2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

NİMTÇİM canım ne diyecimi bilemedim eşinle son durum nedir şimdi yani ona göre karar verirsin daha yağız da çok küçük iki çocukla ne yaparsın nasıl yaparsın yani ne dşünüyosun

durumumuz yine aynı cnm hiç deişen bişey yok.
boşanma konusunu sadece biraz sildim kafamdan birazda böyle deniyecegim
kreşle konuştum yagız için bende işe başlıyacaktım.
ama bu saatten sonra ne olur onu bilemem çocuk için
ailemin tepkisi tabi daha sert olucak biliyorum..

Nimetcim çok açık yüreklilikle yazıcam kızanlar olabilir; boşanmaktan vazgeçtiysen, bakabilecek durumdaysan,istiyorsan doğur ama bu 3 seçenekten 1 ine bile hayır diyorsan doğurma aldırmak günahsa bakamamak da günah değil midir?

valla aklımdan geçip de dilime dökemediğimi çoko yazmış şu an boşanmayacak bile olsan bu adamla ömür geçmez diyorsn iki çocukla ne yapar nasıl yarsın bende katılıyorum bakamamak daha byük gnah

Çok şaşırdım.
Hayırlısı olsun tabi.
Ama normal koşullarda oluşmuş bir gebelik olmadığından, kayıtsız şartsız doğurman gerektiğini düşünmüyorum.
Parasız, huzursuz, istenmeden dünyaya gelecek o cana da günah, onun verdiği stresten nasibini alacak olan Yağız'a da...

canım arkadaşlara aynen katılıyorum çok zor bir durum ama ilerisi dahada zor olur çok iyi düşün taşın

balıklama dalıyorum, zeynebim suçiçeği olmuş çarçabuk iyileşir inşallah:KK16:
eftel en doğru kararı vereceğini düşünüyorum, bende arkadaşlara katılıyorum eğer eşin anlattıkları gibi biriyse bir çocuk bile ona fazla, işin dini boyutunu düşündüğüm zaman eğerki ona bakabilecek gücün,sağlığın, onu iyi bir insan, imanlı biri olarak yetiştirebilecek gücün yoksa doğurmama hakkın var:KK59:
çokooooooo kıvancın reklamı ile ilgili yazdıklarımı onaylıyorsun ama şeftali olduğunu kabul etmiyorsun o zaman yanlışmı anladım:KK52:
hatice arkadaşımız hoşgelmiş, kendinden hiç bahsetmemiş ama:44:
başka ne yazacaktım:26:

Nimetcim çok açık yüreklilikle yazıcam kızanlar olabilir; boşanmaktan vazgeçtiysen, bakabilecek durumdaysan,istiyorsan doğur ama bu 3 seçenekten 1 ine bile hayır diyorsan doğurma aldırmak günahsa bakamamak da günah değil midir?

valla aklımdan geçip de dilime dökemediğimi çoko yazmış şu an boşanmayacak bile olsan bu adamla ömür geçmez diyorsn iki çocukla ne yapar nasıl yarsın bende katılıyorum bakamamak daha byük gnah

Çok şaşırdım.
Hayırlısı olsun tabi.
Ama normal koşullarda oluşmuş bir gebelik olmadığından, kayıtsız şartsız doğurman gerektiğini düşünmüyorum.
Parasız, huzursuz, istenmeden dünyaya gelecek o cana da günah, onun verdiği stresten nasibini alacak olan Yağız'a da...

nimet yazdıklarını okudum,tepki görecek olsam bile bende yazacağım.o kocan olacak adam senin,yağız ın karnını doyurabilmiş,size layığı ile bakabilmiş ki 2. bir çocuk yapıyor?ayrıca nedemek benim haberim yoktu,nedemek zorla olan bir birliktelik???ben hasret ten daha önce senin ikinci bir çocuk düşündüğünü duymuştum ama yok dedim,yapmaz,buna cesaret etmez.çünkü sorunlarını azçok biliyorum ve bu halde iken doğru olan şekilde davranarak kalkışmayacağını düşündüm.ama olmuş.yazdıklarından açıkça anlaşıldığı üzere sorunların hallolmamış,aksine artmış.işsiz ayrıca iş olsada çalışmaya niyetsiz,hayatta vasıfsız bir adam,mutsuz,sorunlu bir evlilik ve 2 çocuk.ne diyeyim Allah yardımcın olsun arkadaşım,hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun.

haklısınız hiç birinize tepki göstermiyorum bende olsam bende aynı şeyleri yazardım..
evet ikinci çocugu elbette düşünüyordum ama o zaman durumlarımız böyle deildi araları yaşı fazla olmasın beraber büyüsün istiyordum.
gerçekten benim haberim yok kendi korunuyo hatta hissettigim an koştum wc ye ama koşamamışım demmmki..
bunların aynısını bende ona söyledim cvbı ise sanki çocuk gayri meeşurmuş gibi üzülüyosun aldırırsın o zaman diye beni yokladı
bende günahına yanıcaksan bir canın aldırırım dedim .tahminler üzerineydi o konuşma bugün gerçek olucak inşallah..

balıklama dalıyorum, zeynebim suçiçeği olmuş çarçabuk iyileşir inşallah:KK16:
eftel en doğru kararı vereceğini düşünüyorum, bende arkadaşlara katılıyorum eğer eşin anlattıkları gibi biriyse bir çocuk bile ona fazla, işin dini boyutunu düşündüğüm zaman eğerki ona bakabilecek gücün,sağlığın, onu iyi bir insan, imanlı biri olarak yetiştirebilecek gücün yoksa doğurmama hakkın var:KK59:
çokooooooo kıvancın reklamı ile ilgili yazdıklarımı onaylıyorsun ama şeftali olduğunu kabul etmiyorsun o zaman yanlışmı anladım:KK52:
hatice arkadaşımız hoşgelmiş, kendinden hiç bahsetmemiş ama:44:
başka ne yazacaktım:26:

Gülşan bi soru daha sormuştun bana şimdi aklıma geldi, Kero çorba harici yemek yemeye de başladı ama işine gelirse, severse, sulu yemeğe pek düşkünlüğü yok babası kılıklının.
Kıvançın reklamı komik olmuş evet katılıyorum ama reklam olarak değil adamı seyretmek için izlenebilir, şeftali demene tabi ki katılmadım :KK1:

teşekkür ederim kızlar aslında hiç istedigim bir bebek deil
tamamen eşim kendisi istemiş benim haberim bile yok .
zaten zorla olan bir beraberlikden
çok kötü durumdayım aglamaktan gözlerim şişti.
aldırmak istemiyorum ama böylede nasıl yapıcam onuda bilmiyorum..

durumun çok zor snei çok iyi anlıyorum ben sadece düzelen bişielr var sandım şimdi daha çok üüzldüm :KK43: saflığım üzerimde bu aralar zaten ,

canım aldır kelimesini asla kullanamam ben durum e olursa olsun :KK43: ama senin yerinde olsam ne yaparım inan hiç ama hiç bilmiyorum :KK43: mevlam çok büyük vardır elbet bi sebebi diyorum sadece :KK43: çokonun sözleriyazgının sözleri çok doğru ama şuna bende hep çok kızarım bakmayacaksan en diye çocuk yaparsın , tab isenin durumun farklı inşallah ama inşallah test yanlıştır demekten başka bişi gelmiyro aklıma :KK43:

her ne şekilde istersen biz sana destek oluruz bunu hiç unutma diyebiliyorum sadece :KK43:

ben geldimmmmm... geçmişe bakıp yorumlarda bulunayım ... en son sayfam da bir hamile haberi gördüm hayırlısı olsun cok zor bi durum ama anladıgım kadarıyla Allah yardımcın olsun arkadasım

durumun çok zor snei çok iyi anlıyorum ben sadece düzelen bişielr var sandım şimdi daha çok üüzldüm :KK43: saflığım üzerimde bu aralar zaten ,

canım aldır kelimesini asla kullanamam ben durum e olursa olsun :KK43: ama senin yerinde olsam ne yaparım inan hiç ama hiç bilmiyorum :KK43: mevlam çok büyük vardır elbet bi sebebi diyorum sadece :KK43: çokonun sözleriyazgının sözleri çok doğru ama şuna bende hep çok kızarım bakmayacaksan en diye çocuk yaparsın , tab isenin durumun farklı inşallah ama inşallah test yanlıştır demekten başka bişi gelmiyro aklıma :KK43:

her ne şekilde istersen biz sana destek oluruz bunu hiç unutma diyebiliyorum sadece :KK43:

anladım cnm keşke düzelsede bitse bu kabuslu günler .
ama bu ancak ben çalışınca olucak .
o zaman çok mutluyuz hiç kavgamız güzültümüz yok..
ALLAH ım herşeyin hayırlısını versin..

ben geldimmmmm... Geçmişe bakıp yorumlarda bulunayım ... En son sayfam da bir hamile haberi gördüm hayırlısı olsun cok zor bi durum ama anladıgım kadarıyla allah yardımcın olsun arkadasım

teşekkür ederim.
Ben ogluma yemek yapayım sonra grşz kızlar

slm millet :KK71:

seninkide abartmis ama ew yokken o kadar para werip araba almak akil karimi yahu.. bari ikinci el alsin:) wallahi zor isler yaa elin odununu l ewlen bi omur ugras dur yontmak icin:)))

evet benim koca arada dağılıyor ben toplamaya kalkınca da haklı olduğumu bildiği için fena halde kızıyor

zemheri eşine pes diyorum valla, 45.000 tl ye araba almasın ev alın yazıktır, idareten ikinci el bir araba neyine yetmiyor canım:KK53:

evet aklın yolu bir değil mi ben de diyorum aynı şeyleri

İvet, anlaşıldı, yalnız değilim :)
Çok sev diyormuş hakkaten, dibim düşüyor :)))

Küçük anne, hiç de bile caymadım, bakıcıyı da ayarladım, yarın fön, kırmızı oje kırmızı ruj eşliğinde kutlama yapacaz.

kıvanç mı :KK53: ne düşüneceğimi bilmiyorum o adam hakkında ama çok itici geliyor "çok sev" meselesine de ayrıca gülüyorum tabi yandık ne makaralar çıkar bu cümleden reklama gelince çektiğin yere gidiyor hayal gücüne kalmış :92:

hadi güzelim o kırmızıların gazıyla çoğalıp okey takımı olmayın da :KK45:

yazgıcan cevaplşarın için saolasın cnm ,

karavana kuzum harikasın valla yeni hayatına hızla geçişin ve düzenin adaptasyonun beni nasıl sveindiriyor hatta imreniyoum :) mutluluk bundan sonraki hayatında yakanı koyuvermesinnnn :)

dün bizim cadı için biçilen naf,aka için bir adet k.kartı çıkatmış babası bana verdi nafakanın 50 tl üstünden çıakrtmış heray o ödeyecek ben tüm ihtiyaçlarını ordan tek seferde alacağım , 4 gündür hiç konuşmuyorum onla hatta oalbildiğince öküz davranışlar sergiliyorum medeniyetten uzağım yoksa başka türlüsünü ben beceremiyorum napalım böyle olsun içim soğuyunca düzene girerim bende herhalde o yüzden karavana senide ayrıca tebrik ediyorum , birazda ben hatalı oalyım napalım :KK43: ha diğer önmli konu k.kartı eski soydımla çıakrttırmış t.ckimlik numaramı istedi verdim orda hala evli soyadım var ama o özlelikle eski syadımı kullanmış demekki artık akrarlı buda bana diğer hakalrı veriyor artık deği lmi ):

evet buyurun asılacak eski kocaya :KK47: ölür müsün öldürür müsün :KK4:

Daha önce yazdım okudun mu bilmiyorum ama bırak şu İso yu kendi haline, ruh hali bozuk seninkini de bozuyor, madem o mahkemede boşanmak için evet dedi artık tüm bekar kadın hallerine sahipsin, al EsEs'i gidin kadın kadına tatile.

tuttum bu fikri :nazar:

kıvanç mı ıyyyy şeftali gibi tüyleri, sarışın erkek sevmem ben:KK37: heleki son reklamını acayip komik buluyorum, jean lerini evde bırakıyormuş, çıplakmı çıkıyor sokağa:KK52::KK52: kadında diyorki bana aşık olmasından korkuyorum, avanak kadının kendisi abayı yakmış haberi yok:KK52: çok sev kısmında eşim onu taklit ediyor bende gülme krizine giriyorum:KK60::KK60: aşkı memnunda iyice yağlanmıştı şişko kıvanç, yeni dizisi için 16 kilo vermiş:KK53: bide böyle erkeklerin kaslarını göstermek için zımpara yapması modası çok eskide kalmıştı, ben beğenmedim son reklamı çok gülüyorum:KK1:

:nazar:

slm geçmişe bakmaya vaktim yok maalesef umarım herkes iyidir.sabahtan beri Nitoyla uğraşıyorum keyifsiz bugün uyudu kaldı Allahtan ama okula gideceğim 1 saat sonra uyanır inşallah.bu yıl öğleciyim sabah ev işi öğleden sonra okul akşama pert oluyorum malum.size de takılamıyorum:KK43:(
çok şükür her şey yolunda burda olmak son derece keyifli eşim de pek çok sorumluluğundan azade olunca o da hemen alıştı ...sevdi burayı:)))
Nİto alışık olmadığından onu bırakıp okula gidiyor olmama henüz tepkili,annem çok iyi bakıyor,ablamın kızıyla sürekli oyun oynuyor ama her döndüğümde bir posta ağlıyor bana...evde annneee memeee diye ağlıyormuş durup durup:KK43:(
yakında bu duruma alışır diye umuyorum.sağlığı yerinde dişleri de patır patır çıkartıyor çok şükür.tek sorunumuz süt içmiyor olması.emdiği ve yoğurt yediği için şimdilik üstelemiyorum.

hoş geldin kız :KK70: alışır alışır niton herşeye alışır meraketme

yaa canlar ne yemek yaptınız bugün?fikir olsun banada,artık hergün ne pişireceğim diye düşünmekten sıkıldım.yemek yapmak çok kolay,2 saatte 3-4 çeşit yapayım ama yeterki biri neyapacağımı söylesin.

benim dünden kaşar ve patlıcan soslu makarnam var yanına da patates yemeği planlıyorum

ayy tatil kısmına tammane katılıyorum es esle tatil muhteşem olur kanımca :) diğer türlüde ya kızlar bakın evet öncelikle şu var neden neresinden bilmem ama bu adamı ben seviyorum nednese hayatımda hep olsun güzle olsun istiyorum , sonra diyorum ki saçmalama kızım yok bununla mutlu olamayacaksın boşyere karartma hayatını , sonra cadı yakıyor içimi bababab dedikçe yeğenim babaısnın kucağında giderken dayımın peşinden baba diye ağlayınca yengem yeğenim ve babsı otuturken onalrın arasına girip o dört yaşındaki çocuğu kaldırıp kendi oturunca sonra sürekli babasının kucağındaki çocukalrı görünce gidip onalrı döverek akldırması felan canımı çok yakıyor babsındna bana gelirken yada benedn ona giderken ikimizi birden tutup bırkamamsı geçen gün parmağını babsının dudağına götürdü öptü babsı sonra hemen benim dudağıma yapıştırdı öp diyor sonra ttumuş kafamı babsına uzatıyor düşünü yani .. bunlar olunca hadi biraz daha sabır bekle bakalım diyourm, ve tabi herşeyden önemlisde hastalığı çok tehlilikeli biliyorsunuz işte bu sebepler beni bu güne akdar sabırla mücadele ile bkeletti ,

ama artık kesin oalrak şu ki artık o bana kendisitamamne bittiğini söyledi ve benimde yapabilecğeim bişi kalmadı artık bende ne yapsam daha kötü oluyor o yüzden bıraktım saldım gitti :)

çocuklar bağlıyor işte insanın elini kolunu, içim gitti sen anlatırken

başka bişi anlatayım mı ben size,
benc ebu doktor fal bakıyor :)

doktorun dehşet, medyum mudur nedir, turneye çıkıyor mu sor bakalım ben de görünmek istiyorum :KK52:

herkese slm gece atanın göz kapagını birşey ısırmış göz tamamen şiş zor açıyo gözünü kıpkırmızı olmus :KK43:( ama bu durum bile yaramazlığa engel değil

geçmiş olsun

merhaba güzel anneler...
ben burayı arada sırada okurdum hep ama bundan sonra hep okuyacağım. bebeklerimizin yaşları sorumları vs vs neredeyse aynı olacağını düşüyorum en azından birbirimize fikir veririz destek veririz olmaz mı ??? ve yüzsüzlük yaparak ilk sorumu sormak istiyorum...

kim hala bebeğini emziriyor ??? kesenler nasıl kesti ???

bide uyku düzenimiz hiçççç yok çok geç yatıyoruz 10:30/11:00/12:00/12:30 sabahta 10 da 10:30 da hatta 11 de bile uyandığı oluyor. ben çalışıyorum ve benim için çok zor:84: gece deliksiz uyusa neyse de ahhhh ahhhh gece 2 buçuktan sabah saat yediye kadar belkide 10-15 defa kalkıyor, yok süt, yok su , yok meme.... 2 gece önce kendini aştı yatanktan indi gece saat 3 te karanlık evde dolanmaya başladı.... bana yardım edin be kızlar... nerde hata yapıyorum, nerde yanlışım var ???

ben anne usulü kestim azaltarak bıraktırma mümkün olmadı bizde vicks sürdüm acısından bıraktı ama zor oluyor, emme kesilince uyku epey değişiyor ama bizimki de seninki gibi

kızlar üzülerek söylüyorum ben hamileyim :KK14:

:KK14: hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim

bu cümleye benzer yazılmış olanların tamamına destek veriyorum, allah kolaylık versin sana. eşin nasıl bir adam olduğunu şu başına getirdiğiyle de kanıtlamış iyi diüşün

:KK1::KK9: alemsin kız:KK52: ama doğru valla:KK52: çağla şıkelde 2. çocuğa hamileymiş 3 aylıkmış bebek sadece mart anaları değil yani:KK1:

o çocuk mu bakıyor ki, eve ikinci bir yardımcı tutar oldu bitti, bir sene bile emzirmez zaten. taşımayı göze almış gerisi boş

zemheri__zemheri,EFTEL,rachelgreen,simenay,Mersam,bosna,gulsan38+,esmiragul,cokoprensim,

bu kadar kalabalık olur da bir kelime yazılmaz mı

NERELERDESİNİZ HEEEEEEYYYYYY PARK HALİNDEKİ NİCKLER :KK47::KK47::KK47:

Selam,
Okudum okudum ama bişey yazacak enerji bulamıyorum şu an kendimde, hepimizin hakkında Rabbim hayırlısını versin.. Her zaman dualarımdasınız sizler ve cücükleriniz..
Ben yarın sabah Rus.ya yolcusuyum, 10 gün yokum, beni merak etmeyin, bilginize sunulur..
Hepinizi seviyorum, kendinize iyi bakın, cücükleri de çok öpüyorum..

Selam,
Okudum okudum ama bişey yazacak enerji bulamıyorum şu an kendimde, hepimizin hakkında Rabbim hayırlısını versin.. Her zaman dualarımdasınız sizler ve cücükleriniz..
Ben yarın sabah Rus.ya yolcusuyum, 10 gün yokum, beni merak etmeyin, bilginize sunulur..

iyi yolculuklar canım iklimde senle gidecekmi, bizde seni seviyoruz:KK16:

Selam,

iyi yolculuklar, mardine gelemedin rusyaya gidiyosun yaw bu ne iştir, hava alanı bitiyor seni göndermediler 1 defa eserini gör diye

ben burdayım:KK3: alışveriş sitelerine bakıyordum canım ama fosss, güzel bişey yok:KK1:

ben uzun zamandır bakmadım sitelere, almaya kıyamıyorum, denemeden de içime sinmiyor zaten bakıp bakıp çıkıyorum sonrqa sinir oluyorum bu kuş uçmaz kervan geçmez yere :KK47:

Selam,

ooo yine rusya yolumu görünüyo sana çok sevdin anlaşılan orayı hadi güzel güzel git gel
kendine çok iyi bak seni ve prensesi çok çok öpüyorum

çok uykum var çook:KK25:
bayiliciim şimdi.Kıpırcan uyuyor ama ben yatamıyorum,çünkü dün parka götüreceğime söz verdim.o anlamasada henüz ben sözümü tutarım.yatarsam eğer kalkamam.ve bizim parka gitmemiz için otobüse binmemiz lazım,off of,yok ki yakınlarda biryerde.

Simenay yolun açık olsun,sağsalim git ve dön canım,özleyeceğiz seni.

X