- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #116.361
oyyyy o son reklam bi acayip bişi olmuş yaww valla eritir insanı :) :82: başka smale lerde geliyor aslında aklıma ama :)
Gugıl amcadan arattırdım da C.em hiç de yakışıklı değil beee nesini beğendiniz
Sağol balım, kocayla yalnız kalın biraz hepinize tavsiye ediyorum.
Daha önce yazdım okudun mu bilmiyorum ama bırak şu İso yu kendi haline, ruh hali bozuk seninkini de bozuyor, madem o mahkemede boşanmak için evet dedi artık tüm bekar kadın hallerine sahipsin, al EsEs'i gidin kadın kadına tatile.
Daha önce yazdım okudun mu bilmiyorum ama bırak şu İso yu kendi haline, ruh hali bozuk seninkini de bozuyor, madem o mahkemede boşanmak için evet dedi artık tüm bekar kadın hallerine sahipsin, al EsEs'i gidin kadın kadına tatile.
Ben çok azıcık izleyebildim, du bakıyım onu da aratayım gugılda
kıvanç mı ıyyyy şeftali gibi tüyleri, sarışın erkek sevmem benheleki son reklamını acayip komik buluyorum, jean lerini evde bırakıyormuş, çıplakmı çıkıyor sokağa kadında diyorki bana aşık olmasından korkuyorum, avanak kadının kendisi abayı yakmış haberi yok çok sev kısmında eşim onu taklit ediyor bende gülme krizine giriyorum aşkı memnunda iyice yağlanmıştı şişko kıvanç, yeni dizisi için 16 kilo vermiş bide böyle erkeklerin kaslarını göstermek için zımpara yapması modası çok eskide kalmıştı, ben beğenmedim son reklamı çok gülüyorum
yaa canlar ne yemek yaptınız bugün?fikir olsun banada,artık hergün ne pişireceğim diye düşünmekten sıkıldım.yemek yapmak çok kolay,2 saatte 3-4 çeşit yapayım ama yeterki biri neyapacağımı söylesin.
yazcan fırında mantar yapsana kaşarlı...ben de gelicem ama yemeye:)))
Gugıl amcadan arattırdım da C.em hiç de yakışıklı değil beee nesini beğendiniz
Sağol balım, kocayla yalnız kalın biraz hepinize tavsiye ediyorum.
Di mi :)))
Anladık biz :)
Ayyy, tamamına katılıyorum, aferin :)
hepinizi ayrı ayrı özledim...bu tempoya tam alışayım işlerimi erkenden bitirip her gün Nito izin verdikçe yazarım inşallah.
yaa canlar ne yemek yaptınız bugün?fikir olsun banada,artık hergün ne pişireceğim diye düşünmekten sıkıldım.yemek yapmak çok kolay,2 saatte 3-4 çeşit yapayım ama yeterki biri neyapacağımı söylesin.
Biz de seni özledikkkkk. Dilli bıdığı öp bizim yerimize.
Ben fırında patatesli tavuk yapıcam, tavuk suyuna yoğurt çorbası ve makarna da var evde.Bu akşam gıdaklıycaz evde
Musti sevmenin haricinde alışkanlıkların var onları da sevgi sanıyorsun ki çok normal,hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.Bugün bitti der, yarın gel der o dengesiz kocan,şaşırmam yani.
Cem Ad.ri.an hanginize ayarlıyayım buraya geliyor arasıra :)) hiçte bebek yüzlü değil bikerem gayette hoş hoş hoş bi herüf :) böyle bebek yüzlü dediğin bur,ak k,ut un eski hallerine denir bunun onla ilgisi yok,,
bu arada kıv,anç,,