- 5 Ekim 2007
- 1.805
- 2
- 42
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.881
Seyyaltaner, inşallah bir aksilik olmadan eşinin yanına gidersin. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler dilacım ve selkiecim sizlerden de çok selam söylerim elbette çok şükür kısa dönem yapacak böylece son iki ayında burda en önemlisi doğumda burda inşallah. hasretlik her döne zor ama bu apayrı ve ikimizinde en hassas dönemi ne o askerlik sıkıntıalrını bana yansıtabiliyor ne ben hamileliği ona sorunalrı kısa kısa geçiyoruz . bende bebğim ve sizlerle zaman geçirmeye mutlu olmaya çalışıyorum sorunlu bölgeleri kaldırabilmek için :smiley-cool:
Günaydın arkadaşlar,
Canan çoktandır mesajlarını göremiyordum, bugün biraz okuyabildim geçmişi... Herşey yolundaymış, sevindim, hep böyle gitsin inşallah...
Hijyenim, bu felaketten mağdur olan herkese Allah yardım etsin, haberlere bile dayanamadım ben akşam, senin gözünün önünde olmuş.
Seyyaltaner, gözün aydın canım, hayırlısı ile gödip dönersiniz inşallah... Hasretlik zor ama bir yandan da özlemle kavuşmak çok güzel oluyor. Biz 4 yıllık evlilikten sonra, yeni yeni birlikteymişiz gibi heyecanlanırdık eşimle, ben ziyarete gittiğimde.
Bugün çok sinirliyim arkadaşlar... Bazılarınız bilir, kronikleşmeye başlayan bir uyku problemim var. Dün gece yine çok zor daldım uykuya. Saat 2 gibi uyandım tuvalate gitmek için ki, sanki yan odadaymış gibi konuşma sesleri var. Bir süre kulak kabarttım, baktım televizyondan geliyor. Bizim tv açık kaldı herhalde dedim, gidip baktım kapalı. Neyse uzun araştırmalar sonunda üst kattan geldiğini anladım. Benim tepinmelerime eşim de uyandı, ne bu ses dedi, anlattım. 1 saat kadar bekledik ama uyku falan gitti tabi. Dizi bitti, şarkılar başladı, o bitti Kuran'ı Kerim başladı, ama dayanılmaz yükseklikte bir ses. En sonunda eşim gidip uyarayım dedi. Çıktı yukarı, kapıyı açmadılar, geri geldi. Sonra ses kesildi, tam gözümüzü kapadık, dalar gibi olduk, daha yüksek bir sesle yeni bir dizi başladı. Ben delirdim tabi, saat 4 olmuş, 6'da kalkıcam, gözüme uyku girmiyor. Eşim yine gitti, yine açmadılar derken sabah ezanından sonra kapattılar tv'yi. Ben de 5'ten 6'ya kadar uyudum.
Resmen inadına yapar gibiydiler, bu akşam makul bir vakitte yine çıkıcaz ama aynı dilden konuşabileceğimiz insanlar değiller sanırım. Hep diyorum ya etraf bencil, saygısız insanlarla dolu diye, biraz uzun oldu ama hem bir örnek de ben vereyim, hem de paylaşıp azıcık sakinleşeyim istedim...
bosnacım seni çok iyi anlıyorum benim üst kat komşumda gece yarısı klüdür küldür çamaşır makinesi çalıştırıyordu bir gece dayanamayıp çıktım dul olduğu için eşime ben çıkayım dedim - rahatsız ediyorum ama bu saat biraz geç deeğilmi kapatsanızda uyusak - cevap '' ne var bunda nolmuş diyor yarın cuamrtesi uyursunuz bol bol '' şeytan o an al onu at merdivenelrden aşağı dedi ama işte insan sabrediyor bi yerde eşim de gitti alt kattan şartelini kapattı valla aldığımız cevap kaşısında yapabileceğimiz en insancıl hareketti anlattığım gibi ben en ince ayrıntısına kadar düşünüp kibarca yaklaştım ama baktık anlayacka kapasiteye sahip değilmiş :roflol: yani uzun lafın kısası böyle tipler her apartmanda bir adet mevcut oluyor git konuş anlamazsa gece bu yöntemi deneyebilirsin sanki delikafadulden
günaydınlar arkadişler,.güzel bir gün diliyorum.NOT1:hijyenim çok geçmiş olsun,.bizim burasıda akşam acayip kötüydü,.işten zor çıktık,dizlere kadar suydu etraf.kafamçokkarıştıNOT:2seyyaltaner,ALLAH kavuştursun diyorum,.eşine biranönce kavuşman dileğiyle.:lepi:NOT:3 edebiyatçı seni aramızda görmek çok güzel,.bayadır uğramıyodun,.bu arada seni rahatsız eden şahsiyetsiz insanada şu hareketi yapıyorumklava: klava: klava::mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
Edebiyatçı,
Senin olaya güleyim mi ağlayayım mı bilemedim...
Hamile kadına laf atıldığı nerede görülmüş...
Adam kör müdür nedir... Tövbe tövbe manyak sayısı da baya arttı...
Günaydın arkadaşlar,
Canan çoktandır mesajlarını göremiyordum, bugün biraz okuyabildim geçmişi... Herşey yolundaymış, sevindim, hep böyle gitsin inşallah...
Hijyenim, bu felaketten mağdur olan herkese Allah yardım etsin, haberlere bile dayanamadım ben akşam, senin gözünün önünde olmuş.
Seyyaltaner, gözün aydın canım, hayırlısı ile gödip dönersiniz inşallah... Hasretlik zor ama bir yandan da özlemle kavuşmak çok güzel oluyor. Biz 4 yıllık evlilikten sonra, yeni yeni birlikteymişiz gibi heyecanlanırdık eşimle, ben ziyarete gittiğimde.
Bugün çok sinirliyim arkadaşlar... Bazılarınız bilir, kronikleşmeye başlayan bir uyku problemim var. Dün gece yine çok zor daldım uykuya. Saat 2 gibi uyandım tuvalate gitmek için ki, sanki yan odadaymış gibi konuşma sesleri var. Bir süre kulak kabarttım, baktım televizyondan geliyor. Bizim tv açık kaldı herhalde dedim, gidip baktım kapalı. Neyse uzun araştırmalar sonunda üst kattan geldiğini anladım. Benim tepinmelerime eşim de uyandı, ne bu ses dedi, anlattım. 1 saat kadar bekledik ama uyku falan gitti tabi. Dizi bitti, şarkılar başladı, o bitti Kuran'ı Kerim başladı, ama dayanılmaz yükseklikte bir ses. En sonunda eşim gidip uyarayım dedi. Çıktı yukarı, kapıyı açmadılar, geri geldi. Sonra ses kesildi, tam gözümüzü kapadık, dalar gibi olduk, daha yüksek bir sesle yeni bir dizi başladı. Ben delirdim tabi, saat 4 olmuş, 6'da kalkıcam, gözüme uyku girmiyor. Eşim yine gitti, yine açmadılar derken sabah ezanından sonra kapattılar tv'yi. Ben de 5'ten 6'ya kadar uyudum.
Resmen inadına yapar gibiydiler, bu akşam makul bir vakitte yine çıkıcaz ama aynı dilden konuşabileceğimiz insanlar değiller sanırım. Hep diyorum ya etraf bencil, saygısız insanlarla dolu diye, biraz uzun oldu ama hem bir örnek de ben vereyim, hem de paylaşıp azıcık sakinleşeyim istedim...
Edebiyatçı,
Senin olaya güleyim mi ağlayayım mı bilemedim...
Hamile kadına laf atıldığı nerede görülmüş...
Adam kör müdür nedir... Tövbe tövbe manyak sayısı da baya arttı...
Hepinize Günaydın arkadaslar ;
Edebiyatçı 222; Uzun zamandır yoktunuz hersey yolunda değil mi?
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
günaydın tatlı hanımlar :CüvCüv: ve bebikleri :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
canancım nerelerdesin yoksun ne zamandır yaww gözlerimiz topikte kaldı kaydirigubbakcemile3