2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 tane adayımsı var canım bizde aday adayıyıs.inş.aday olurus.
aminn inş. bizde sizin izinisden geliriss

canım yaa Allah sabır versin tekrar hamile kalmanı dilerim

sevgili bademcim,seni okadar iyi anlıyorumki,benimde iki düşüğüm oldu.ilki bir aylıkken,ikincisi iki aylıkken kürtaj oldum,.ama ALLAH sabrını veriyo..yeni umutlara böyle yelken açıyoruzz:sinifsinif: :sinifsinif: senağlama mafoldumben mafoldumben

merhabalar, allah hepinizin gönlüne göre versin... henüz hamile olmayanlarınız (büyük ihtimal BALIK burcu oluyolar..sürekli ağlak,duygusal..ahh ahh,...) balık annesi olmama şansı yüksek. benim kuzum mart 25 de doğdu. koç burcuyuz:lepi: sonlara kalan annelerin bebişleri koç olacak muhtemelen...yerimseniben

eğer olursa 8marta doğacak bebiş inş.tabii Allah bilir farketmes koç balıkdelikafadulden

Benim erken doğum riskim olduğu için büyük ihtimalle şubat doğumu olabilir ya da ocak sonu gibi..Çünkü rahim ağzı yetmezliğim var...Aslında pek balık olsun da istemiyorum açıkçası..Balıklar biraz alık ve aşırı hayal perest oluyorlar..Balık burcu arkadaşlar kızmasın.:kedi: Anneleri gibi kova olurlar belki...:lepi:

ben 4 buçuk aylık normal ve canlı doğum yaptım canım mafoldumben mafoldumben

eğer olursa 8marta doğacak bebiş inş.tabii Allah bilir farketmes koç balıkdelikafadulden

aramızda koç burcu olan varsa alınmasın,bildiğim kadarıyla koç burcu,ben merkezli,asabi,dediğim dedik,azcıkta kavgacı oluyolar..:kedi: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

badem sen ikiz bebeklerine hamile kaldığında hcg değerin nasıldı brc bana belki ikiz olablir demişti kafam takıldı benim sat 25 mayıstı dün 3392 çıktı hcg değeri ikizimidir ki :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…