2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım arkadaşın antalyada hangi doktora gidiyomuş acaba biliyomusun bende antalyalıyımda
Sağol arkadasım hem anemone adına da şuan yerinde duramıyor evet bizde öyleydik ama o benden çok fazla tedavi oldu 1,5 yılı aşkın dileklerini ileteceğim ...ben burada tanıdım onu gerçekten de çok iyi bir insan dostluğumuz baki kalacak antalyada olmasa hergün görüşürdük sanırım...EEE burda da dostluklarımız inşallah baki kalır...:nazar:

taburcu canım çok sağol inş.bebişim cinsiyetini gösterir çok merak ediyorum :eek: ama yinede önemli olan sağlıklı olması tabiki :lepi:

kızlar kocaeli de yağmur başladı sizin oralar ne durumda :uhm: ayy inş.çok yağmazda insanlar mağdur olmaz...:çok üzgünüm:

kızlar kocaeli de yağmur başladı sizin oralar ne durumda :uhm: ayy inş.çok yağmazda insanlar mağdur olmaz...:çok üzgünüm:
aaaa Şuan da Tuzla da bisey yok...Ya yarın çok kötü olacak diyorlar ve ben yarın kocaeliye gelicem mecburum .En büyük ablam Kocaeli tıp fakültesinde Psikiyatri bölümünde yatıyor Sabah erkende çıkarım artık..Çok mu fazla zaten 15 ille uyarı yapılmış sağanak yağışlar var diye..Allahım beterini korusun:Saruboceq::Saruboceq:

Eşim bikaçgündür işi yüzünden eve geç geliyo onun yüzünden doğru düzgün uykum kalmadı zaten uyuyamıyorum oh kendi gündüz paso uyuyo olon bize oluyo konuşmasammı neyapsam

burada durdu çok şükür cnm şimdi güneşli hava inşallah bişey olmaz sen bakmamaya çalış benim gibi fena olursun sonra :sinifsinif:

evet canım dünde ben çok fena oldum bizim sokağın mazgalları tıkanmış kaldırıma kadar su olmuştu bende giriş katında oturuyorum ödüm patladı valla :sinifsinif:

pancuben ben şimdi merak ederim, sen ver bari bize haberlerini, keseyi görmüşler mi, kalp atışını almışlar mı?

kussebfilal, hiç unutur muyuz? Arada hamileliğin verdiği bir bunaklık haline giriyoruz ama çok sürmüyor. Bugün ofise gelince server'daki işlemleri başlatmışım sonra bir aşamada alarm veriyor gidip bir kod giriyorsun. Her sabah yaptığım iş alarmı duyuyorum bu ses ne ki diyorum. Diğer arkadaş senin serverlar ötüyor yine deyince jeton düştü. Öyle yani, bu hormonlar yüzünden unutsam bile geri hatırlarım ben sizi. :)

efecrin, senin cuma günü yaşayacağın telaşı ben de cumartesi yaşayacağım. Hiç sabrım yok hemen cinsiyetini bilmek istiyorum ama biliyorum kesin göstermez bu :) Haklısın canım öncelikle sağlıklı olması önemli. Eşimin dediği şey çok hoşuma gidiyor. Boşver cinsiyetini gidince ultrasondan bize el sallasın yeter demişti. İnşallah bebeğimiz bize el sallar.

KIzlar dünde dedim bugünümüz böyleyse kışımız nasıl olacak düşünmek bile istemiyorum valla.
aaaa Şuan da Tuzla da bisey yok...Ya yarın çok kötü olacak diyorlar ve ben yarın kocaeliye gelicem mecburum .En büyük ablam Kocaeli tıp fakültesinde Psikiyatri bölümünde yatıyor Sabah erkende çıkarım artık..Çok mu fazla zaten 15 ille uyarı yapılmış sağanak yağışlar var diye..Allahım beterini korusun:Saruboceq::Saruboceq:

valla şimdi azalmaya başladı canım çok geçmiş olsun tatlım allah şifalar versin.ben körfezdeyim sen nereye gidicen ki umuttepeye mi?

pancuben ben şimdi merak ederim, sen ver bari bize haberlerini, keseyi görmüşler mi, kalp atışını almışlar mı?

[Canım saat 2 gibi sonuçları alacaklar keseyi görmüş doktor daha çok erken ama demiş tahlilleri yapalım kesinleşir demiş sonuçlarını da kendi doktoruna söylersin olmazsa demiş.EEE doktor yaaa hem ona muayene oldu sana söylese ne olur şu doktorlarda rakip edinme yok mu sinir oluyorum...Kendi doktoruna söyle ,o görsün filan ....Şuan onun için acil bir durum ne yani sen kontrol etsen olmaz :eek:klava:

valla şimdi azalmaya başladı canım çok geçmiş olsun tatlım allah şifalar versin.ben körfezdeyim sen nereye gidicen ki umuttepeye mi?
Evet Umuttepe canım Sağol iyi şuanda ablam çok şükür ... Çok yağarsa evde tek kalma çok katlı evde oturan biri varsa oraya git ve panik yapma oldu mu? Bebeğin için :CüvCüv::nazar:

efecrin[/B], senin cuma günü yaşayacağın telaşı ben de cumartesi yaşayacağım. Hiç sabrım yok hemen cinsiyetini bilmek istiyorum ama biliyorum kesin göstermez bu :) Haklısın canım öncelikle sağlıklı olması önemli. Eşimin dediği şey çok hoşuma gidiyor. Boşver cinsiyetini gidince ultrasondan bize el sallasın yeter demişti. İnşallah bebeğimiz bize el sallar.

bol bol çikolata yiyip gidicem babası ilk kez görücek inş. yavrumuzu dediğin gibi el sallasın bize yeter göstermese de olur yinede inş. öğreniriz tabi hehehe :kedi: Şeniz

X