2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarr,

Bugün çok yorgunum... Belki inanmayacaksınız ama dün gece rüyamda arabamla Ankara'dan Tokat'a gittim. Bir düğüne gidiyormuşum... İşin komik yanı Tokat'a daha önce hiç gitmedim... Tanımam bilmem yani...

Artık saçma sapan riyada son nokta benimkisi... Bir iki defada kaza tehlikesi geçirdim rüyamda... Öyle gerçekçiydi ki, uyanınca da bu kadar yorgun olabileceğimi hiç farketmedim...sositosositosositososito

teşekkürler dilacım ve selkiecim sizlerden de çok selam söylerim elbette çok şükür kısa dönem yapacak böylece son iki ayında burda en önemlisi doğumda burda inşallah. hasretlik her döne zor ama bu apayrı ve ikimizinde en hassas dönemi ne o askerlik sıkıntıalrını bana yansıtabiliyor ne ben hamileliği ona sorunalrı kısa kısa geçiyoruz . bende bebğim ve sizlerle zaman geçirmeye mutlu olmaya çalışıyorum sorunlu bölgeleri kaldırabilmek için :smiley-cool:

Günaydın arkadaşlar,

Canan çoktandır mesajlarını göremiyordum, bugün biraz okuyabildim geçmişi... Herşey yolundaymış, sevindim, hep böyle gitsin inşallah...

Hijyenim, bu felaketten mağdur olan herkese Allah yardım etsin, haberlere bile dayanamadım ben akşam, senin gözünün önünde olmuş.

Seyyaltaner, gözün aydın canım, hayırlısı ile gödip dönersiniz inşallah... Hasretlik zor ama bir yandan da özlemle kavuşmak çok güzel oluyor. Biz 4 yıllık evlilikten sonra, yeni yeni birlikteymişiz gibi heyecanlanırdık eşimle, ben ziyarete gittiğimde.

Bugün çok sinirliyim arkadaşlar... Bazılarınız bilir, kronikleşmeye başlayan bir uyku problemim var. Dün gece yine çok zor daldım uykuya. Saat 2 gibi uyandım tuvalate gitmek için ki, sanki yan odadaymış gibi konuşma sesleri var. Bir süre kulak kabarttım, baktım televizyondan geliyor. Bizim tv açık kaldı herhalde dedim, gidip baktım kapalı. Neyse uzun araştırmalar sonunda üst kattan geldiğini anladım. Benim tepinmelerime eşim de uyandı, ne bu ses dedi, anlattım. 1 saat kadar bekledik ama uyku falan gitti tabi. Dizi bitti, şarkılar başladı, o bitti Kuran'ı Kerim başladı, ama dayanılmaz yükseklikte bir ses. En sonunda eşim gidip uyarayım dedi. Çıktı yukarı, kapıyı açmadılar, geri geldi. Sonra ses kesildi, tam gözümüzü kapadık, dalar gibi olduk, daha yüksek bir sesle yeni bir dizi başladı. Ben delirdim tabi, saat 4 olmuş, 6'da kalkıcam, gözüme uyku girmiyor. Eşim yine gitti, yine açmadılar derken sabah ezanından sonra kapattılar tv'yi. Ben de 5'ten 6'ya kadar uyudum.

Resmen inadına yapar gibiydiler, bu akşam makul bir vakitte yine çıkıcaz ama aynı dilden konuşabileceğimiz insanlar değiller sanırım. Hep diyorum ya etraf bencil, saygısız insanlarla dolu diye, biraz uzun oldu ama hem bir örnek de ben vereyim, hem de paylaşıp azıcık sakinleşeyim istedim...

teşekkürler dilacım ve selkiecim sizlerden de çok selam söylerim elbette çok şükür kısa dönem yapacak böylece son iki ayında burda en önemlisi doğumda burda inşallah. hasretlik her döne zor ama bu apayrı ve ikimizinde en hassas dönemi ne o askerlik sıkıntıalrını bana yansıtabiliyor ne ben hamileliği ona sorunalrı kısa kısa geçiyoruz . bende bebğim ve sizlerle zaman geçirmeye mutlu olmaya çalışıyorum sorunlu bölgeleri kaldırabilmek için :smiley-cool:

Allah kavuştursun kardeş...

Nefret ediyorum böyle saygısız insanlardan. Benim de karşı komşum böyleydi de taşındı kurtulduk. Mutlaka uyarmak lazım. Baktın anlamıyor, yöneticiye falan söyleyin. Uğraşılmaz böyleleriyle...

Günaydın arkadaşlar,

Canan çoktandır mesajlarını göremiyordum, bugün biraz okuyabildim geçmişi... Herşey yolundaymış, sevindim, hep böyle gitsin inşallah...

Hijyenim, bu felaketten mağdur olan herkese Allah yardım etsin, haberlere bile dayanamadım ben akşam, senin gözünün önünde olmuş.

Seyyaltaner, gözün aydın canım, hayırlısı ile gödip dönersiniz inşallah... Hasretlik zor ama bir yandan da özlemle kavuşmak çok güzel oluyor. Biz 4 yıllık evlilikten sonra, yeni yeni birlikteymişiz gibi heyecanlanırdık eşimle, ben ziyarete gittiğimde.

Bugün çok sinirliyim arkadaşlar... Bazılarınız bilir, kronikleşmeye başlayan bir uyku problemim var. Dün gece yine çok zor daldım uykuya. Saat 2 gibi uyandım tuvalate gitmek için ki, sanki yan odadaymış gibi konuşma sesleri var. Bir süre kulak kabarttım, baktım televizyondan geliyor. Bizim tv açık kaldı herhalde dedim, gidip baktım kapalı. Neyse uzun araştırmalar sonunda üst kattan geldiğini anladım. Benim tepinmelerime eşim de uyandı, ne bu ses dedi, anlattım. 1 saat kadar bekledik ama uyku falan gitti tabi. Dizi bitti, şarkılar başladı, o bitti Kuran'ı Kerim başladı, ama dayanılmaz yükseklikte bir ses. En sonunda eşim gidip uyarayım dedi. Çıktı yukarı, kapıyı açmadılar, geri geldi. Sonra ses kesildi, tam gözümüzü kapadık, dalar gibi olduk, daha yüksek bir sesle yeni bir dizi başladı. Ben delirdim tabi, saat 4 olmuş, 6'da kalkıcam, gözüme uyku girmiyor. Eşim yine gitti, yine açmadılar derken sabah ezanından sonra kapattılar tv'yi. Ben de 5'ten 6'ya kadar uyudum.

Resmen inadına yapar gibiydiler, bu akşam makul bir vakitte yine çıkıcaz ama aynı dilden konuşabileceğimiz insanlar değiller sanırım. Hep diyorum ya etraf bencil, saygısız insanlarla dolu diye, biraz uzun oldu ama hem bir örnek de ben vereyim, hem de paylaşıp azıcık sakinleşeyim istedim...

Bosna seni o kadar iyi anlıyorum ki... Gerçi benim alt kat üst katımda gürültü yapan yok ama ben raporlu bir şekilde evde yatarken en alt kattaki teyzenin boşanmış oğlu öyle yüksek sesle müzik dinliyordu ki 3. katta ben uyanıyordum... Zaten uykum çok az ve zordu... Durmadan kusuyordum... Şöyle 5 dk uyusam bile kar kardı... O adam da durmadan acayip acayip şarkılar çalıyordu tüm mahalleye, öldüresim gelmişti...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Uğraşılmaz gerçekten. Hatta akşam eşim yukarı çıkarken korkmadım desem yalan olur, olay büyür diye...
Uykusuzluk insanı çok hırpalayan birşey zaten. Bir de uykun varken böyle çatlaklar yüzünden uyuyamayınca, seri cinayetler işleyesi geliyor insanın kaydirigubbakcemile3

bosnacım seni çok iyi anlıyorum benim üst kat komşumda gece yarısı klüdür küldür çamaşır makinesi çalıştırıyordu bir gece dayanamayıp çıktım dul olduğu için eşime ben çıkayım dedim - rahatsız ediyorum ama bu saat biraz geç deeğilmi kapatsanızda uyusak - cevap '' ne var bunda nolmuş diyor yarın cuamrtesi uyursunuz bol bol '' şeytan o an al onu at merdivenelrden aşağı dedi ama işte insan sabrediyor bi yerde eşim de gitti alt kattan şartelini kapattı valla aldığımız cevap kaşısında yapabileceğimiz en insancıl hareketti anlattığım gibi ben en ince ayrıntısına kadar düşünüp kibarca yaklaştım ama baktık anlayacka kapasiteye sahip değilmiş :roflol: yani uzun lafın kısası böyle tipler her apartmanda bir adet mevcut oluyor git konuş anlamazsa gece bu yöntemi deneyebilirsin sanki delikafadulden

bosnacım seni çok iyi anlıyorum benim üst kat komşumda gece yarısı klüdür küldür çamaşır makinesi çalıştırıyordu bir gece dayanamayıp çıktım dul olduğu için eşime ben çıkayım dedim - rahatsız ediyorum ama bu saat biraz geç deeğilmi kapatsanızda uyusak - cevap '' ne var bunda nolmuş diyor yarın cuamrtesi uyursunuz bol bol '' şeytan o an al onu at merdivenelrden aşağı dedi ama işte insan sabrediyor bi yerde eşim de gitti alt kattan şartelini kapattı valla aldığımız cevap kaşısında yapabileceğimiz en insancıl hareketti anlattığım gibi ben en ince ayrıntısına kadar düşünüp kibarca yaklaştım ama baktık anlayacka kapasiteye sahip değilmiş :roflol: yani uzun lafın kısası böyle tipler her apartmanda bir adet mevcut oluyor git konuş anlamazsa gece bu yöntemi deneyebilirsin sanki delikafadulden

Yöntem süpermiş... Eşim yapmaz öyle şeyler ama bizim ailenin delisi ben olduğum için, onu uyutup gidip kapatırım valla :)

günaydınlar arkadişler,.güzel bir gün diliyorum.NOT1:hijyenim çok geçmiş olsun,.bizim burasıda akşam acayip kötüydü,.işten zor çıktık,dizlere kadar suydu etraf.kafamçokkarıştıNOT:2seyyaltaner,ALLAH kavuştursun diyorum,.eşine biranönce kavuşman dileğiyle.:lepi:NOT:3 edebiyatçı seni aramızda görmek çok güzel,.bayadır uğramıyodun,.bu arada seni rahatsız eden şahsiyetsiz insanada şu hareketi yapıyorum:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava::mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

günaydınlar arkadişler,.güzel bir gün diliyorum.NOT1:hijyenim çok geçmiş olsun,.bizim burasıda akşam acayip kötüydü,.işten zor çıktık,dizlere kadar suydu etraf.kafamçokkarıştıNOT:2seyyaltaner,ALLAH kavuştursun diyorum,.eşine biranönce kavuşman dileğiyle.:lepi:NOT:3 edebiyatçı seni aramızda görmek çok güzel,.bayadır uğramıyodun,.bu arada seni rahatsız eden şahsiyetsiz insanada şu hareketi yapıyorum:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava::mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Canım benim sağ olasın, daha da çıkmaz karşıma... :)

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...
:nazar::nazar::nazar::nazar:
]
:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|simenay |32|05 Haziran|28 Şubat|50| erkek |13+4 hafta & 73 mm
2|gulencim |22|29 Mayıs|01 Mart|54| erkek |13 hafta+4 & 7,6 cm :emir_bebek:
3|corde |33|25 Mayıs|01 Mart|72|
4|...nur...| |08 Mayıs|01 Mart|50| |pıt pıt atıyor kalbi
5|LIMBURG1985|22|19 Mayıs|1 Mart| | erkek |15 hafta+2 & 12cm:emir_bebek:
6|DenizveYildiz |35|23 Mayıs|1 Mart|66| |14 hafta+2 &pıtpıt
7|essemayit |27|25 Mayıs|02 Mart|50| |kese görüldü
8|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| erkek |14 hafta & 4 93 gr :ecrin_bebek:
9|eseda |25|26 Mayıs|02 Mart|58| erkek |pıt pıt atıyor kalbi
10|candy |26|14 Mayıs|02 Mart| | |pıt pıt atıyor kalbi
11|elitu |27|01 Haziran|02 Mart|72| erkek |pıt pıt atıyor kalbi
12|pembedusler |27|27 Mayıs|03 Mart|70| |13 hafta & herşey yolunda :lepi: :emir_bebek:
13|Beyzade123 |32|27 Mayıs|03 Mart|76|
14|burçinn |27|28 Mayıs|3 Mart|51| |hemide ikiz pıt pıtlar
15|TOPRAK 28 |29|28 Mayıs|04 Mart|65| |herşey yolunda:nazar:
16|czk06 |26|28 Mayıs|04 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi
17|Totem |25|30 Mayıs|06 Mart|52| |pıt pıt atıyor kalbi
18|terazi_5 |26|30 Mayıs|6 Mart|67|
19|papatya 61 |23|02 Haziran|07 Mart|52| T-E |hemide iki pıt pıt
20|zeliş82 |27|01 Haziran|08 Mart|70| T-E |pıt pıt atıyor kalbi
21|sinannuray |24|01 Haziran|08 Mart|65| KIZ |13 hafta+4 &11.8:ecrin_bebek:
22|xemrevin |23|2 Haziran|08 Mart|52| |hemide ikiz pıt pıtlar
23|odette |27|02 Haziran|09 Mart|56| |pıt pıt atıyor kalbi
24|ayşe_42 |28|03 Haziran|09 Mart|57,4|
25|Pinar 54 |22|3 Haziran|9 Mart|66| erkek |13 hafta+1 &1,5 cmgamyoncuiremsu
26|Gelincik001 |24|03 Haziran|10 Mart|61,5| erkek |pıt pıt atıyor kalbi
27|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| T-K |12 hafta &4.65 cm
28|fty |30|01 Haziran|10 Mart|52| |pıt pıt atıyor kalbi
29|zuzumkuzum |26|03 Haziran|10 Mart| | |pıt pıt atıyor kalbi
30|mehtapgülü |35|04 Haziran|11 Mart|75| erkek |pıt pıt atıyor kalbi
31|shivaree | |04 Haziran|11 Mart| | |pıt pıt atıyor kalbi
32|neslihan 28 |24|04 Haziran|11 Mart|55|
33|NILUFERSAHH |28|05 Haziran|12 Mart|60| T-E |13 hafta & 6 cm:ecrin_bebek:
34|Bosna |29|05 Haziran|12 Mart|51| T-K |6 cm kaydirigubbakcemile2
35|polenss |35|05 Haziran|12 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi
36|emine038 |22|05 Haziran|12 Mart|60| T-K |pıt pıt atıyor kalbi
37|SnowwhiteQuen |25|29 Mayıs|12 Mart| | T-E |herşey yolunda:nazar:
38|edebiyatci222|27|06 Haziran|13 Mart|80| erkek |ense 1.2cm & boy 5.6 cm:nazar:
39|_jale_ |27|06 Haziran|13 Mart|56| T-K |pıt pıt atıyor kalbi
40|aaayyşşee |23|10 Haziran|14 Mart|73| |pıt pıt atıyor kalbi
41|frambuaz |29|06 Haziran|14 Mart|62,5| |12 haftaboy:57,3mm &ense 2.4mm:emir_bebek:
42|elif_ba |22|22 Haziran|15 Mart|58| |kese görüldü
43|kussebfilal |29|21 Haziran|15 Mart|60| T-E |pıt pıt atıyor kalbi
44|tırtıl kelebek |23|09 Haziran|16 Mart|59| |pıt pıt atıyor kalbi
45|pancuben |30|09 Haziran|16 Mart|60| |10 hafta+4 & 3,5 cm :emir_bebek:
46|bozkan |28| |17 Mart|62| |herşey yolunda:lepi:
47|semahamit |23|10 Haziran|17 Mart|59| |12 hafta+6
48|becadef |28|11 Haziran|18 Mart|57|
49|yaz34 | |11 Haziran|18 Mart|56| |11 hafta+5 & 4,5 cmkaydirigubbakcemile2
50|efecrin |25|11 Haziran|18 Mart|58| T-E |12 hafta+4 & 5,5 cm :ecrin_bebek:
51|mede |30|11 Haziran|18 Mart|47| |13 hafta+2:nazar:
52|pamukege |28|13 Haziran|20 Mart|54| T-E |pıt pıt atıyor kalbi
53|tinsel |28|13 Haziran|20 Mart|58| |kese görüldü
54|leylaaa07 |25|13 Haziran|21 Mart|56| |pıt pıt atıyor kalbi
55|emelistan |29|15 Haziran|22 Mart|55| |kese görüldü
56|Sinpac |30|15 Haziran|22 Mart|67| |boyu 63 mm:ecrin_bebek:
57|dila06 |27|15 Haziran|22 Mart|57| KIZ |ense 1 mm:emir_bebek:
58|DENİZDİR |27|15 Haziran|22 Mart|54| |pıt pıt atıyor kalbi
59|ugurZ |33|15 Haziran|22 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi
60|alevalevalev |29|22 Haziran|22 Mart|65|
61|serifemre |25|15 Haziran|22 Mart|60|
62|hijyenim |23|16 Haziran|23 Mart|68| T-E |pıt pıt atıyor kalbi
63|periwinkle |28|16 Haziran|23 Mart|62| |kese görüldü
64|serapsenem |30|16 Haziran|23 Mart|64| |pıt pıt atıyor kalbi
65|yaşamak_hayat | |16 Haziran|23 Mart| | |pıt pıt atıyor kalbi
66|kuusuum |27|14 Haziran|23 Mart|66|
67|taburcu |31|17 Haziran|24 Mart|60|
68|elff |24|17 Haziran|24 Mart|58| |pıt pıt atıyor kalbi
69|blueangel42 |27|18 Haziran|25 Mart|52| |pıt pıt atıyor kalbi
70|dimplehawk |23|18 Haziran|25 Mart|61| |9+4 & 2,48 cm:ecrin_bebek:
71|babylove |25|18 Haziran|25 Mart|62| T-K |10+4 & 3.6 cm:emir_bebek:
72|kornelya |26|19 Haziran|26 Mart|72|
73|siendrunce |29|19 Haziran|26 Mart|60| T-E |9 hafta & 32 mm:emir_bebek:
74|korkuts |29|19 Haziran|26 Mart|56|
75|Skorpion 74 |31|20 Haziran|27 Mart|55| |10 hafta & 3 cm:ecrin_bebek:
76|gül,beyazgül |28|20 Haziran|28 Mart|75|
77|nilsu24 | |22 Haziran|29 Mart|52| |pıt pıt atıyor kalbi
78|MYDAİSY2602621|29|22 Haziran|29 Mart|62| T-K |pıt pıt atıyor kalbi
79|gundogdus |32|29 Haziran|29 Mart|74|
80|burcuuuk |29|23 Haziran|30 Mart| | |kese görüldü
81|beknur |26|23 Haziran|30 Mart|57| T-E |pıt pıt atıyor kalbi
82|haceroguz |26|08 Temmuz| |78| T-K

NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:

Edebiyatçı,
Senin olaya güleyim mi ağlayayım mı bilemedim...
Hamile kadına laf atıldığı nerede görülmüş...
Adam kör müdür nedir... Tövbe tövbe manyak sayısı da baya arttı...

Edebiyatçı,

Cazibeme dayanamayıp bebişimi görmemiştir deli :) Allah korusun...

Sabah yeni uyanmışım, sığabilecek ne bulduysam giymişim, makyaj yok... Adam benimle uğraşıyor. Benden 10-15 dk sonra bekar hocalar geldi, iki dirhem bir çekirdek. Sizinle uğraşmaz zaten nerde deli varsa beni bulur diye onlara da kızdım o sinirle... :)

Günaydın arkadaşlar,

ay ne terbiyesizler yaaa,,,sizde yarın akşama yine yaparlasa elektriklei kapatın aşağıdan..iyi fikirmiş...

Edebiyatçı,

öyle dme oğlumda benimde başıma geldi böyle bişey,hemde karnım burnumdaydı 6-7 aylarda falandı...sapık dolu etraf...

Hepinize Günaydın arkadaslar ;
Bosna canım çok zor olmuştur senin için yaaa böyle saygısız insanlarda maalesef var...
Dila sonucunun inşallah güzel çıkmıştır.
SEYYAL TANER; Eşiniz için şimdiden allah kavuştursun.
Edebiyatçı 222; Uzun zamandır yoktunuz hersey yolunda değil mi?
:nazar:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

günaydın tatlı hanımlar :CüvCüv: ve bebikleri :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

bosnacım maalesef böyle saygısız insanlar heryerde var bizimde yan tarafta var aynısından uyarmadan falan anlamaz böyleleri üzme kendini eşin bi yolunu bulur umarım canım

dilacım sonuçlar güzeldir inş. tatlım

canancım nerelerdesin yoksun ne zamandır yaww gözlerimiz topikte kaldı kaydirigubbakcemile3

seyyal taner allah kavuştursun canım

Hepinize Günaydın arkadaslar ;

Edebiyatçı 222; Uzun zamandır yoktunuz hersey yolunda değil mi?
:nazar:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

günaydın tatlı hanımlar :CüvCüv: ve bebikleri :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

canancım nerelerdesin yoksun ne zamandır yaww gözlerimiz topikte kaldı kaydirigubbakcemile3

Her şey yolunda çok şükür arkadaşlar sağ olun. Okul-uyku arasında gittim geldim. Arada okuyordum ama uyumaktan yazamıyordum.:)

bu arada canancım,aldığın kıyafetler çok güzel.ve oradaki sitede acayip güzel hamile kıyafetleri var,.ama tereddütüm var,.hani denemiyoruz ,,ya olmazsa falan..napsamki,.:uhm:

X