2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba,hamilelik ile ilgili haber okudum-hayırlısı
ben tek büyüttüğüm için düşünmüyorum veya 3-4 sne sonra ancak..

Gül bugün 7 ci gün oyun grubuna gitt(arada hasta olduğundan gitmedi geçen afta)i.tabiki döneme bağlı gelişmeler sergeliyor ...küçük sandalye ye oturarak ,herkes ile yemek yiyor,kendi yiyor en onemlisi..hamur a ve çizime ilgisi var,artıyor..öğlene kadar yoruluyor,öğlen daha iyi uyuyor

Simenay,iyi yolculuklar...P*iter M*oskovaya nazaran daha soğuk ,hazırlıklısındır

topik gene coştu kime nereye ne cavap vereceğiz bilemedim :)

ataya çook geçmiş olsun,,,

doktorum hakkaten dehşet verici de ben asıl korkum kanser çıakrsam ondan yana çünki çok endişeli şekilde verdi bu testleri bana ,,

kızlar o zaman benimde eşime sennin yünzdne dme hakkım olur dimi :):) :KK52:

doktorum hakkaten dehşet verici de ben asıl korkum kanser çıakrsam ondan yana çünki çok endişeli şekilde verdi bu testleri bana ,,

aaa noluyor kuzum:26:

delinin zoruna bak, sen iyice yedin kafayı :KK45: Allah korusun. ne tahliller kötü çıksın ne de sen o cümleyi kur, evladını kime bırakacan öyle bir durumda deli, biz dua etcez sen de edeceksin tahliller temiz çıkacak ama bir an önce yaptır onları. Allah esirgesin varsa da öyle bir şey bir gün erken bir gün erkendir. bize yedirecek kafayı sonunda

sağol canım

aman allah korusun sen hasta olma o eski kocanada senin yüzünden deme boşver ...

Selam,
Okudum okudum ama bişey yazacak enerji bulamıyorum şu an kendimde, hepimizin hakkında Rabbim hayırlısını versin.. Her zaman dualarımdasınız sizler ve cücükleriniz..
Ben yarın sabah Rus.ya yolcusuyum, 10 gün yokum, beni merak etmeyin, bilginize sunulur..
Hepinizi seviyorum, kendinize iyi bakın, cücükleri de çok öpüyorum..

neden gidiyorsun cnm hayirdir? esin flanda geliyormu

ata hastamı geçmiş olsun:KK16: ben alışveriş sitelerine her gün mutlaka bakarım güzel şeyler bulup sepete atarım ama almam, bunuda biriki haftadır yapıyorum ve sanki almış gibi rahatlıyorum:KK52: sizede tavsiye ederim:KK52:
zemheri bizde haftasonu mardine gidip gezelim diyoruz beyimle, canımız sıkılıyo kaç haftadır buraya tıkıldık kaldık, gezelim alışveriş yapalım istiyorum:KK53: mertoda sıkılıyo hergün aynı şeyleri yapmaktan:KK59:
musti iyi düşün iyi çıksın inşallah tahliller, bence kansızlık var sende, bağışıklığında zayıfmış zaten, ama biran önce tahlillerini yaptır canım için rahat etsin:KK19:
hasret sen esinde geliyormu yazmışsın simenayın mesajına yorum yaparken, ben onu karavana esin sandım ilk okuduğumda, bi güldüm: kız iş görüşmesinde esinin ne işi var dedim, sonra anladımki eşini kastediyosun:KK52: sonra kendi mesajımı okudum iklimde geliyormu diye sormuşum:KK52: ayyy iyice sıyırttım ben:KK60: bu mesajımdan bişey anlayan varsa el kaldırsın:KK52::KK60: ben biraz daha sepete atayım eniyisi:KK37:

Canlarım, iyi yolculuklar dilekleriniz için teşekkür ederim..
Küçük kene benimle gelemiyor bu sefer, burada kalacak ve kv bakacak :KK43:(
Gideceğim yer çok soğuk evet, hazırlıklıyım, şimdiden üşüdüm bile hatta, yaz mevsimi gibisi yok yaww..
Şebnemcim, kardeşim orada yaşıyor ve düğünü var, onun için gidiyorum, seneye de bebekleri olursa yine giderim inşallah :)) Bana her sene gitmek için bir bahane çıkacak gibi..
Zemheri, Mardin konusunda evet hakkımı yiyorlar, o kadar sabahladım çizdim, eserimi bir göreyim değil mi, bu işler böyle yaa, An.ka.ra içindeki eserlerimi bile daha görememişliğim var yani, sen düşün artık..

Son düzenleme:
Hahahayytt, ayy Gülşan çok güldürdün beni yaww, ne iş görüşmesi ayol, düğüne gidiyorum.. Kafan karışmış senin iyice, alışverişe ver kendini en iyisi..

Hasretcim, kardeşimin düğününe gidiyorum..

haklısınız hiç birinize tepki göstermiyorum bende olsam bende aynı şeyleri yazardım..
evet ikinci çocugu elbette düşünüyordum ama o zaman durumlarımız böyle deildi araları yaşı fazla olmasın beraber büyüsün istiyordum.
gerçekten benim haberim yok kendi korunuyo hatta hissettigim an koştum wc ye ama koşamamışım demmmki..
bunların aynısını bende ona söyledim cvbı ise sanki çocuk gayri meeşurmuş gibi üzülüyosun aldırırsın o zaman diye beni yokladı
bende günahına yanıcaksan bir canın aldırırım dedim .tahminler üzerineydi o konuşma bugün gerçek olucak inşallah..

yazgi. bosna. coko. karawana nin tum soylediklerine katiliyorum! bakamamak daha aci buyuyecek onu isteyecek bunu isteyeceklr verememek daha gunah...
fazla bisey yazmak istemiyorum allh yardimcin olsun. henuz erken bi gebelik iyi dusun saglikli bi karar wer yagizi dusun!
simdi ise girip calisabilme sansin war 2.de olursa ne yapicaksin hangisini kime birakicaksin akilli ol geleceginizi dusun.

ata hastamı geçmiş olsun:KK16: ben alışveriş sitelerine her gün mutlaka bakarım güzel şeyler bulup sepete atarım ama almam, bunuda biriki haftadır yapıyorum ve sanki almış gibi rahatlıyorum:KK52: sizede tavsiye ederim:KK52:
zemheri bizde haftasonu mardine gidip gezelim diyoruz beyimle, canımız sıkılıyo kaç haftadır buraya tıkıldık kaldık, gezelim alışveriş yapalım istiyorum:KK53: mertoda sıkılıyo hergün aynı şeyleri yapmaktan:KK59:
musti iyi düşün iyi çıksın inşallah tahliller, bence kansızlık var sende, bağışıklığında zayıfmış zaten, ama biran önce tahlillerini yaptır canım için rahat etsin:KK19:
hasret sen esinde geliyormu yazmışsın simenayın mesajına yorum yaparken, ben onu karavana esin sandım ilk okuduğumda, bi güldüm: kız iş görüşmesinde esinin ne işi var dedim, sonra anladımki eşini kastediyosun:KK52: sonra kendi mesajımı okudum iklimde geliyormu diye sormuşum:KK52: ayyy iyice sıyırttım ben:KK60: bu mesajımdan bişey anlayan varsa el kaldırsın:KK52::KK60: ben biraz daha sepete atayım eniyisi:KK37:

:81::81::81::81::81::81::81::81:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

çok beğendim çok :KK34: eğlendirdin akşam vakti beni :KK70:
hafta sonu kocam antebe sınava gidiyor müd yard faciasının sınav bölümündeyiz şimdi de. sabah gidip akşam dönecekler, ben de evde yalnız kalmamak için öğretmen evinde kahvaltıya gazladım bütün bayan öğretmenleri :KK51: bütün gün eve dönmeyi planlamıyorum, adamın ilçede olmadığını bilmek yetiyor huzursuzlanmama, "aynı havayı solumak" deyimi vardır ya ben öyle olduğunu bilmeden rahat edemiyorum ev basıyor şehir boğuyor :KK69: ay galiba ben hala aşığım,
ay çok hoşuma gitti yazdıklarım :KK37: gülşan sen anladın mı bu yazılanlardan bir şey, galiba ben de saçmaladım :KK53: :86::86::86:

Canlarım, iyi yolculuklar dilekleriniz için teşekkür ederim..
Küçük kene benimle gelemiyor bu sefer, burada kalacak ve kv bakacak :KK43:(
Gideceğim yer çok soğuk evet, hazırlıklıyım, şimdiden üşüdüm bile hatta, yaz mevsimi gibisi yok yaww..
Şebnemcim, kardeşim orada yaşıyor ve düğünü var, onun için gidiyorum, seneye de bebekleri olursa yine giderim inşallah :)) Bana her sene gitmek için bir bahane çıkacak gibi..
Zemheri, Mardin konusunda evet hakkımı yiyorlar, o kadar sabahladım çizdim, eserimi bir göreyim değil mi, bu işler böyle yaa, An.ka.ra içindeki eserlerimi bile daha görememişliğim var yani, sen düşün artık..

işiniz zormuş anacım ne diyeyim, ben epey heveslenmiştim gelirsin diye hatta yazın gelmişsindir buluşmuşsunuzdur gülşanla diyew kurup kurup üzülmüştüm kendi kendime :KK1:

delinin zoruna bak, sen iyice yedin kafayı :KK45: Allah korusun. ne tahliller kötü çıksın ne de sen o cümleyi kur, evladını kime bırakacan öyle bir durumda deli, biz dua etcez sen de edeceksin tahliller temiz çıkacak ama bir an önce yaptır onları. Allah esirgesin varsa da öyle bir şey bir gün erken bir gün erkendir. bize yedirecek kafayı sonunda

son cümlene çok güldüm yaw tamam yaa bugün yeterinde değişik bir sayfa oldu burası bend ebu haberi üstüne verirsem baktım çok karmaşık olacak iyisimi böyle yazayım dedim :)

mevlma korusun tabi , cadıma kıyamam kız mevlam onun yüzüne gülsün inşallah hayatta hiç üzülmesin kuzuuuuummmm benimmmmmm :)

ya ben bunu yazabilmişmiydim hatırlamıyorum ama ya eftell canımm kocan otursun evde çocuklara baksın sne çalış o zaman çnki sen azimlisin o tembel en güzeli bu olur ,,

gulsan bitrdin beni omrumu yedin :)

ya ben bunu yazabilmişmiydim hatırlamıyorum ama ya eftell canımm kocan otursun evde çocuklara baksın sne çalış o zaman çnki sen azimlisin o tembel en güzeli bu olur ,,

tuttum ben bu fikri, ama sanmam ki o meşe onu da becerebilsin :26: kusura bakma eftel ya... eşin hakkında öyle çok şey söyleyebilirim ki... Allah yardımcın olsun...

ewet bu mantikli:)
benim kaynim we eltim bi ara oyleydi 2-3 sene eltim calisti kaynim ewde cocuklara bakti yikadi yedrdi utuyu bile yapiyodu.. ew islerinden cok anlar hicbiseyden anlamadigi kadar :)):KK3:

musti son mesajına katılıyorum canım, ben öğretmenlik yaparken bi öğretmen arkadaşın kocası evde çocuğa bakıyordu, kadın eşşek gibi çalışıyordu:KK50:
zemheri ikimizde sıyırttık bugün ama ben anladım senin yazdıklarını:KK1: maaşallah de kız nazar deydirecen evliliğine:nazar:
ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz inşallah, mertte kırmızı döküntüler başlamış yoksa yinemi 6. hastalık geçirdi bu çocuk:26: dr u aradım demin, aldığı ilaçtan olabilir onu kes yarın geçmezse bana bi getir dedi:KK59: offff offfff, haftasonu bi kan tahlili yaptıracam kararlıyım:KK37:

X