- 21 Temmuz 2009
- 1.438
- 0
- 40
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.341
geldimmm oğluma meyveli bisküvili yoğurdun yedirdim uykusu geldi paşanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kerem in uykusuz olduğu zamanlarda kızarıyor huysuzluktan az uyuduysa olabilir
kızlar ya emirhanın sabahtan beri göz kapaklarının üstü kırmızı...birde bi uysuzluğu var
Esrincim o dediğin oyun halısını çok beyendim internette kendi orjinal sitesine baktım 0-10 ay arası diyo ama hepsiburada.com da 13-24 ay arası yazmışlar..benimde içime sinmemişti baktım yanlışmış zaten ben alıcam bunu senide yanlış bilgilendirmemek için yazıyım dedim :))
işte bende öle düşündüm..dedim bi yanlışlık var..Tamam canım zaten 13-24 ay arası bebekler oyun halısını ne yapsın yürümeye başlamış oluyorlar değil mi?
Kerem in uykusuz olduğu zamanlarda kızarıyor huysuzluktan az uyuduysa olabilir
korkuyor belliki..odanızda gece lambası yakın mutlaka we uyandığında hemen ona görünüp kucağına alıp sar sarmala bi süre bu ona güwende olduğu hissi werecektirarkadaşlar oğluşum iki gündür cığlık atarak uyanıo gözünden yaşlar gelio neden acaba yaaa(
cnm senin kide tam kucakçı olmuş walla nolcak böyle.. artık 3ayı geçti biraz alıştırsan ilgileneceği oyuncaklar göstersen v.s... işe başlayınca nolacak.. sadece senin kucağınımı arıyor? başkasıyla da duruyor mu?Ebru beşik hamaktan memnun musun, bir işe yarıyor mu?
Benim ufaklık tüm gün kucakta ve gündüz ayakta sallarsam max 30 dk 3 uykusu var (şanslı günümdeysem). Böyle bir şey işe yararsa o 30 dk yemek yerim, tuvalete giderim diyorum. Ufaklık esir alıyor beni.
bnm ewimde ki huzuırsuzluk şuan dorukta kocamla konuşmuyoruz konuşmayıda düşünmüyorum, dün msj attım bn senin sülalenin beli doğrulsun die burda karnım burnumdayken lohusayken we şimdide küçücük bebemle eziyet çekmedim yazdım o da aradı çok kawga ettik.. beni bırakacağını bilsem şuan çekip gidicem o derece..Günaydın,
Kayınvalidemlere ek olarak görümcem de gelecekmiş...
Evdeki huzursuz ortam artarak sürüyor.
Doruk hırpalanıp duruyor, sürekli kucaklarında, hijyen desen yok zaten...
Çok gergin ve çaresizim...
:gitme:malesef doğru:umursamaz:tecrübeyle sabittir, kocalar eşleri alttan alsın görmezden gelsin isterler...
aynen bizimkide takma kafana dio hep :) ama o takıo bide bana takıoooo :) senin ailen benim ailem sohbeti çok yogun doğumdan sonra oldu buda nedenini bir türlü anlayamadım
ewet fena şekilde bizdede war.. cengizi tanıyamıyorum artık.. dün gece o kadar doldum ki bebeğimin doğmasının hayatta yaptığım en büyük hata olduğunu bile düşündüm:çok üzgünüm:bebekle beraber aileler daha fazla giriyor ortamada o nedenle....
maşallah eymen paşayacanlarım hepiniz sağ olun a.s.
Eymen bey bu gün daha iyi şükürler olsun...
Hepinizin kandili mübarek olsun...
Bu da oğlumun diploması
ewet bizede werdiler doğum sertifikasıdelikafaduldenhijyenim hayırlı olsun..diplomasınıda yesinler...bizdede doğumda vermişlerdi böyle bişey.. :))
dün gece konuştklarımızı unutma canım bnm için dua etmen lazım...kaydirigubbakcemileherkesin MİRAÇ KANDİLİ mübarek olsun benim hamile kaldığımı öğrendiğim veoğlumun adını bıraktığım kandil ayrı bi önemi var benim için
dün çok az kahvaltısına yumurta sarısı kattım dr kat demişti..omu yaptıki..birde mamadan yoğurt yaptım verdim...çok bi huysuzluk var.yarın dr ye götürmeye niyetim var zaten iştahsızlığından
BURCUCUM Allah yardımcın olsun yaa bunlar ne düşüncesiz insanlar böyle ama kusura bakma eşindede var senin.nasıl kızdım çocuğu aç bırakmış ağlatıyor nasıl ana bu Allah ın cezası.valla neyapsan yeridir cinnette geçirirsin böylesiyle.def et hepsini.evleri yok sanki.neden bilmem şuan çok kızgınım bizim kaynanada sigara içer sonra gelir alp i mıncıklar o kokuyla ağzını burnunu alp in ellerine değdirir ki biliyor bu çocuk daha önce bu sebeple mikrop kaptı.yaaaaa offff valla çok sinirlendim ağzımı bozduracak bana manyaklar:mymeka:klava:.
PINARCIM maşallah eymen paşa ya dahada iyi olacak annesi.
işte bende öle düşündüm..dedim bi yanlışlık var..
yeğnimi düşündüm o şimdi 23 aylık dedim koca eşşek halıya yatırsan anında kalkar durmaz değil halı ile oynamak onun tektek bütün dikişlerini söker,içinden pamuklarını çıkartır oyuncakların, aynaya tükürüklerini sürüp siler..ne muzurluk yapılması gerekirse yapar 24 aylık bebeğe az gelir yaani :)
:))) nasıl kudurtuyorlar di mi insanı...
mübarek kandil günü, dua edelim de Allah onlara akıl fikir bize de sabır versin...
arkadaşlar oğluşum iki gündür cığlık atarak uyanıo gözünden yaşlar gelio neden acaba yaaa(
hanife gülayada mesaj at onunda haberi yok daha sanısrsam
Bosnacım, dertlenmişsin yine, kıyamam sanaaa, bende çok dertliyim bu aralar yine kaynanatör konusunda ama hiç açmayacam bu konuyu artık, bugun güzel şeylerden bahsetmek istiyorum, bu arada herkesin kandilini kutlarım canlarım..
Herkes kaynanadan şikayetçi ben kayınpederden, kayınvalidem ay sonu işe başlayacağım için gelip 1 ay çocuğa bakacaktı, ramazana denk geliyor diye " baban gelmezse gelemem o da hiç giderim demiyor " dedi :bbo: bizim torunumuz bizim soyadımızdan bu demesini biliyor sinir adam kötükedihüso
ya ben anlıyamıyorum bu erkekleri onlara bi evlat vermiş insanı nasıl ezdiriyorlar bu nasılbi mantık acaba
daha sık sağ canım 1,5 saatte 1 çıkmasada sağ...vücudu daha sık süt yapması için uyar:
Kızlar bu arada dünden beri sütüm biraz azalmaya başladı, özellikle sol göğsüm geç doluyor ve az süt çıkıyor. Napsam ki?
aayyy canım bu resimdeki İklim bebek miii çook değişmiş ilk doğduğu hali ile eser yokkNe mesajı atacak benimde haberim yok Hasret, bana da söyleyin :))
Kızlar bebeĞİm 30 cc karpuz suyunu hemen İÇİyor Çok sevİyor bİ zararı varmıdırkİ ne kadar İÇİrsemkİ