2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

Eklentiler

• $Resim 002.jpg
    $Resim 002.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 80
Bayağıdır koyamamıştım göbişimin resmini buraya.Bir göbüşte benden işteeeeee :) :nazar:
28 haftalık olduk çok şükür...

Eklentiler

• $IMG0123A.jpg
    $IMG0123A.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 39
Bayağıdır koyamamıştım göbişimin resmini buraya.Bir göbüşte benden işteeeeee :) :nazar:

bune kızzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu senmisin hayırr ben seni isstiyorum topum benimmmdelikafadulden
bunu kabul etmiyorum yüzünüde toptan bana özel adrresi biiliyonnnkaydirigubbakcemile3

yok yok çok tatlı benim kuzumm:1hug:

vee işte çıtır meginin göbüşü maşallahh:nazar: diyelim nazar değmesin göbekte olmasa hiç kilo yok o yüzden bi maşallah :nazar:da sana şekerimmm

bune kızzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu senmisin hayırr ben seni isstiyorum topum benimmmdelikafadulden
bunu kabul etmiyorum yüzünüde toptan bana özel adrresi biiliyonnnkaydirigubbakcemile3

yok yok çok tatlı benim kuzumm:1hug:

Canım kafadan ve boydan çekemedim kendimi.Eşime çektirmem gerek.Kendi çektiğim bu kadar oldu valla.İnş. eşime çektireyimde tabii mızmızlanmazsa ... sana gönderirim.Gerçi yüzümdede bir değişiklik yok ama gönderirim sana canım...

vee işte çıtır meginin göbüşü maşallahh:nazar: diyelim nazar değmesin göbekte olmasa hiç kilo yok o yüzden bi maşallah :nazar:da sana şekerimmm

Canım aslında kilo alıyorum.Gittikçede artıyor kilo.Önceden ayda 1 kilo alıyordum şimdi 2 kilo almaya başladım.Çok iştahlı değilim ama hamileyken miden dursada alıyorsun kilo demekki.Çok ilginç bir durum :) :1shok:

X