar::nazar:
Teşekkürler canım. Bebeğin anne karnındaki yatış şekline göre hamilelerin kiminin karnı büyük kimininki küçük görünebilirmiş. Benim kız güzel bi pozisyonda yatıyo demekki :CüvCüv:
frambuazcıım senin bu 30 haftalık kibar göbeğinden sonra ben kendi göbeğimi koyamam herhalde asla buraya... :)))))))) maşallah.....

hasret canım sanada maşallah... yakışmış göbekler....
Seninkini de bekliyoruz selkiecim. Dar kıyafetler biraz daha minik gösteriyo belki de..
çok tatlısın frambuazcım maşşallah benim göbeğimde seninki gibi.bende bir ara koyayım bariii son halimiopuyorumnanaktan

yavrum sanada maşşallah ve tabiii içindekinedeopuyorumnanaktan
Hemen koy yazcım. Bi ara diil!!!... Merakla bekliyorum.. kaydirigubbakcemile5
canım çok güzelsinnnnn çok beğendim gerçekten göbeğini ve fiizğini ... sen hastaneye gittiğinde de diğer hamileler kıskanarak bakıyordur. maşşlah sanaaa :nazar::nazar::nazar::nazar:
Saol canım. Valla o kadar iltifat ettiniz ki iyice havalara girdim.
Geçen gün uzun zamandır görmediğim bi komşuma rastladım. Karnımı görünce hayırdır bişey mi var dedi. 7. aydayım deyince afalladı kafamçokkarıştı delikafadulden Zaten bu aya kadar öğrencilerim bile farketmemişti hamile olduğumu.. lülülülülülü Boydan kazanıyorum galiba.

taze taze göbüş sizlere 29+5

Maşşallah bebeğine yaaa ne güzelde büyümüş o öyle benim ki biraz daha aşağıda senin ki yukarı doğru çıkmış eee aramızda 2 hafta var normal tabii deee:nazar::nazar::nazar:

Frambuaz boy uzun olunca göbeğinde küçük gözüküyor yaaa ama maşallah hemde 41 kere:nazar::nazar::nazar::nazar:

merciii canlarım gitgide büyüyoruz işte bu arada o kahwerengi çizgi çıkmaya başladı bnde alttan üste doğru gelio yawaşça linea nigra mıydı neydi. ama hala tek bir çatlağım yokkkzemuszemus

X