E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
canım doğal hamile kaldım MAş. RAbbim şükür ilk denemede :kedi:
karnım ağrıyo biras,ateşimi ölçtm sabah 36.7 di.şeylere dokununca acıyo bukadar:kedi:
maşallah canım ilk aya %20ymiş. ilk 4ayda %35 miş tatlım,benim 3.ay olcak inş.sondur:dance:
Nazar değmesin bebişe
Git görünür kese..Ama kalp atışlarını göremezsiniz daha...Kese içinde yolk kesesi oluşmuşmu ,embriyo oluşmuş mu diye bakar dr..hayırlısı ile inşallah canım opuyorumnanaktan
hadi inş. ya senin belirtiler hamilelik belirtisi hayatım yaa inş. vardır benimde çok acımıştı şeyler.Bide gece olunca bacaklarım ateş gibi oluyodu yanıyodum gece yarısı uykumdan fena olup uyanıyorum ateş basıyoduu
İnşallah Allah yazmışsa canım..Ben artık belirtilere falan takılmamaya karar verdim..Çünkü bazan yanıltıcı olabiliyor..İnsan kendini çok fazla dinlememeli..Ben şu an yine tedavi sonucu hamilelik beklediğim için 1 hafta sonra kesin sonucu öğrenicem canım opuyorumnanaktan Şunu söyleyeyim ki önceki hamileliğimde çok gaz çıkartıyordum,kirpiklerim dökülüyordu ve dişlerimi fırçalarken hafif kanamalar oluyordu..Bunlar hamilelik belirtilerindenmiş..herkeste de farklı olur..mesela ben ikizlere hamile kaldığım halde hiç midem bulanmadı,aşermedim de...bizde gidip keseyi görces inş.dmi badem:)))))
sende ne belirtiler var tatlımm
sağol canım benim kasıklarım ağrıyoda korkuyorum bişiymi olucak die ondan biraan önce ultarasonda bakılsın istiyorum risk varsa izin alıp yatıyım diom ilk ayda kasık ağrısı olurmu
bademim ağrılardan korktum daha çok tecrubesizim herkez bişiy dio takılıp kaldım ağrı olur demekki içim rahatladı biraz. cuma günü gidicem bakalım kese ne alemde ay ultrasonda görmeden hamilemiyim inanamıyorum hihoyyyt
inan tatlım hamişsin bizde kese günü beklesek keşke,sakin ol sen bebiş varr
brc satlarımız aynı,.bide ikimizde hamiş oluyomuşuzzzz..aksi olursa nisan ayına sürgünnnnnnndelikafadulden delikafadulden delikafadulden
mart anne adayları değil galiba aday adayları..
inşallah bu ay olmasa bile nisan ayında olursunuz kızlar.
ben 2009 mart annesiyim,aynı heyecanı yaşamıştım.
Allahım her isteyene tattırsın inşallah:Saruboceq:
brc satlarımız aynı,.bide ikimizde hamiş oluyomuşuzzzz..aksi olursa nisan ayına sürgünnnnnnndelikafadulden delikafadulden delikafadulden
Avatarın benim az önceki halime benzemiş..
Ben bu günlerde bebeklerimi kucağıma alacaktım ama rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapıp kaybettim mezara gömdüm yavrukuşlarımı...Bu günlerde melek kızım Ada 'm ve melek oğlum Ege 'm kucağım da olacaktı...mafoldumben mafoldumben
Bir dergide bu şiiri gördüm..Önce basit bir şiir gibi geldi ama okuyunca çok beğendim,hatta duygulandım gözyaşlarıma hakim olamadım..Eşim de çok duygulandı,gözleri doldu..
Bu şiir kız bebek bekleyen anne adayları için...
Minnoşum ben,
Minik gülücükler verir,
Sevginin saflığını hissettirir,
Sütümü o an isterim...
Sevmedim mi dudak bükerim...
Altım kirliyse hiç sevmem...
Bilirsin ağlarım hemen...
Nazlıyımdır da biraz,
Ama bir o kadar da tatlı...
Ne de olsa kızım ben,
Saçımın taranmasını isterim hemen..
Bitmez benim isteklerim,
Yoksa anneliği nasıl hissettiririm....
Şiiri yazarken bile göz yaşlarıma engel olamıyorum............. .