2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasret Sardı Dört Bir Yanı
İçim Titriyor Bakma Sevdalı
Ya Ayrılığa Alışmalı
Yada Oturup Hasrete Karışmalı
Çek Bi Okka Acı Ordan Kan Durmadan
Hüzünleri Dök Masaya En Kralından
Merhem Bulamadım Bu Kuytu Kırgınlığa
Ben Artık Anladım Bu Kış Kavuşmaz Bahara
Benden Sonra Sen Kim El Kaldırsın
Sevgili Olamadık Arkadaş Kalamadık
Ardından Hala Yatağım Dağınık
[ kaynak: http://sarki.alternatifim.com/goster.asp?ac=136997 ]
Hasret Sardı Dört Bir Yanı
İçim Titriyor Bakma Sevdalı
Ya Ayrılığa Alışmalı
Yada Oturup Hasrete Karışmalı
Çek Bir Okka Acı Ordan Kan Durmadan
Hüzünleri Dök Masaya En Kralından
Merhem Bulamadım Bu Kuytu Kırgınlığa
Ben Artık Anladım Bu Kış Kavuşmaz Bahara
Bas Git Diyor Şeytan Aklımda Sen Varsın
Benden Sonra Sen Kimler El Kaldırsın

teşekkür ederim kızlar aslında hiç istedigim bir bebek deil
tamamen eşim kendisi istemiş benim haberim bile yok .
zaten zorla olan bir beraberlikden
çok kötü durumdayım aglamaktan gözlerim şişti.
aldırmak istemiyorum ama böylede nasıl yapıcam onuda bilmiyorum..

Nimetcim çok açık yüreklilikle yazıcam kızanlar olabilir; boşanmaktan vazgeçtiysen, bakabilecek durumdaysan,istiyorsan doğur ama bu 3 seçenekten 1 ine bile hayır diyorsan doğurma aldırmak günahsa bakamamak da günah değil midir?

NİMTÇİM canım ne diyecimi bilemedim eşinle son durum nedir şimdi yani ona göre karar verirsin daha yağız da çok küçük iki çocukla ne yaparsın nasıl yaparsın yani ne dşünüyosun

valla aklımdan geçip de dilime dökemediğimi çoko yazmış şu an boşanmayacak bile olsan bu adamla ömür geçmez diyorsn iki çocukla ne yapar nasıl yarsın bende katılıyorum bakamamak daha byük gnah

Çok şaşırdım.
Hayırlısı olsun tabi.
Ama normal koşullarda oluşmuş bir gebelik olmadığından, kayıtsız şartsız doğurman gerektiğini düşünmüyorum.
Parasız, huzursuz, istenmeden dünyaya gelecek o cana da günah, onun verdiği stresten nasibini alacak olan Yağız'a da...

çok geçmiş olsun canım inş. hafif ve cabuk atlatır biran önce iyileşir kuzucuk

nimet yazdıklarını okudum,tepki görecek olsam bile bende yazacağım.o kocan olacak adam senin,yağız ın karnını doyurabilmiş,size layığı ile bakabilmiş ki 2. bir çocuk yapıyor?ayrıca nedemek benim haberim yoktu,nedemek zorla olan bir birliktelik???ben hasret ten daha önce senin ikinci bir çocuk düşündüğünü duymuştum ama yok dedim,yapmaz,buna cesaret etmez.çünkü sorunlarını azçok biliyorum ve bu halde iken doğru olan şekilde davranarak kalkışmayacağını düşündüm.ama olmuş.yazdıklarından açıkça anlaşıldığı üzere sorunların hallolmamış,aksine artmış.işsiz ayrıca iş olsada çalışmaya niyetsiz,hayatta vasıfsız bir adam,mutsuz,sorunlu bir evlilik ve 2 çocuk.ne diyeyim Allah yardımcın olsun arkadaşım,hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…