2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyyy o son reklam bi acayip bişi olmuş yaww valla eritir insanı :) :82: başka smale lerde geliyor aslında aklıma ama :)

Di mi :)))
Anladık biz :)

Ayyy, tamamına katılıyorum, aferin :)

sonuna dek katılıyorum,zaten bugün derin mevzularda ancak katılırım birilerinin yazdıklarına.ziraa dün ve bugün benim beyinsel fonksiyonlarım error veriyor uykusuzluktan.ama öyle olmasada yazacaklarım çoko nunkilere eşdeğer şeyler olurdu.

Ben çok azıcık izleyebildim, du bakıyım onu da aratayım gugılda

sen neler kaçırdığının farkında değilsin,çabuk git,izlemedende gelme şekerim,aaaahh ahh

Son düzenleme:
kıvanç mı ıyyyy şeftali gibi tüyleri, sarışın erkek sevmem ben heleki son reklamını acayip komik buluyorum, jean lerini evde bırakıyormuş, çıplakmı çıkıyor sokağa kadında diyorki bana aşık olmasından korkuyorum, avanak kadının kendisi abayı yakmış haberi yok çok sev kısmında eşim onu taklit ediyor bende gülme krizine giriyorum aşkı memnunda iyice yağlanmıştı şişko kıvanç, yeni dizisi için 16 kilo vermiş bide böyle erkeklerin kaslarını göstermek için zımpara yapması modası çok eskide kalmıştı, ben beğenmedim son reklamı çok gülüyorum

slm geçmişe bakmaya vaktim yok maalesef umarım herkes iyidir.sabahtan beri Nitoyla uğraşıyorum keyifsiz bugün uyudu kaldı Allahtan ama okula gideceğim 1 saat sonra uyanır inşallah.bu yıl öğleciyim sabah ev işi öğleden sonra okul akşama pert oluyorum malum.size de takılamıyorum(
çok şükür her şey yolunda burda olmak son derece keyifli eşim de pek çok sorumluluğundan azade olunca o da hemen alıştı ...sevdi burayı:)))
Nİto alışık olmadığından onu bırakıp okula gidiyor olmama henüz tepkili,annem çok iyi bakıyor,ablamın kızıyla sürekli oyun oynuyor ama her döndüğümde bir posta ağlıyor bana...evde annneee memeee diye ağlıyormuş durup durup(
yakında bu duruma alışır diye umuyorum.sağlığı yerinde dişleri de patır patır çıkartıyor çok şükür.tek sorunumuz süt içmiyor olması.emdiği ve yoğurt yediği için şimdilik üstelemiyorum.

Gülşan K.ıvanç yorumlarında seni esefle kınıyorum git görünme gözüme
Yalnız reklamda katıldığım noktalar var, mesela kız niye onun aşık olmasından korkuyor, salak mı??? bana aşık olması için neler vermezdim ayrıca aşık olmasından korkuyor ama ekrana alık alık bakıyor, kızım sen aşık olalı yıl olmuş çok sev kısmı da komik nedir yaa çok sev bunu millet diline dolar şimdi yanarız.

yaa canlar ne yemek yaptınız bugün?fikir olsun banada,artık hergün ne pişireceğim diye düşünmekten sıkıldım.yemek yapmak çok kolay,2 saatte 3-4 çeşit yapayım ama yeterki biri neyapacağımı söylesin.

Di mi :)))
Anladık biz :)

Ayyy, tamamına katılıyorum, aferin :)

ayy tatil kısmına tammane katılıyorum es esle tatil muhteşem olur kanımca :) diğer türlüde ya kızlar bakın evet öncelikle şu var neden neresinden bilmem ama bu adamı ben seviyorum nednese hayatımda hep olsun güzle olsun istiyorum , sonra diyorum ki saçmalama kızım yok bununla mutlu olamayacaksın boşyere karartma hayatını , sonra cadı yakıyor içimi bababab dedikçe yeğenim babaısnın kucağında giderken dayımın peşinden baba diye ağlayınca yengem yeğenim ve babsı otuturken onalrın arasına girip o dört yaşındaki çocuğu kaldırıp kendi oturunca sonra sürekli babasının kucağındaki çocukalrı görünce gidip onalrı döverek akldırması felan canımı çok yakıyor babsındna bana gelirken yada benedn ona giderken ikimizi birden tutup bırkamamsı geçen gün parmağını babsının dudağına götürdü öptü babsı sonra hemen benim dudağıma yapıştırdı öp diyor sonra ttumuş kafamı babsına uzatıyor düşünü yani .. bunlar olunca hadi biraz daha sabır bekle bakalım diyourm, ve tabi herşeyden önemlisde hastalığı çok tehlilikeli biliyorsunuz işte bu sebepler beni bu güne akdar sabırla mücadele ile bkeletti ,

ama artık kesin oalrak şu ki artık o bana kendisitamamne bittiğini söyledi ve benimde yapabilecğeim bişi kalmadı artık bende ne yapsam daha kötü oluyor o yüzden bıraktım saldım gitti :)

hepinizi ayrı ayrı özledim...bu tempoya tam alışayım işlerimi erkenden bitirip her gün Nito izin verdikçe yazarım inşallah.

Biz de seni özledikkkkk. Dilli bıdığı öp bizim yerimize.

Ben fırında patatesli tavuk yapıcam, tavuk suyuna yoğurt çorbası ve makarna da var evde.Bu akşam gıdaklıycaz evde

Musti sevmenin haricinde alışkanlıkların var onları da sevgi sanıyorsun ki çok normal,hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.Bugün bitti der, yarın gel der o dengesiz kocan,şaşırmam yani.

burdan yoğurt çorbasını çaldım canım,aslında geri kalanıda çalardım fakat pazartesi günkü yemeğim tavuk kızartması ve makarna,dünküde patates yemeğiydi.bugünde yaparsam bizde gıdaklayabiliriz.

başka bişi anlatayım mı ben size,

hani benim şu deli doktorum varya geçen haftasonu ona gittim , muayene olmaya sordu nasılsın ansıl hissediyorsun kendini anlattım işte bişiler dedi ki geç bide ben bakayım nasıl hissettiğine , dedi baktı dediki 10 katlı bizim binamız biliyorsun 3. muayene 3. kata çıkmışız daha yolumuz var amaaaa ben snein önceki muayenen ile şimdi muayenen arasında bi farklılık gördüm sana bi kaç tahlil versem yaptırır mısın ? tabi ki dedim nedir fark bağışıklık sistemin çok zayıflamış dedi verdiği testler kanser hastalrına verilen testler ya dedim bende size soracaktım bende dedim morluklar ve halsizlik var oda dediki morluklar cildin hassas bağışıklık zayıfladı ondan oluyor çarpıyorsun anlamyırosun biri geçerken çarpsa momarıyorsun dedi , takip ettik deneme yaptım evde hakakten öyle :) neyse fazla soru sormadım çıktım testleri yaptıracağım

gelince devam ederim yemeğe çıkmam gerek

benc ebu doktor fal bakıyor :)

herkese slm gece atanın göz kapagını birşey ısırmış göz tamamen şiş zor açıyo gözünü kıpkırmızı olmus ( ama bu durum bile yaramazlığa engel değil

merhaba güzel anneler...
ben burayı arada sırada okurdum hep ama bundan sonra hep okuyacağım. bebeklerimizin yaşları sorumları vs vs neredeyse aynı olacağını düşüyorum en azından birbirimize fikir veririz destek veririz olmaz mı ??? ve yüzsüzlük yaparak ilk sorumu sormak istiyorum...

kim hala bebeğini emziriyor ??? kesenler nasıl kesti ???

bide uyku düzenimiz hiçççç yok çok geç yatıyoruz 10:30/11:00/12:00/12:30 sabahta 10 da 10:30 da hatta 11 de bile uyandığı oluyor. ben çalışıyorum ve benim için çok zor:84: gece deliksiz uyusa neyse de ahhhh ahhhh gece 2 buçuktan sabah saat yediye kadar belkide 10-15 defa kalkıyor, yok süt, yok su , yok meme.... 2 gece önce kendini aştı yatanktan indi gece saat 3 te karanlık evde dolanmaya başladı.... bana yardım edin be kızlar... nerde hata yapıyorum, nerde yanlışım var ???

slm kızlar hepinizi o kadar çok özlemişimki yazdıklarınıza bakınca eski günler geldi aklıma gözyaşlarımı tutamadım.
aranıza katılamıyorum sinirlerim çok bozuk gergin ortam yaratmak istemiyorum sizede .oglumla ben iyiyiz.
sizler nasılsınız deişen bişey varmı benim yoklugumda..

dr geldik, evet kızım su çiçeği ,aşımızı olduk ama dr aşılı olsakta geçirebilecğimizi söyledi her insan geçirir dedi fakat daha iyi olmuş erken geçirdiği dedi , aşılı oldugu için hafif gecer dedi şurup ve krem verdi hayırlsı olsun tşk ederim herkese

NE DEMEK BURAYA GELİYO İLK GELİŞİNDE AVCUNA NUMARAMI SIKIŞTIRIYOSUN SEN GEL DE O GELİR BİZ DENEDİK DİYOSUN

ÇOKO ben adamın sesine hastayım sözlerine hastayım hele dün paylaştığım bi halil sezai düeti vardı ki peh peh peh yalnız bide albüm kapağı var kendi kendisiyle öpüşmek üzere çekilmiş gözler kapalı elleri karşıdakinin saçında pazuları gözümün içinde fln fln fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…