2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

sabah yataktan kalkmış oluyoruz we açız! sabit surduğumuzdan bebişte geriye doğru yatış pozisyonunda e sonra yemek yiruz hareket et sıvı tüket falan derken oda farkediyor tabiiki:)

hijyenim maşaallah arkadaşım bayaca büyümüş Eymen'in
benim de aynen bu kadar oldu
çekince koyarım inş.

simenay bende göremedim göbeğini ?

dimple ekle canım günden güne büyüyor şaştım kaldım :asigim:

hepatit sağ ol tatlım

hasretcim sen bizden öndesin 2 hafta neredeyse :) ekle de görelim bizde...

simenay kocaman olmuş göbeğin maşallah bebeğine

ya ben hiç alışamıyorum bu göbeğe büyüdükçe daha bi tuhaf oluyorum
:kedi:

hijyenim,simenay maşallah sizlerede bebiklerinizede.benimde top gibi oldu bir haftada karnım şaşırıyorum çok hızlı büyümeye başladı.bu gidişle yusyuvarlak olucam 10 kilo aldım bile:kedi:

Kızlar, yorumlarınız için teşekkürler, herşey bebeklerin sağlıkla dünyaya gelmesi için, ben göbeğimi çok seviyorum, eskiden çok zayıf biriydim, şimdi görenler hayret ediyor, toplamda 10 kilo aldım ben şimdilik, bakalım ilerleyen aylarda nasıl olacak göbeğim, ara ara çeker resmini koyarım buraya, ama diğer resimlere baktığımda genelde hepimizin göbeği 3 aşağı 5 yukarı aynı boyutlarda sanki, bana öyle geldi yani, sağlıcakla kalın, öpüyorum yavruları ve sizleri :))

Benim göbek bir büyüyor bir küçülüyor.Bayramda kimse hamiş olduğuma inanmadı.Nazar değdi o yüzden hasta oldum zaten.Bir daha çıkmayacağım milletin önüne öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…