2010 Mart Annelerinin Göbüşleri

hijyenim maşaallah gerçekten pek tatlısın
ve de herşey çok normal gözüküyor kilonda, göbeğin de ..
tekrar maşallah çok beğendim a.s.

Peki ben de koyayım öyleyse 22+0 halimiz opuyorumnanaktan

22haftalk5g.jpg

Hijyencim maaşallah göbüşüne ve bebişine.Bak seni görünce hah tamam işte bu dedim.Akşama doğru benim göbüşte böyle oluyor tam seninki gibi.Sabah iniyor biraz.Birde şu sıralar gaz sancısı başladı yine.O yüzden pek bir tutarsız göbişim.Bir gün bir bakıyorum inmiş.Ertesi gün bakıyorum şişmiş.

bunlarda bizden pembe bluzlu şimdi çekildim (göbüşüme meywe suyu döküldü bu arada) diğerleri dün:) benim göbüşümüde sewiiiinnn:kedi:

göbüşümdeki kalbi pul we boncuktan ben işledim:) $DSC00820.jpg

$DSC00817.jpg

$DSC00824.jpg

dimple süpersiniz tam formunda :emir_bebek:

megryan bu da benim sabahki halim oluyor malesef mafoldumben akşam daha da büyük

ve hasret çok şekersiniz hele kalbin yok mu
opuyorumnanaktan

dimple süpersiniz tam formunda :emir_bebek:

megryan bu da benim sabahki halim oluyor malesef mafoldumben akşam daha da büyük

ve hasret çok şekersiniz hele kalbin yok mu
opuyorumnanaktan
mersi canımm, burda biraz şişko çıkmışım ama kaydirigubbakcemile3
benim de sabah ve akşam çok farkediyor karnımın büyüklüğü
harika görünüyorsunuz kızlar maşşallah bebişlere ve sizlere.kaydirigubbakcemile5:nazar:
teşekkürler yazcım opuyorumnanaktan

Peki ben de koyayım öyleyse 22+0 halimiz opuyorumnanaktan

22haftalk5g.jpg

canım sanada maşallah bebekine de bi ben koyamadım yaaa poff imreniyorum vallaa:umursamaz:

eh biraz var bugün ablam beni gördü şok oldu kız bu göbek ne diyo 9. ayda ne olacaksın sen falan hıhh dedim vur yüzüme vur zaten bunalımdayım
delikafadulden

hiç bunalımlık bi halin yok tatlımm biz ne yapalım:kedi:

yahh deme böyle ben fotoğraflarda zayıf çıkıyorum normalde çokk şişkoyum buluşmaya gelirsen görüşürüz tatlım opuyorumnanaktan

merci kızceler büyüyoruz hep birlkte işte:) 1 ay sonra nasıl olcaz acaba:) yeni yıla karnımız burnumuzda gircezzz:)

X