2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hokrak

DenizveYildiz
benden bir gün önce doktor muayenen amniyosentez sonuçlarını ne kadar sürede veriyorlar. İnşallah sen de çok güzel sonuçlar alırsın.
.

tesekkur ederim, insallah oyle olur. 1 aydır bu tarihi bekliyorum, simdi 5gun kaldi.. bakalim..
ayrintili sonuclar en erken 2-3 haftada cikiyormus, ama dr. ultrasonda da birseyler soyler heralde, 15i doldurmus olacagim artik. herseyin hayırlisi insallah. hepimiz icin..

mart anneleri uyuyor galiba mirmirmirmir

uyumuyorum ama mart annelerinden ümidi kesmiştim. aynı durum bende de sözkonusu çok yemişim 7 aylık hamile gibi göbeğim kaydirigubbakcemile2. benm canım makarna çekti benim. kız yemeği mi erkek yemeği mi oluyor bu? CADIARZU

bende de yok. akıntı ve henuz
karinda kahverengi cizgi derken tuylerden mi bahsediyolar acaba, :bbo: cok mu salladim

valla benimde cekmisti oglen benimde aof sınavım vardı yapıp yemedim aksama baska bir sarımsaklı yemek yedim sende severmisin sarımsagı benim bebis salı gunu belli olur belki Allah nasip ederse ne olacagı sana soylerim ne yemegı oldugunu cokacimcoook

umarım iyi geçmiştir sınavın. hadi hayırlı haberlerle dön inşallah. ben her yemeğe koyarım sarımsağı. ya sen 15 haftalık hamilesin sat ne? ben bir türlü kaç haftalık hamile olduğumu anlayamıyorum da :kedi: nette hesaplattım 15 hafta çıktı :uhm:

benım sat 23 mayıs bende 7 agustosta dr gıttgımde 11hafta 0 gunluk demıstı sen ne zaman gıdeceksın cınsıyetı bellimi

benım sat 23 mayıs bende 7 agustosta dr gıttgımde 11hafta 0 gunluk demıstı sen ne zaman gıdeceksın cınsıyetı bellimi

benim 22 haziran... ben de 15 ağustosta gittim 8 haftalık demişti. internette 15 hafta diyor sat a göre. cinsiyeti belli değil 15 eylülde gidicem doktora..

benim 22 haziran... ben de 15 ağustosta gittim 8 haftalık demişti. internette 15 hafta diyor sat a göre. cinsiyeti belli değil 15 eylülde gidicem doktora..

son adet tarihin 22 haziransa 10hafta 6 günlük hamile görünüyorsun hesaplayıcılara göre.15 haftalık olmasına imkan yok ki.

iyi mutlucum.yemek yedikten sonra biraz bulanıyor midem ama hafif iştahım açıldı onu hissediyorum. sen nasılsın var mı bir şikayetin?

yok cok şükür benımde ılk zamanlar yemek yedikten sonra bulanırdı ama devamlı ac gibiyim bişeyler yemem gerek az sık yiyorum oruc tutanlar nasıl dayanıyor acaba

ya maşallah ne güzel sen 15 haftalık oldun belki ondandır.oruç tutmak mı onu nasıl yapıyorlar ben de bilmiyorum.benim tiksintiler aynen devam et-balık yumurta-ceviz bu tür faydalı şeylerden tiksindim bakalım ne zaman geçecek.

bende balık yiyemiyordum istavrit cıkmış taze taze kızarttım cok güzel oldu
bugün tvde alabalık yaptılar
alabalıkların kılcıklarını temizleyip kuşbaşı doğradılar kavurup icine ince kıyılmış sogan biberi ekledi kavurdu sonra dometesi ekledi en son sarımsağı katıp kavurdu belki boyle yiyebilirsin bende deneyeceğim

yok canım ya tvde balık görünce bile kanal değişiyorum o derece yani.bilmiyorum çok faydalı ye sen bol bol.belki yakında düzelir de ben de yerim.senin cinsiyet belli değil henüz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…