2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esrincim o dediğin oyun halısını çok beyendim internette kendi orjinal sitesine baktım 0-10 ay arası diyo ama hepsiburada.com da 13-24 ay arası yazmışlar..benimde içime sinmemişti baktım yanlışmış zaten ben alıcam bunu senide yanlış bilgilendirmemek için yazıyım dedim :))

Tamam canım zaten 13-24 ay arası bebekler oyun halısını ne yapsın yürümeye başlamış oluyorlar değil mi?

Tamam canım zaten 13-24 ay arası bebekler oyun halısını ne yapsın yürümeye başlamış oluyorlar değil mi?
işte bende öle düşündüm..dedim bi yanlışlık var..
yeğnimi düşündüm o şimdi 23 aylık dedim koca eşşek halıya yatırsan anında kalkar durmaz değil halı ile oynamak onun tektek bütün dikişlerini söker,içinden pamuklarını çıkartır oyuncakların, aynaya tükürüklerini sürüp siler..ne muzurluk yapılması gerekirse yapar 24 aylık bebeğe az gelir yaani :)

arkadaşlar oğluşum iki gündür cığlık atarak uyanıo gözünden yaşlar gelio neden acaba yaaa:KK43:(
korkuyor belliki..odanızda gece lambası yakın mutlaka we uyandığında hemen ona görünüp kucağına alıp sar sarmala bi süre bu ona güwende olduğu hissi werecektir
Ebru beşik hamaktan memnun musun, bir işe yarıyor mu?
Benim ufaklık tüm gün kucakta ve gündüz ayakta sallarsam max 30 dk 3 uykusu var (şanslı günümdeysem). Böyle bir şey işe yararsa o 30 dk yemek yerim, tuvalete giderim diyorum. Ufaklık esir alıyor beni.
cnm senin kide tam kucakçı olmuş walla nolcak böyle.. artık 3ayı geçti biraz alıştırsan ilgileneceği oyuncaklar göstersen v.s... işe başlayınca nolacak.. sadece senin kucağınımı arıyor? başkasıyla da duruyor mu?
Günaydın,
Kayınvalidemlere ek olarak görümcem de gelecekmiş...
Evdeki huzursuz ortam artarak sürüyor.
Doruk hırpalanıp duruyor, sürekli kucaklarında, hijyen desen yok zaten...
Çok gergin ve çaresizim...
bnm ewimde ki huzuırsuzluk şuan dorukta kocamla konuşmuyoruz konuşmayıda düşünmüyorum, dün msj attım bn senin sülalenin beli doğrulsun die burda karnım burnumdayken lohusayken we şimdide küçücük bebemle eziyet çekmedim yazdım o da aradı çok kawga ettik.. beni bırakacağını bilsem şuan çekip gidicem o derece..
bu gün konuşucam beni tatile göndersin yada kendinden uzak olacak herhangi bir yere...

tecrübeyle sabittir, kocalar eşleri alttan alsın görmezden gelsin isterler...
:gitme:malesef doğru:umursamaz:
aynen bizimkide takma kafana dio hep :) ama o takıo bide bana takıoooo :) senin ailen benim ailem sohbeti çok yogun doğumdan sonra oldu buda nedenini bir türlü anlayamadım

bebekle beraber aileler daha fazla giriyor ortamada o nedenle....
ewet fena şekilde bizdede war.. cengizi tanıyamıyorum artık.. dün gece o kadar doldum ki bebeğimin doğmasının hayatta yaptığım en büyük hata olduğunu bile düşündüm:çok üzgünüm:
canlarım hepiniz sağ olun a.s.

Eymen bey bu gün daha iyi şükürler olsun...
Hepinizin kandili mübarek olsun...

Bu da oğlumun diploması

dsc06228j.jpg
maşallah eymen paşaya
hijyenim hayırlı olsun..diplomasınıda yesinler...bizdede doğumda vermişlerdi böyle bişey.. :))
ewet bizede werdiler doğum sertifikasıdelikafadulden
herkesin MİRAÇ KANDİLİ mübarek olsun benim hamile kaldığımı öğrendiğim veoğlumun adını bıraktığım kandil ayrı bi önemi var benim için
dün gece konuştklarımızı unutma canım bnm için dua etmen lazım...kaydirigubbakcemile
dün çok az kahvaltısına yumurta sarısı kattım dr kat demişti..omu yaptıki..birde mamadan yoğurt yaptım verdim...çok bi huysuzluk var.yarın dr ye götürmeye niyetim var zaten iştahsızlığından

yoğurt değilde yumurta yapmış olabilir canım:uhm:

BURCUCUM Allah yardımcın olsun yaa bunlar ne düşüncesiz insanlar böyle ama kusura bakma eşindede var senin.nasıl kızdım çocuğu aç bırakmış ağlatıyor nasıl ana bu Allah ın cezası.valla neyapsan yeridir cinnette geçirirsin böylesiyle.def et hepsini.evleri yok sanki.neden bilmem şuan çok kızgınım :kızgın:bizim kaynanada sigara içer sonra gelir alp i mıncıklar o kokuyla ağzını burnunu alp in ellerine değdirir ki biliyor bu çocuk daha önce bu sebeple mikrop kaptı.yaaaaa offff valla çok sinirlendim ağzımı bozduracak bana manyaklar:mymeka::eek:klava:.

PINARCIM maşallah eymen paşa ya dahada iyi olacak annesi.

:))) nasıl kudurtuyorlar di mi insanı...
mübarek kandil günü, dua edelim de Allah onlara akıl fikir bize de sabır versin...

işte bende öle düşündüm..dedim bi yanlışlık var..
yeğnimi düşündüm o şimdi 23 aylık dedim koca eşşek halıya yatırsan anında kalkar durmaz değil halı ile oynamak onun tektek bütün dikişlerini söker,içinden pamuklarını çıkartır oyuncakların, aynaya tükürüklerini sürüp siler..ne muzurluk yapılması gerekirse yapar 24 aylık bebeğe az gelir yaani :)

Ben Doruk'a Playgro'nun oyun halısını almıştım, iki aylıktan beri çok seviyor. Sonra yüzüstü durmayı sevmediğini görünce gidip Chicco'nun Jimnastik Oyuncağını aldım. Fakat bizim bıdık fır fır döndüğü ve onun da etrafı sert plastik olduğu için, kafasını vurup canını acıtmaya başladı. Kullanamıyoruz şimdi :KK43:

Kızlar bu arada dünden beri sütüm biraz azalmaya başladı, özellikle sol göğsüm geç doluyor ve az süt çıkıyor. Napsam ki?

Selam hatunlar, herkes ve bebişleri iyidir umarım, bir süredir yoktum, tatildeydik, 3-4 gün oldu geleli, b.sayarı açıyorum ama okuma fırsatı bile bulamadan akşam geri kapatıyorum, kızım uyanmadan iki satır yazayım dedim, sizlerle muhabbeti özlemişim yaww, öpüyorum hepinizi de...

:))) nasıl kudurtuyorlar di mi insanı...
mübarek kandil günü, dua edelim de Allah onlara akıl fikir bize de sabır versin...

Bosnacım, dertlenmişsin yine, kıyamam sanaaa, bende çok dertliyim bu aralar yine kaynanatör konusunda ama hiç açmayacam bu konuyu artık, bugun güzel şeylerden bahsetmek istiyorum, bu arada herkesin kandilini kutlarım canlarım..

Bosnacım, dertlenmişsin yine, kıyamam sanaaa, bende çok dertliyim bu aralar yine kaynanatör konusunda ama hiç açmayacam bu konuyu artık, bugun güzel şeylerden bahsetmek istiyorum, bu arada herkesin kandilini kutlarım canlarım..

Herkes kaynanadan şikayetçi ben kayınpederden, kayınvalidem ay sonu işe başlayacağım için gelip 1 ay çocuğa bakacaktı, ramazana denk geliyor diye " baban gelmezse gelemem o da hiç giderim demiyor " dedi :bbo: bizim torunumuz bizim soyadımızdan bu demesini biliyor sinir adam kötükedihüso

Herkes kaynanadan şikayetçi ben kayınpederden, kayınvalidem ay sonu işe başlayacağım için gelip 1 ay çocuğa bakacaktı, ramazana denk geliyor diye " baban gelmezse gelemem o da hiç giderim demiyor " dedi :bbo: bizim torunumuz bizim soyadımızdan bu demesini biliyor sinir adam kötükedihüso

İşlerine geldiği gibi işte, benimkilerde öyle canım, sevmeye gelince severler, biraz bakar mısın desem kaynanam ben nasıl bakayım bilemem ki der, cadı ne olacak :))

ya ben anlıyamıyorum bu erkekleri onlara bi evlat vermiş insanı nasıl ezdiriyorlar bu nasılbi mantık acaba

Öyle bir yapıyorlar ki hemde, benim eşimde öyle, ailesi söz konusu olunca hele anası, gözü kimseyi görmez..

:

Kızlar bu arada dünden beri sütüm biraz azalmaya başladı, özellikle sol göğsüm geç doluyor ve az süt çıkıyor. Napsam ki?
daha sık sağ canım 1,5 saatte 1 çıkmasada sağ...vücudu daha sık süt yapması için uyar
günde ne kadar çıkıyo Burcu???

Ne mesajı atacak benimde haberim yok Hasret, bana da söyleyin :))
aayyy canım bu resimdeki İklim bebek miii çook değişmiş ilk doğduğu hali ile eser yokk
canım Hanife arkadaşımız slayt hazırlıyo tüm bebeklerin resimlerini koyucak
sende gönder ilk doğduğu resim şimdiki hali ve ikinizin resmi..adını soyadını yaz bebeğin adını ve doğum tarihini yza hanifeturkyilmaz@gmail.com adresine gönder

X