- 24 Haziran 2009
- 1.696
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.981
hokrak
DenizveYildiz
benden bir gün önce doktor muayenen amniyosentez sonuçlarını ne kadar sürede veriyorlar. İnşallah sen de çok güzel sonuçlar alırsın.
.
mart anneleri uyuyor galiba mirmirmirmir
Ya kızlar bısıy sorucam bana gun olarak yakın olan arkadaslar bu zamanlarda karında kahverengı cızgı cıkabılır goguslerden sıvı gelebılır dıyo ınternette ama bende ıkısıde yok sızlerde varı merak ettım cok
uyumuyorum ama mart annelerinden ümidi kesmiştim. aynı durum bende de sözkonusu çok yemişim 7 aylık hamile gibi göbeğim kaydirigubbakcemile2. benm canım makarna çekti benim. kız yemeği mi erkek yemeği mi oluyor bu? CADIARZU
bende de yok. akıntı ve henuz
karinda kahverengi cizgi derken tuylerden mi bahsediyolar acaba, :bbo: cok mu salladim
valla benimde cekmisti oglen benimde aof sınavım vardı yapıp yemedim aksama baska bir sarımsaklı yemek yedim sende severmisin sarımsagı benim bebis salı gunu belli olur belki Allah nasip ederse ne olacagı sana soylerim ne yemegı oldugunu cokacimcoook
benım sat 23 mayıs bende 7 agustosta dr gıttgımde 11hafta 0 gunluk demıstı sen ne zaman gıdeceksın cınsıyetı bellimi
benim 22 haziran... ben de 15 ağustosta gittim 8 haftalık demişti. internette 15 hafta diyor sat a göre. cinsiyeti belli değil 15 eylülde gidicem doktora..
cerona sen mayıs olarak girmişin galiba tekrar hesaplat
ezgim senin nasıl gidiyor
iyi mutlucum.yemek yedikten sonra biraz bulanıyor midem ama hafif iştahım açıldı onu hissediyorum. sen nasılsın var mı bir şikayetin?
cerona sen mayıs olarak girmişin galiba tekrar hesaplat
ezgim senin nasıl gidiyor
haziran olarak giriyorum canım eminim. neyse benim uykular geldi iyi geceler...
haziran olarak giriyorum canım eminim. neyse benim uykular geldi iyi geceler...
ya maşallah ne güzel sen 15 haftalık oldun belki ondandır.oruç tutmak mı onu nasıl yapıyorlar ben de bilmiyorum.benim tiksintiler aynen devam et-balık yumurta-ceviz bu tür faydalı şeylerden tiksindim bakalım ne zaman geçecek.