- 3 Kasım 2008
- 2.657
- 3
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
mart anne adayları değil galiba aday adayları..
inşallah bu ay olmasa bile nisan ayında olursunuz kızlar.
ben 2009 mart annesiyim,aynı heyecanı yaşamıştım.
Allahım her isteyene tattırsın inşallah:Saruboceq:
Avatarın benim az önceki halime benzemiş..
Ben bu günlerde bebeklerimi kucağıma alacaktım ama rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapıp kaybettim mezara gömdüm yavrukuşlarımı...Bu günlerde melek kızım Ada 'm ve melek oğlum Ege 'm kucağım da olacaktı...mafoldumben mafoldumben
Bir dergide bu şiiri gördüm..Önce basit bir şiir gibi geldi ama okuyunca çok beğendim,hatta duygulandım gözyaşlarıma hakim olamadım..Eşim de çok duygulandı,gözleri doldu..
Bu şiir kız bebek bekleyen anne adayları için...
Minnoşum ben,
Minik gülücükler verir,
Sevginin saflığını hissettirir,
Sütümü o an isterim...
Sevmedim mi dudak bükerim...
Altım kirliyse hiç sevmem...
Bilirsin ağlarım hemen...
Nazlıyımdır da biraz,
Ama bir o kadar da tatlı...
Ne de olsa kızım ben,
Saçımın taranmasını isterim hemen..
Bitmez benim isteklerim,
Yoksa anneliği nasıl hissettiririm....
Şiiri yazarken bile göz yaşlarıma engel olamıyorum............. .
canım yaa Allah sabır versin tekrar hamile kalmanı dilerim
Allah korusun tatlım yaa mart annesi olalım da bebişler duygusal olsun canımızı okusunlar geceleri bizim:roflol:
eee büyük ihtimal BALIK burcu oluyolar..sürekli ağlak,duygusal..ahh ahh,...inş.canımcımdelikafadulden delikafadulden :ecrin_bebek:
merhabalar, allah hepinizin gönlüne göre versin... henüz hamile olmayanlarınız (büyük ihtimal BALIK burcu oluyolar..sürekli ağlak,duygusal..ahh ahh,...) balık annesi olmama şansı yüksek. benim kuzum mart 25 de doğdu. koç burcuyuz:lepi: sonlara kalan annelerin bebişleri koç olacak muhtemelen...yerimseniben
Benim erken doğum riskim olduğu için büyük ihtimalle şubat doğumu olabilir ya da ocak sonu gibi..Çünkü rahim ağzı yetmezliğim var...Aslında pek balık olsun da istemiyorum açıkçası..Balıklar biraz alık ve aşırı hayal perest oluyorlar..Balık burcu arkadaşlar kızmasın.:kedi: Anneleri gibi kova olurlar belki...:lepi:merhabalar, allah hepinizin gönlüne göre versin... henüz hamile olmayanlarınız (büyük ihtimal BALIK burcu oluyolar..sürekli ağlak,duygusal..ahh ahh,...) balık annesi olmama şansı yüksek. benim kuzum mart 25 de doğdu. koç burcuyuz:lepi: sonlara kalan annelerin bebişleri koç olacak muhtemelen...yerimseniben
sevgili bademcim,seni okadar iyi anlıyorumki,benimde iki düşüğüm oldu.ilki bir aylıkken,ikincisi iki aylıkken kürtaj oldum,.ama ALLAH sabrını veriyo..yeni umutlara böyle yelken açıyoruzz:sinifsinif: :sinifsinif: senağlama mafoldumben mafoldumben
eğer olursa 8marta doğacak bebiş inş.tabii Allah bilir farketmes koç balıkdelikafadulden
aramızda koç burcu olan varsa alınmasın,bildiğim kadarıyla koç burcu,ben merkezli,asabi,dediğim dedik,azcıkta kavgacı oluyolar..:kedi: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
kızlar ben geldim nabersinizzz
hoşgeldin tatlı anne adayıopuyorumnanaktan
ben kaçarım birasdan kıslar 2saate gelirim herhalde..
kızlar ben geldim nabersinizzz
ikiz olsun noolcak,negüsel bidaha çocuk derdin olmassositososito